Menu

Mozambique

Reiservaringen Mozambique

Mozambique

De reis was goed geregeld en zeer compleet. Daarnaast was de communicatie en flexibiliteit geweldig!

07/09/2017 - Ben & Ine Reitsma

We hebben een prachtige reis gehad in Zuid-Afrika en Mozambique en hebben volop genoten. De reis was goed geregeld en zeer compleet. Daarnaast was de communicatie en flexibiliteit geweldig!

Reitsma

lees meer
Zimbabwe
Mozambique
Zuid-Afrika
combinatiereis

onder de indruk vd leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken

28/06/2016 - Reizigers uit Utrecht

Selfdrive Zuid-Afrika, Zimbabwe Mozambique/Zimbabwe

We hebben genoten! De reis was perfect door jullie geregeld. (Vooraf en tijdens.) We waren vooral onder de indruk van de leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken.

Het was heel prettig om naast de routeomschrijving ook de extra (en verplichte) veiligheidsspullen bij aankomst al te ontvangen. Het lag allemaal keurig klaar en was goed verzorgt.

De routeomschrijving was zeer gedetailleerd. Er is duidelijk aandacht aanbesteed. Onze complimenten! (We hebben een paar kleine toevoegingen, welke we zullen uitwerken en apart mailen.)

Een aantal dingen was ondertussen veranderd: niet zelf rijden in Gorongosa, cross border letter per land i.p.v. per auto en militaire konvooi rijden. Dat kan gebeuren in een internationale omgeving, belangrijkste is dat e.e.a. adequaat en naar onze tevredenheid door jullie is opgepakt en afgehandeld.

De reis is boven verwachting verlopen omdat vooral de externe factoren zoals de politie(posten) geen negatieve invloed hebben gehad. Wij reizen vaak en hebben al wel het e.e.a. meegemaakt. Op basis hiervan vinden we wel dat deze reis i.v.m. de verschillende grensovergangen, de grote armoede, de politieposten onderweg, het konvooi en de politieke situaties niet zo maar voor iedereen geschikt is. Men hoeft zich er niet door af te laten schrikken, alleen moet men wel enige reiservaring hebben en avontuurlijk ingesteld zijn om te kunnen handelen in wat ongewone situaties.

lees meer
Mozambique

De reis was perfect verzorgd

17/01/2013 - Danielle Vogelaar
Hallo PANGEA Travel,De vakantie naar Zuid Afrika, Mozambique en Swaziland was geweldig. De reis was perfect verzorgd door jullie. Martijn was altijd bereikbaar, hulpvaardig en gaf snel reactie op de vragen die wij stelden. De (route)beschrijving was zeer uitgebreid en goed. De mooiste plekjes waren Machampane Wilderness Camp en Tofo in Mozambique. In Tofo gedoken en gesnorkeld (met walvishaai en manta's!) en oud&nieuw gevierd op het strand. Duikschool Tofo Scuba aanbeveling!! In Zuid Afrika vonden we St. Lucia en de Drakensbergen het mooist. De Sani Pass is spectaculair om te rijden. Onze gehuurde 4x4 auto heeft ruim 5.000km extra op de teller staan. En onze camera ruim 2.000 foto's rijker. Groeten, Danielle Vogelaar
lees meer
Mozambique

uitstekende accommodaties in Mozambique!

10/11/2011 - Enthousiaste Mozambique reizigers
Enkele klantreacties over de accommodaties in Mozambique:- Machampane Luxury Tented Camp"vriendelijke mensen, goede verhalen rond het kampvuur, prachtige wandelingen en s'nacht olifanten rond je tent"- Flamingo Bay Water Lodge"geweldige lodge, veel gedaan, oceaan safari, snorkelen, duiken, quad tocht kortom een prachtige plek waar veel is te doen"- Vilanculos Beach Lodge"mooie locatie, aardig management en strand was schoon en mooi"- Marlin Lodge"Kan niet beter!! Dit is echt een unieke en exclusieve locatie. Alles was uitstekend, de staff, de locatie, de keuken, de service. We gaan zeker nog eens terug"
lees meer