Menu

Mauritius

Reiservaringen Mauritius

Madagaskar
Mauritius
huwelijksreis

Honeymoon Madagaskar en Mauritius: een hele goede keuze

26/07/2019 - Titian & Marloes

Voor onze honeymoon zijn wij begin juni afgereisd naar Madagaskar en Mauritius. Een hele goede keuze. We hebben werkelijk onze ogen uitgekeken in Madagaskar en genoten van de uitgestrekte natuur, de diversiteit, haar gastvrije inwoners en de prachtige dieren. Alles was uitermate goed geregeld door PANGEA Travel en we hadden een hele ervaren, aardige en enthousiaste gids Valentin die ons vergezelde tijdens de rondreis (Ifaty naar Andasibe). De afwisseling van reisdagen en activiteiten was goed te doen, we hebben veel gezien en prachtige wandelingen gemaakt. Hoewel het fijn was om in Ifaty te beginnen met een paar dagen rust en strand. De hoogtepunten van onze reis waren Isalo, Fianarantsoa, Tsaranoro Valley, Andasibe en natuurlijk de vele lemurs en kameleons in het wild. De accommodaties waren schoon en voldeden aan onze verwachting. Aansluitend zijn we nog een week naar Mauritius geweest. Het doel van ons verblijf op Mauritius was om uit te rusten. Dit is goed gelukt. Het was een prachtig resort waar we heerlijk hebben kunnen relaxen en het eten was fantastisch. Samengevat, we hebben een heerlijke honeymoon gehad. We zijn zeer tevreden over PANGEA Travel (in het bijzonder en met speciale dank aan Martijn Visscher) en Madagaskar was duidelijk onze favoriet en zeer de moeite waard!"

Klantreactie huwelijksreis Madagaskar Klantreactie huwelijksreis Madagaskar
lees meer
Réunion
Mauritius

we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was

22/11/2018 - Britt & Lilith

We zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Pangea Travel, en we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was. Werden overal goed opgevangen en alles was tot in de puntjes geregeld. Mede door jullie hebben wij een onbezorgde en geweldige vakantie gehad. Bedankt Esther!

 

lees meer
Réunion
Mauritius
combinatiereis

We gaan dat nooit meer vergeten.

15/08/2018 - Kevin en Dayenne

Bedankt voor deze prachtige reis.
We gaan dat nooit meer vergeten.
We hebben veel mooie foto's gemaakt die we kunnen delen.
En herinneringen die alleen voor ons twee zullen blijven.

Bedankt,

Dayenne en Kevin.

lees meer
Mauritius
familiereis

Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken

04/07/2018 - Marjo Bellen
Nogmaals met dank aan jullie voor de moeite die jullie gedaan hebben om zo een geweldige reis samen te stellen.Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken, dat is een ding wat zeker is. Chapeau!!!!
lees meer
Mauritius
huwelijksreis

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

13/07/2017 - Marc & An Monnens

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen en is in 1 woord geweldig te noemen. Er is geen enkel aspect waarover we teleurgesteld zijn.


Door Mauritius en Réunion te combineren in 1 reis was er veel afwisseling mogelijk en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en hadden vooraf een goed beeld over de financiële kant van de reis. We appreciëren het dat je je zo ingezet heeft in de zoektocht naar een voordelige vlucht met onnodige of lange tussenstops.

Doordat er ruimte was om een ander hotel uit de lijst te kiezen was het mogelijk om zelf invloed te hebben op de eindsom.

Réunion heeft ons nog meer verrast dan we aanvankelijk dachten. Dit voor ons onbekende eiland heeft heel wat te bieden. De resorts op Mauritus overtroffen al onze verwachtingen. De luxe was oneindig, veel meer dan we gewend zijn.

Heel erg bedankt voor de bloemen en het kaartje bij onze thuiskomst.  Jullie hebben onze huwelijksreis onvergetelijk gemaakt van begin tot einde.

We gaan jullie ten zeerste aanbevelen.
Marc & An Monnens

marc en an 1Marc en An 2

lees meer
Mauritius
rondreis

We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

16/10/2015 - Kevin Thewissen & Anouk Lommen

Bedankt voor het organiseren van deze ontzettend mooie reis!

In 2014 hebben we onze eerste reis gemaakt die georganiseerd was door Pangea Travel. Dit was ons zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer een reis hebben laten samenstellen.

Deze keer met de bestemmingen Dubai & Mauritius. Ook deze reis heeft weer onze verwachtingen overtroffen!

Met Emirates vlogen we naar Dubai. Hier zijn we twee dagen gebleven. Vooral de hoogtepunten waren de moeite waard om te bezoeken. We hebben onze ogen uitgekeken. Omdat het toch wel heel erg warm was in de zomer zijn we de tweede dag lekker gaan afkoelen in het waterpark bij Atlantis the Palm. Ook dit was een hele ervaring.

Na twee dagen vlogen we verder naar Mauritius. Wauw, wat een prachtig eiland! We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit.

Er is op Mauritius veel te ondernemen. Een van onze dromen kwam uit: zwemmen met wilde dolfijnen. Zo’n mooie ervaring, dit is eigenlijk niet te beschrijven. Dat zelfde geldt voor de walwissen die we hebben gezien. Twee fantastische activiteiten!

Maar ook de mooie natuur in het zuiden met schitterende uitzichten. Uiteindelijk kwamen we nog tijd tekort en keren we daarom zeker een keer terug.

Ook het hotel in Grand Baie (hotel 20 Degrees Sud) heeft ervoor gezorgd dat onze vakantie onvergetelijk was. Een erg leuk ingericht, luxe, kleinschalig hotel met erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Een absolute aanrader voor iedereen die Mauritius wil bezoeken.

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Mauritius
combinatiereis

een hele fijne vakantie gehad!

28/11/2013 - Sandra de Meijer en Frank Hageman
Groot verschil in de hotels van Dubai en Mauritius. Vooral gehorigheid van een hotel is heel belangrijk. In Dubai kon je de mensen in de kamer naast je letterlijk verstaan. Het Hilton Hotel op Mauritius is geweldig! Al met al, buiten deze puntjes een hele fijne vakantie gehad!Sandra de Meijer en Frank Hageman
lees meer
Mauritius
huwelijksreis

We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

15/11/2013 - Marrit en Martin

Wij zijn net terug van onze huwelijksreis!Ik wil graag de complimenten geven aan de goede zorg en service.We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!Dank daarvoor!

Als we volgende keer richting Afrika gaan, zullen we zeker bij jullie boeken.

Groetjes Marrit en Martin

lees meer
Mauritius

De reis is naar volle tevredenheid verlopen en de persoonlijke attentie zowel voor, tijdens en na de reis is van ongekend hoog niveau.

08/10/2012 - Ries & Greet Ham

Op zoek naar een huwelijksreis kwamen we Pangea Travel op het internet tegen en hebben na een persoonlijke kennismaking de reis naar Mauritius via Dubai laten verzorgen door Karin Nuijt en collega's.

De reis is naar volle tevredenheid verlopen en de persoonlijke attentie zowel voor, tijdens en na de reis is van ongekend hoog niveau, met als klapstuk het welkom thuis boeket op Schiphol.

Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.

lees meer
Mauritius

De vakantie was helemaal top.

22/06/2011 - Tim en Jolanda Ummels
Hoi Berrie,De vakantie was helemaal top. Pracht eiland met een mooie natuur en heel erg cultureel met super aardige mensen.Het resort was erg goed met een service die wij nog niet eerder ergens zijn tegen gekomen. De 5 sterren dragen ze met trots.Ik ga de enquête invullen.Enorm bedankt voor het bloemetje bij terugkomst op schiphol. We zijn erg tevreden over de geboden reis, zorg en aandacht van Pangea travel en in het speciaal van jou. Groet,Tim en Jolanda
lees meer
Mauritius
combinatiereis

Nogmaals bedankt voor deze reis.

01/12/2009 - Astrid & John
Als eerste wil ik even mijn excuses aanbieden voor het niet eerder opstellen van dit mailtje. We hadden het nogal druk met de foto's van de bruiloft uitzoeken en aanverwante zaken. Wij en dan spreek ik ook namens Astrid hebben een top reis gehad. Zuid Afrika was echt erg mooi. De mensen zijn er vriendelijk en de safari’s die we hebben gehad waren indrukwekkend. We hebben de Big Five gezien. De hotels waren goed verzorgd. We kregen bij sommige een upgrade ivm huwelijksreis. Dit was ook het geval in Mauritius. Het auto rijden ging ook goed. Kreeg zelfs een gratis upgrade naar een gloed nieuwe Audi A4 met alles er op en er aan. Hotel in Graskop was ook leuk maar staat nu wel te koop. De eigenaar wilde na 10 jaar wel stoppen. Hopen maar voor hun dat ze een geschikte koper kunnen vinden die de boel verder kan laten draaien. Mauritius is ook een erg mooi land. We hebben daar lekker gerelaxed. De route beschrijving was ook goed alleen het allerlaatste stukje ging niet helemaal goed. Gelukkig had ik mijn TomTom bij me. Nogmaals bedankt voor deze reis. John en Astrid
lees meer
Mauritius

De reis heeft onze verwachtingen overtroffen

01/10/2009 - Marco en Julia Detering
De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, voornamelijk Zuid Afrika, waarbij de accommodaties perfect waren en de mensen zeer vriendelijk! Mauritius was zeer mooi. De lodges die jullie voor ons hebben uitgezocht, waren gewoonweg uitstekend voor een huwelijksreis!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Mauritius

Wat een prachtig eiland!

20/09/2009 - Stefan en Lianne
We willen jullie bedanken voor het organiseren van onze fantastische reis naar Zuid-Afrika en Mauritius. Echt een perfecte combinatie van safari en een ontspannen strandverlenging op Mauritius. Wat een prachtig eiland!
lees meer
Mauritius
huwelijksreis

Het was echt een perfecte huwelijksreis

31/07/2009 - Simone Brasker
Hoi Martijn, Bedankt voor het organiseren van onze reis, het was echt een perfecte huwelijksreis. Alles was super geregeld! Groeten,Simone
lees meer