Strandverlenging Machangulo

routekaart Strandverlenging Machangulo

Op slechts een anderhalf uur varen vanaf Maputo ligt het Machangulo Private Nature Reserve met het Maputo Elephant Game Reserve (met meer dan 400 olifanten, maar ook nijlpaarden, krokodillen en antilopen), twee parken die erg goed bereikbaar zijn vanuit de Machangulo Beach Lodge. Deze lodge is schitterend gelegen in de duinen en biedt naast het genieten van zon, zee en strand veel activiteiten. Zo kunt u vanuit hier de onderwaterwereld verkennen tijdens het snorkelen of duiken, maakt u kennis met de lokale inwoners in Santa Maria, ziet u meer van het Inhaca Island en worden er speciale tochten georganiseerd om walvissen (juni tot november), schildpadden, flamingo's en andere zeevogels te spotten. Door de aanwezigheid van een zwembad meer kamer villa's, is een verblijf in de Machangulo Beach Lodge ook voor families zeker een aanrader.

Reisduur: 5 dagen
Maputo - Machangulo Beach Lodge - Maputo Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Maputo - Machangulo
Vanaf de Maputo Marina vertrekt uw boot naar Machangulo, ongeveer een uur varen. U kunt uw huurauto achterlaten bij de Marina of, indien u arriveert op Maputo airport, verzorgen we een transfer naar de haven. De lodge ligt aan de overzijde van Maputo Bay, op het puntje van de Machangulo Peninsula.
Dag 2 Machangulo
Dag ter vrije besteding. Vanaf de lodge heeft u een adembenemend uitzicht op de eindeloze witte zandstranden en Inhaca Island. De luxe chalets van Machangulo Beach Lodge zijn voorzien van een ruime badkamer en een privé terras. De inrichting wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren. Vanaf vijf chalets heeft u uitzicht over de oceaan, de andere chalets liggen verscholen in de duinen. Via houten trappen en looppaden bereikt u het hoofdgebouw en het strand. In het hoofdgebouw bevindt zich een lounge met bar en een sfeervol eetgedeelte waar uitstekende maaltijden worden geserveerd. Ook beschikt de lodge over een zwembad.
Dag 3 Machangulo
Dag ter vrije besteding. Vanuit de Machangulo Beach Lodge worden er diverse activiteiten georganiseerd die voornamelijk uit watersporten bestaan. Het Inhaca Marine Reserve is een geweldige plek om te gaan snorkelen. De onderwaterwereld bestaat uit kleurrijk koraal en vele vissoorten zoals de aal en barracuda, maar ook zeepaardjes, roggen en dolfijnen. In de zomer leven in deze wateren de Manta roggen en Humpback walvissen en komen er zeeschildpadden aan land om eieren te leggen.
Dag 4 Machangulo
Dag ter vrije besteding. Naast de watersporten die aangeboden worden, kunt u ook Inhaca Island bezoeken of een culturele tour door Santa Maria maken waarbij u kennis maakt met de lokale bewoners. Samen met een gids kunt u ook op zoek gaan naar de vele vogels die hier leven of een wandeling maken door de duinen. Na het diner kunt u onder een heldere sterrenhemel de dag doornemen bij de knusse boma.
Dag 5 Machangulo - Maputo
Vandaag volgt de boottransfer terug naar de haven van Maputo. Hier staat uw huurauto of we verzorgen de transfer naar Maputo airport.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen


Niet inbegrepen

bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

machangulo - machangulo - Mozambique
Machangulo Beach Lodge - Machangulo
Bent u op zoek naar een luxe sfeervolle accommodatie in het zuiden van Mozambique? Dan is Machangulo Beach Lodge iets voor u. Deze lodge is gelegen tussen de Indische Oceaan en Maputo Bay. Vanaf de lodge heeft u een adembenemend uitzicht op de eindeloze witte zandstranden en Inhaca Island. De luxe chalets van Machangulo Beach Lodge zijn voorzien van een ruime badkamer en een privé terras. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Via houten trappen en looppaden bereikt u het hoofdgebouw en het strand. In het hoofdgebouw bevindt zich een lounge met bar en een sfeervol eetgedeelte waar uitstekende maaltijden worden geserveerd. Vanuit Machangulo Beach Lodge worden verschillende excursies georganiseerd, waaronder naar Inhaca Island. Daarnaast biedt de lodge ook andere activiteiten aan zoals duiken, culturele tours, walvissen spotten, vogelexcursies en strand- en boswandelingen.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Mozambique Specialist

Reiservaringen
Mozambique

 • “De reis was goed geregeld en zeer compleet. Daarnaast was de communicatie en flexibiliteit geweldig!”

  lees meer
  -
  Ben & Ine Reitsma
 • “onder de indruk vd leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken”

  lees meer
  -
  Reizigers uit Utrecht
 • “De reis was perfect verzorgd”

  lees meer
  -
  Danielle Vogelaar
 • “uitstekende accommodaties in Mozambique!”

  lees meer
  -
  Enthousiaste Mozambique reizigers


print deze reisterug naar het overzicht