India

Mayfair Darjeeling - Darjeeling


Heeft u zich ooit als een Maharadja willen voelen? Dan is Mayfair Darjeeling iets voor u! Mayfair Darjeeling diende in zijn vroegere jaren als het exotische zomerhuis van de Maharadja van Nazargunj. Tegenwoordig functioneert dit charmante erfgoed in de bergen van het groene Darjeeling als een luxe resort. Darjeeling, ook wel de ‘Queen of the hills’ genoemd, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens een verblijf in Mayfair Darjeeling kunt u eropuit gaan om van de heerlijk gearomatiseerde thee te genieten of het werelderfgoed Darjeeling Himalayan Railway bezoeken. Uiteraard hoeft u zich in Mayfair Darjeeling zelf ook niet te vervelen. Gastvrijheid, comfort en een heerlijke keuken staan in het resort hoog in het vaandel. Een greep uit de faciliteiten waar u in Mayfair Darjeeling van kunt genieten zijn de hoogwaardige spa, het fitnesscentrum, de poolruimte, de bibliotheek en de diverse horecapunten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig avondje 'Wine 'N' Dine'? Na een dag vol nieuwe indrukken kunt u zich terugtrekken in uw comfortabele kamer die is uitgerust met een openhaard, LCD-TV, DVD-speler, zithoek en badkamer met bad.India - buitenkant van Mayfair Darjeeling
India - kamer in Mayfair Darjeeling
India - serre van Mayfair Darjeeling

Hotels India


Agra
Alleppey
Aurangabad
Bandhavgarh National Park
Bera
Bhubaneswar
Bikaner
Chennai
Cochin
Darjeeling
Delhi
Gangtok
Ghanerao
Goa
Jaipur
Jaisalmer
Jispa
Jodhpur
Kanha
Karauli
Kaziranga National Park
Khajuraho
Khejarla
Kolkata
Kovalam
Kumarakom
Ladakh
Madurai
Mahabalipuram
Mandawa
Mararikulam
Mumbai
Munnar
Nagarhole National Park (Kabini)
Nashik
Periyar
Pollachi
Pondicherry
Pune
Pushkar
Ranthambore
Sasan Gir
Sunderbans National Park
Trivandrum
Udaipur
Varanasi

Reiservaringen

 • Een fascinerend chaotisch land met bijzondere mensen

  lees meer
  -
  Peter en Wiecher van Lingen
 • Je vraagt je af met wie we de volgende keer op reis gaan?

  lees meer
  -
  Marijke Berkenbosch
 • Het is Pangea ook nu weer gelukt ons een prachtige reis te laten maken.

  lees meer
  -
  Familie Floot
 • Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden

  lees meer
  -
  Studiereis Charaka Universiteit Twente

Tip: heerlijk vegetarisch eten en genieten van het uitzicht in Madurai

Houdt u van lekker vegetarisch eten? Probeer dan eens het eenvoudige restaurant op het dakterras van het Supreme Hotel. Naast de goede keuken, kunt u ook nog genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Tip: boottocht op het Periyar Meer

Erg leuk is om een boottocht te maken op het Periyar Meer; het hart van het park. Vanuit de boot kunt u het wild in het park goed spotten. Zo heeft u kans om o.a. olifanten, wilde honden, zwarte langoers, otters, schildpadden en vele vogelsoorten te zien. Een interessante activiteit voor de natuurliefhebber.

Tip: de geluid- en lichtshow in Madurai

Wilt u een leuke invulling van de avond in Madurai? Woon dan 's avonds een geluids- en lichtshow bij in het Tirumalai Nayak paleis (1830-1930 uur).