Kenia

Msambweni Beach House - Mombasa - Msambweni Beach


Bent u op zoek naar een kleinschalige accommodatie, persoonlijke service, heerlijk eten en drinken, kortom een fantastische afsluiting van uw safari, dan is Msambweni Beach House een goede keuze. Dit hotel is ook uitermate geschikt als afsluiting van uw huwelijksreis door Kenia. Het hotel is gebouwd in Lamu stijl met veel oog voor kleine details. In de Main House kunnen maximal zes gasten verblijven. Overige faciliteiten zijn een grote lounge, restaurant en zwembad. Naast de kamers in het hoofdgebouw zijn er nog een luxe tent en twee Lamu villa’s. U kunt heerlijk ontspannen op het privéstrand van het resort of u kunt gaan snorkelen, een bezoek brengen aan een lokaal dorpje of de lokale vismarkt. Vooral de dagelijkse sundowners zijn erg leuk. Er zijn geen beachboys actief omdat er geen andere hotels in de buurt liggen.

Msambweni Beach House is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Mombasa - zwembad
Mombasa - msambweni house
Mombasa - msambweni house

Reiservaringen

 • Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • Fantastische reisorganisatie

  lees meer
  -
  Roelof
 • It was a wonderful honeymoon

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • Goed geregeld!

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magical Kenia