Huwelijksreizen Mauritius

Mauritius is een top huwelijkreisbestemming! Het eiland heeft een pasgetrouwd paar veel te bieden. Wat denkt u van lekker ontspannen op het eiland na de drukke periode voorafgaand aan uw trouwdag? Genieten van elkaar met heerlijk eten, lekkere wijnen, romantische accommodaties en schitterende zonsondergangen op een tropische bestemming! En wilt u Mauritius combineren met één van de andere bestemmingen kan dat ook! U kunt uw huwelijksreis starten in de metropool Dubai, het avontuurlijke en nog niet veel ontdekte Madagaskar of een top safaribestemming zoals Botswana. Mauritius is extra aantrekkelijk als honeymoon-bestemming want veel hotels geven flinke kortingen voor pasgetrouwde stellen.

Alle genoemde huwelijksreizen zijn slechts voorbeelden. Voldoet de reis door Mauritius aan uw wensen, dan kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke Mauritius huwelijksreis kan ook geheel aan uw wensen worden aangepast. Wij kennen Mauritius uit eigen ervaring en adviseren u graag over de reismogelijkheden.

Reiservaringen
Mauritius

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken”

  lees meer
  -
  Marjo Bellen
 • “Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.”

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens

Tip: 5 honeymoon tips!

honeymoon-huwelijksreis

5 bijzondere huwelijksreizen!

Tip: Zo mooi is Mauritius