Ngapali Beach Strandverlenging

routekaart Ngapali Beach Strandverlenging

Myanmar heeft prachtige, rustige stranden, bijvoorbeeld aan de Golf van Bengalen. Ngapali Beach is de belangrijkste strandbestemming van Myanmar. Het kilometers lange, witte zandstrand is nog ongerept en loopt geleidelijk in zee af. De perfecte plaats voor een strandverlenging van uw reis door Myanmar. Hier kunt u heerlijk ontspannen maar snorkelen en surfen behoort ook tot de mogelijkheden.

Noot: door de moesson is deze strandverlenging alleen mogelijk in de periode oktober tot half mei. We kunnen diverse strandhotels aanbieden.

Reisduur: 5 dagen
Yangon - Ngapali Beach - Myanmar - Yangon Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Yangon - Ngapali Beach

Vanuit o.a. Yangon of Heho is het mogelijk om naar Thandwe te vliegen. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het resort aan het strand gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt hier genieten van de zon, de kobalt blauwe zee en het witte zandstrand.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Ngapali Beach

Dag ter vrije besteding. Ngapali Beach, gelegen aan de Golf van Bengalen, is de belangrijkste strandbestemming van Myanmar. De witte stranden van Ngapali strekken zich uit over een lengte van drie kilometer en zijn nog ongerept. U kunt hier o.a. snorkelen, surfen, zwemmen of relaxen op het strand.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Ngapali Beach

Dag ter vrije besteding. In de omgeving liggen verschillende vissersdorpjes waar u een bezoek kunt brengen aan de lokale markt. Per fiets kunt u het platteland verkennen of u kunt een boottocht maken naar een van de eilandjes voor de kust. Een bezoek aan de mangroven is ook erg leuk.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 4 Ngapali Beach

Dag ter vrije besteding.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Ngapali Beach - Yangon

Transfer naar de luchthaven van Thandwe waar u incheckt voor de binnenlandse vliegreis naar Yangon.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreizen
 • vertrekbelasting binnenlandse vluchten Myanmar
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door een deskundige Engelssprekende gids
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • visumkosten Myanmar, ca. USD 50 per persoon (voor vertrek online aan te vragen)
 • fooien
 • optionele excursies en entreegelden
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Amata Resort - Ngapali Beach

Het Amata Resort ligt direct aan het strand van Ngapali (bij Mya Pyin Village). De 75 kamers liggen in verschillende gebouwen in een zeer grote, mooi aangelegde tuin. Alle kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht. De luxere kamers hebben (onderbroken) zeezicht en zijn gelegen in vrijstaande villa's met twee verdiepingen. Er is een groot restaurant, een zwembad en een mooie spa. De service is erg goed en men is ingesteld op de westerse gast. Aan de straatzijde vindt u diverse winkels en restaurants. Het Amata Resort is een aanrader voor een rustige strandafsluiting en één van onze favorieten in Ngapali.


Thande Beach Hotel - Ngapali Beach

Het Thande Beach Hotel is een middenklasse hotel (3-sterren) in Ngapali. Er zijn 46 deluxe bungalows en 24 standaard kamers, met uitzicht op de tuin of de zee. De kamers zijn ruim en elegant ingericht met teakmeubels en traditionele materialen. Op uw eigen terras kunt u genieten van een drankje terwijl de zon ondergaat. Ook kunt u ontspannen bij het grote zwembad of in de Spa. Er zijn meerdere restaurants, met zowel lokale als internationale gerechten.


Aureum Resort & Spa - Ngapali Beach

Het luxe Aureum Resort & Spa, behorend tot de Aureum keten, is direct gelegen aan het strand van Ngapali (bij Mya Pyin Village). Het resort beschikt over 42 cottages. De ‘garden view cottages’ liggen in een mooie tuin, terwijl de ‘executive cottage’ en de ‘ocean view cottages’ uitzicht op zee hebben. Alle kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een outdoor jacuzzi. Wilt u optimaal genieten, kies dan voor de ‘executive cottage’, o.a. met eigen zwembad. Overige faciliteiten zijn de Yee Lay Boat Bar, de Sushi Bar, een spa en een prachtig zwembad.


bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Myanmar

 • “De kers op de taart: de magische ervaring (..) zweven in een luchtballon”

  lees meer
  -
  Peter Lindhout
 • “Prachtig land!”

  lees meer
  -
  Annette
 • “De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!”

  lees meer
  -
  Ludo en Hilde
 • “een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden”

  lees meer
  -
  Peter en Ina


print deze reisterug naar het overzicht