Myanmar

Hotels Myanmar

Accommodaties zijn er in Myanmar (Birma) in alle soorten en maten. In de plaatsen Yangon en Mandalay vindt u zowel grote (zakelijke) hotels met veel faciliteiten als kleinschalige hotels. Het comfort verschilt per locatie en varieert van eenvoudig tot zeer luxe en bijzonder sfeervol. Rondom het Inle Lake liggen diverse leuke bungalows met uitzicht op het meer. In Bagan zijn er de laatste tijd veel accommodaties bijgekomen. De meesten hebben een gezellige uitstraling en beschikken over een zwembad en een mooie tuin. Aan de twee belangrijkste stranden van Myanmar; Ngapali en Ngwe Saung, vindt u tegenwoordig ook een uitgebreid aanbod van hotels. Door de grote toestroom van toeristen zijn de hotelprijzen in Myanmar sinds 2012 erg gestegen. Dit zorgt er soms voor dat de prijs / kwaliteit niet helemaal 'klopt'. Verder is het vriendelijke en gastvrije personeel kenmerkend voor Myanmar (Birma).


Reiservaringen
Myanmar

 • “De kers op de taart: de magische ervaring (..) zweven in een luchtballon”

  lees meer
  -
  Peter Lindhout
 • “Prachtig land!”

  lees meer
  -
  Annette
 • “De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!”

  lees meer
  -
  Ludo en Hilde
 • “een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden”

  lees meer
  -
  Peter en Ina

Wel of niet naar Myanmar?

Myanmar nieuwsbriefTwijfels over Myanmar? Lees meer over de situatie voor een weloverwogen beslissing. 

Tip: treinreis per 'circular train' in Yangon

Reis tijdens uw verblijf in Yangon een stukje per lokale 'circular train'! Deze rit neemt u in ca. 45 minuten mee naar de buitenwijken van Yangon. Het rustige tempo van de trein geeft u de mogelijkheid om veel van het lokale leven te zien.

Tip: ontdek Bagan per luchtballon!

Start de dag met een tocht per luchtballon. Dit is mogelijk in de maanden oktober t/m maart. Tijdens deze tocht kunt u genieten van een onvergetelijk mooie zonsopkomst over de vlakte van Bagan. Vooraf reserveren is aanbevolen.