Rondreizen Mauritius

Wie aan Mauritius denkt, denkt aan witte stranden, prachtige zonsondergangen, helderblauwe zee en comfortabele hotels. Dit alles is inderdaad mogelijk bij een strandvakantie op Mauritius. Kies voor de rustige westkust voor bijvoorbeeld The Sands Resort & Spa of de levendige noordkust voor 20 Degres Sud. Of kies een van de vijfsterrenhotels aan de oostkust. Mauritius is zeer geschikt om zelf per huurauto te verkennen. Het eiland is klein waardoor u niet lang in de auto hoeft te zitten om ergens te komen. Doordat u zelf rijdt, bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt en deze reizen zijn dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt. Maar het eiland biedt ook voldoende mogelijkheden om de highlights onder begeleiding van een ervaren gids te bezoeken. Wat denkt u van een bezoek aan de hoofdstad Port Louis, de Black River Gorges National Park, de botanische tuinen in Pamplemousses of een cruise tijdens zonsondergang? Mauritius is een perfecte bestemming om meerdere verblijven met elkaar te comberen. Zo kunt u het binnenland combineren met verschillende plaatsen aan de kust. Onze favoriet? Lakaz Chamarel, gecombineerd met The Sands Resort & Spa en 20 Degres Sud.

De genoemde reizen dienen ter inspiratie. Als het reisvoorbeeld past aan uw wensen, kan deze uiteraard geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Mauritius uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Mauritius

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken”

  lees meer
  -
  Marjo Bellen
 • “Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.”

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!