Menu

Rondreizen Mauritius

Bij PANGEA Travel zijn wij van mening dat Mauritus u veel meer te bieden heeft dan alleen een verblijf aan het strand. Wij bieden daarom geen strandvakanties aan waarbij u maar verblijft in een accommodatie.

In onderstaande voorbeeldreizen op Mauritius combineert u verschillende accommodaties op het eiland. Zo kunt u het binnenland combineren met verschillende plaatsen aan de kust. Onze favoriet? Lakaz Chamarel, gecombineerd met fraaie accommodaties zoals The Sands Resort & Spa en 20 Degrees Sud.

U heeft de keuze uit rondreizen met privétransfers of u kunt Mauritius met de huurauto gaan verkennen. Het eiland is klein waardoor afstanden beperkt zijn. Doordat u zelf rijdt, bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt. Onze selfdrives op Mauritus zijn dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Mauritius uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.