Huwelijksreizen Mauritius

Mauritius is een top huwelijkreisbestemming! Het eiland heeft een pasgetrouwd paar veel te bieden. Wat denkt u van lekker ontspannen op het eiland na de drukke periode voorafgaand aan uw trouwdag? Genieten van elkaar met heerlijk eten, lekkere wijnen, romantische accommodaties en schitterende zonsondergangen op een tropische bestemming! En wilt u Mauritius combineren met één van de andere bestemmingen kan dat ook! U kunt uw huwelijksreis starten in de metropool Dubai, het avontuurlijke en nog niet veel ontdekte Madagaskar of een top safaribestemming zoals Botswana. Mauritius is extra aantrekkelijk als honeymoon-bestemming want veel hotels geven flinke kortingen voor pasgetrouwde stellen.

Alle genoemde huwelijksreizen zijn slechts voorbeelden. Voldoet de reis door Mauritius aan uw wensen, dan kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke Mauritius reis kan ook geheel aan uw wensen worden aangepast. Wij kennen Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de reismogelijkheden.

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: 5 honeymoon tips!

honeymoon-huwelijksreis

5 bijzondere huwelijksreizen!

Tip: Zo mooi is Mauritius