Menu

Medewerker Support voor 32-40 uur per week

Ben jij servicegericht, proactief en accuraat? En zie jij het als een uitdaging om de beste vluchten te vinden en de mooiste teksten te schrijven? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega op de afdeling Support! PANGEA Travel biedt je een uitdagende kans binnen een jong en dynamisch team.

 

Wie zijn wij?

PANGEA Travel is al ruim 20 jaar de specialist in individuele reizen naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht zodat we veel terugkerende reizigers hebben. Bekijk ook onze website www.pangeatravel.nl. Je komt in een gezellig en hecht team terecht met 17 andere collega’s. We starten de week altijd met een gezamenlijk koffie-thee moment, waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Tijdens de lunch halen we een frisse neus, vaak samen met andere collega’s. Eens per maand lunchen we samen op kantoor en daarnaast zijn er regelmatig borrels en andere leuke uitjes.

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en hebt een diploma in toeristische richting (bijvoorbeeld MBO Toerisme/BUAS) of werkervaring in de reiswereld. IATA-kennis en bij voorkeur ervaring met Amadeus is een pré. Enige reiservaring in Afrika en/of Azië en/of Latijns-Amerika is een pre. Je vindt snel je weg binnen administratieve systemen en MS Office (Excel, Word, Outlook) is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Je functie is zeer afwisselend en je biedt ondersteuning aan de reisspecialisten van de afdelingen Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Je werkt o.a. offertes uit, draagt zorg voor het uitzoeken en inboeken van vluchten, je stelt reisbescheiden samen en schrijft wervende teksten voor onze website. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten aan de telefoon, maar de verkoop laat je over aan onze reisspecialisten. Samen met drie andere collega’s vorm je het team Support.

Verder?

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en leuke collega’s. Een goed salaris (conform de cao-norm), reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je mag veel leren, dus de functie is geschikt voor een starter (wel met enige ervaring uit stage of (bij-)baan) of iemand met ruimere werkervaring. We gaan uit van een fulltime-medewerker voor 5 dagen in de week (40 uur). Eventueel is 4 dagen (32 uur) bespreekbaar.

Meer weten? 

Bel met Ruud Jansen of stuur een mail met CV en motivatiebrief voor maandag 01 juli 2024.

ruud@pangeatravel.nl | +31(0)26-3707511