Menu

Huwelijksreizen Mauritius

Mauritius is uitermate geschikt voor een huwelijksreis! Het eiland heeft een pasgetrouwd paar veel te bieden. Wat denkt u van lekker ontspannen op het eiland na de drukke periode voorafgaand aan uw trouwdag? Genieten van elkaar met heerlijk eten, lekkere wijnen, romantische accommodaties en schitterende zonsondergangen op een tropische bestemming!

Wilt u uw huwelijksreis nog unieker maken? Combineer Mauritius dan met één van onze andere bestemmingen! Wat dacht u van een safari in Zuid-Afrika? Ook een selfdrive op het eiland Réunion of een rondreis op Madagaskar behoort tot de mogelijkheden.

Mauritius is ook nog eens extra aantrekkelijk voor honeymooners want veel hotels geven flinke kortingen en extra’s voor pasgetrouwde stellen. Viert u uw huwelijksjubileum? Ook dan gelden er in veel accommodaties extra kortingen.

Huwelijksreizen Mauritius kunnen als basis voor een rondreis dienen of u voegt ze toe aan een reisvoorbeeld. Staat uw keuze er niet bij? Laat het ons weten en wij maken het reisonderdeel in Mauritius voor u op maat.