Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Myanmar

Reiservaringen Myanmar

Myanmar
Thailand
combinatiereis

Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen

01/04/2019 - Jeanet Kruisdijk & Gerard van Hogeloon

Floor heeft heel erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. Alles was tot in de details geregeld en werkelijk op elke bestemming stond exact op tijd iemand klaar om ons te begeleiden. Wij werden verrast door de oprecht vriendelijke mensen vooral in Myanmar. Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen. Bedankt voor alle goede zorgen.

lees meer
Myanmar

De kers op de taart: de magische ervaring (..) zweven in een luchtballon

21/01/2018 - Peter Lindhout

Authentiek Myanmar: de ervaring van Peter Lindhout
Peter Lindhout van The Travel Club was begin 2018 in Myanmar. Hij stuurde ons zijn ervaring met bijzonder Myanmar:

''In samenwerking met PANGEA Travel heb ik een 12-daagse individuele rondreis met mijn vrouw gemaakt. Het is een prachtige reis geworden, met een afwisseling van vele tempels, steden, natuur en vooral cultuur. Voorafgaand aan de reis kregen wij veel vraagtekens van vrienden en collega’s met opmerkingen als: ''je gaat toch niet naar zo’n onveilig land in deze periode? '' Niets is minder waar! We hebben ons de hele reis nergens onveilig of minder prettig gevoeld. Wij hebben in Myanmar vrijwel nergens politie of militairen gezien en als westerse toerist ben je bijna ‘heilig’ in dit land. Men vindt het zelfs zo bijzonder dat wij bij verschillende tempelbezoeken gevraagd werden om met lokale bevolking op de foto te gaan. Ook rustig wandelend over de plaatselijke dagmarkten word je nergens lastig gevallen om maar iets te moeten kopen. Hoogtepunten van de reis waren de vele verschillende tempels in MandalayBagan en Yangon. De kers op de taart: de magische ervaring om bij zonsopgang boven de ochtendnevel over de ontelbare tempels van Bagan te zweven in een luchtballon. Met plezier kijken mijn vrouw en ik terug op een zeer aparte en bijzondere reis voor een prachtig authentiek Aziatisch land: echt een aanrader!''

Peter Lindhout in Myanmar

lees meer
Myanmar
rondreis

Prachtig land!

03/02/2017 - Annette
Prachtig land, met prachtige accommodatie mooie en leuke dingen om zien en te doen de organisatie en logistiek van de reis zat heel goed in elkaar.
lees meer
Myanmar

een compleet andere beleving dan in voorgaande vakanties in Azië

22/12/2015 - Dick & Gerie van der Lugt

Het was diep in ons hart de vraag of we een goede keuze hadden gemaakt, na China, Vietnam, Cambodja en Thailand toch maar weer naar een Aziatisch land?

Maar wat een schitterende vakantie, een compleet andere beleving dan in voorgaande vakanties in Azië.

Wat een schitterend land. Wat een fantastische lieve, open mensen.

Het was een genot om daar 3 weken rond te reizen, met diverse gidsen en veel, heel veel bezienswaardigheden.

Voor ons bezienswaardigheden, voor de bewoners het gewone dagelijkse leven, waarin je als toerist wordt ondergedompeld.

Opvallend is de totale integratie van de godsdienst in het dagelijkse leven. De pelgrims bij de Gouden Rots, het wassen van de Gouden Boeddha. Voor ons geweldig omdat allemaal mee te maken, voor hun een onderdeel van hun (sociale) leven.

Een absolute aanrader om een (nog) authentieke Aziatische samenleving mee te maken.

Verder een compliment voor Pangea Travel voor de geoliede organisatie van deze reis.


 

Dick maakte ook een aantal mooie filmpjes tijdens zijn reis:

 

 

 

lees meer
Myanmar

een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden

28/02/2016 - Peter en Ina

We hebben een fantastische vakantie gehad die volledig aan onze verwachtingen heeft beantwoord. Myanmar is een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden. Alle plaatsen die we hebben bezocht waren mooi maar Bagan sprong er wel echt uit. Heel indrukwekkend al die tempels in een ongerepte omgeving.

Alles was perfect geregeld.In elke plaats stond de gids keurig klaar en hoewel hun engels vaak heel moeilijk was te verstaan deden ze allemaal goed hun best.De excursies waren leuk en de hotels goed. De binnenlandse vluchten, hoewel  het op de luchthavens vaak wat rommelig was ,verliepen allemaal probleemloos.

Er was een goede mix van excursies en rust en de 4 dagen strand aan het einde waren heerlijk. Het weer tenslotte was perfect.

Kortom,niets dan lof en nogmaals hartelijk dank voor alles.

Peter en Ina 

lees meer
Myanmar
rondreis

De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!

01/04/2016 - Ludo en Hilde

Onze verwachtingen zijn overtroffen, we zijn blij verrast. De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!

Mooi om in the middle of nowhere, uit een trein te stappen en PANGEA op je te zien wachten, met een blij gezicht.

Deze reis heeft onze trots op jullie werkwijze en kwaliteit verder versterkt!!

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Myanmar

Wow, wat een dag weer vandaag!

05/09/2014 - Marian en Harry

Hallo Floor en alle anderen van PANGEA,
Hiermee willen wij jullie laten weten dat we enorm hebben genoten van onze reis door dit bijzondere land. Natuurlijk - zouden we kunnen zeggen - klopte alles weer zoals het in het reisprogramma door jullie was beloofd en beschreven. De accommodaties waren prima en méér dan dat, gold dat ook voor de zeer prettige gidsen.

Maar het belangrijkste was toch echt Myanmar zelf; het land, de bijzondere gebruiken, tempels, plaatsen enz. Natuurlijk schieten Inle Lake, Bagan, het Shwedagon daar boven uit. Maar alles tussendoor was ook zo memorabel dat wij 's avonds vaak in volle verbazing tegen elkaar zeiden: "Wow, wat een dag weer vandaag!"

Of dat nu ging om de trekking naar het olifantenresort, of de tweedaagse trekking van Kalaw naar Inle Lake, of de heel bijzondere markten waar onze gids ons mee naar toenam, Inle Lake zelf, of ons fietstochtje om het meer, onze e-bike rit over de Bagan-vlakte waar we weer plekken bezochten die we de vorige dag met onze gids niet hadden aangedaan, het maakt niet uit. Vergeten doen we het niet gemakkelijk.

Maar.... wat maakt het land echt zo hartverwarmend? Dat zijn de mensen zelf. Nergens hebben we ons zo welkom gevoeld, vonden we de lach zo gemeend en aanlokkelijk. Dat gold voor jong en oud. Vandaar een foto hierbij gevoegd van waaruit die hartelijkheid blijkt. Zoiets vergeet je toch nooit!

Marian en Harry

lees meer
Myanmar
lustrumreis

Myanmar was een geweldig land en de reis was super goed verzorgd.

21/08/2014 - Jaarclub Kahuna

Myanmar was een geweldig land en de reis was super goed verzorgd.

We zijn zeer tevreden over het contact met onze contactpersoon Loes Sanderink. Ze begreep heel goed wat voor een programma je samen moet stellen voor een lustrumreis en heeft ons daarnaast ook eindeloos geholpen met alle additionele omboekingen voor personen die vanuit andere locaties moesten komen.

Alles was top georganiseerd, overal stond een gids klaar om zich over ons te ontfermen. Alles is vlekkeloos verlopen.

Jaarclub Kahuna

lees meer
Myanmar
rondreis

Deze Pangeareis naar Myanmar staat hoog in onze Top 3!

06/08/2014 - Petri en Hans van der Hoeven

We hebben een privérondreis gemaakt door het mooie Myanmar. Doordat we al sedert vele jaren 'Azië-gangers' zijn, hebben we al veel gezien en meegemaakt. Echter tot nu hebben we steeds groepsreizen gemaakt met de bekende touroperators. Voor het eerst boekten we dit jaar een privéreis en dat is ons erg goed bevallen. Het is een vorstelijk gevoel om te genieten van alle aandacht die je krijgt. Dat is alleen mogelijk door een goede voorbereiding door Floor van Pangea, in combinatie met de plaatselijke agent.

Zonder aarzeling zou ik iedereen aanraden van de diensten van Pangea Travel gebruik te maken, daarnaast is ook Myanmar een aanrader. Prachtig land en heel aardige, warme mensen. Veel te zien qua cultuur en natuur, hoewel er wel erg veel pagodes en tempels staan...

Het verblijf aan het Inle Lake is echt een hoogtepunt: de combi van ontspannen vakantie vieren en toch ondergedompeld worden (niet letterlijk!) in de cultuur. Fantastisch.

Volgend jaar zoeken we weer een reis bij Pangea!

Petri en Hans van der Hoeven, Vlijmen, juli 2014.

lees meer
Myanmar
rondreis

Het was echt super tot in de puntjes geregeld

03/02/2014 - Wim en Elma
We willen jullie bij deze bedanken voor de onvergetelijke reis die wij in Myanmar gehad hebben.Complimenten aan iedereen. Het was echt super tot in de puntjes geregeld.Wij hopen ook de volgende reis weer bij jullie te kunnen boeken.
lees meer
Myanmar
rondreis

Een bijzonder land, zeer authentiek en veel bezienswaardigheden

31/07/2013 - Susanne van der Klok
2 juli 2013 begon ons avontuur naar Myanmar. Wij vlogen voor het eerst met Eva Air en dit is ons zeer goed bevallen. Wij kunnen iedereen Elite Class aanbevelen! Onze eerste indrukken kregen wij in de stad Yangon. Het viel ons op hoe goed de infrastructuur eruit zag. Alles zag er gestructureerd, modern en geordend uit. Het viel ons ook op dat iedereen rechts reed net als bij ons, maar dat de bestuurderskant ook rechts zat! De logica en veiligheid van rechts rijden en links zitten hebben ze nog niet ontdekt. Nadat we een volle dag Yangon hadden bekeken zijn we per auto doorgereden naar Pyay ( ca. 7 uur rijden). Naarmate we verder buiten Yangon kwamen zagen we het ‘echte’ leven van Myanmar. Dit is waar we voor kwamen! Onderweg zijn we gestopt in dorpjes waar men nog nooit toeristen hadden gezien. Dat was heel bijzonder! De belangrijkste bezienswaardigheden in Pyay waren behalve Pagodes, de rondrit per ossenkar. Hierdoor konden we diep de velden in gaan en de bewoners ontmoeten. Ook hier hadden ze uiteraard nog geen toeristen gezien. Na een aantal dagen Pyay hebben we onze reis vervolgd naar Bagan (ook ca. 7 á 8 uur rijden). Hoogtepunt in Bagan was onze rit per paard en wagen en de vele oude Pagodes die vooral bij zonsondergang erg mooi zijn! Na 4 dagen Bagan stond Inle Lake op de planning (ca. 9 uur rijden). Inle Lake wordt niet voor niets ‘Little Venice’ genoemd. We hebben alles per boot bezichtigd, ook hebben we de vrouwen met ringen om hun nek mogen ontmoeten. Wij zijn allebei katten liefhebbers en daarom hebben wij ook The Birmese Cathouse bezocht (deze organisatie is opgezet door een Fransman). Inle Lake vonden wij beiden één van de hoogtepunten van Myanmar! Na 4 dagen Inle Lake zijn we doorgereden naar Pindaya. In Pindaya hebben we een grot bezichtigd met allemaal gouden Budha’s erin. Het klimaat is hier overigens heerlijk (’s avonds ca. 22 graden Celsius)! Na één nacht Pindaya zijn we doorgereden naar Mandalay. Deze rit duurde wat langer omdat de auto niet harder dan 50 km per uur ging. Het meest bijzondere van Mandalay vonden wij toch ons bezoek aan het weeshuis. Deze meiden zijn wees geworden door de cycloon van 2008. Het was heel mooi om te zien hoe blij ze waren met kleinigheden zoals schriften en pennen. Na één dag “Mandalay zijn we naar Monywa gereden. Dit was zo’n 3 uurtjes rijden vanaf Mandalay. Daar hebben we onder andere grotten bezocht en een hele hoge Budha. Hier wilden de mensen ook met ons op de foto, omdat ze nog nooit toeristen hadden gezien. Na de overnachting in Monywa zijn we weer terug naar Mandalay gereden voor onze laatste dag en nacht daar. Wij wilden deze dag prioriteit geven aan het weeshuis. We hebben voor de allerkleinste twee reuze knuffelberen gekocht. Dit was een geweldig succes! We vonden Myanmar een bijzonder land, zeer authentiek en het heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Bovenal zijn de mensen ontzettend vriendelijk en gastvrij! Myanmar is ook een veilig land. Je kan er gewoon ’s avonds op straat lopen. Wij raden iedereen die Myanmar nog op de agenda heeft staan om niet lang te wachten. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in dit land, wat op zich heel goed is natuurlijk maar tegelijkertijd schieten de hotels ook uit de grond. De moessontijd is voor hen het laagseizoen (hotels zijn gewoon leeg en men heeft geen inkomsten). Wij hebben prima weer gehad en af en toe een ‘shower’ is heerlijk verkoelend!Ons advies: binnen nu en twee jaar gaan, in het laagseizoen en het land per auto bezoeken, want dan zie je veel en veel meer dan wanneer je over al dat moois heen vliegt!Praktische tip: neem je laptop mee. Ze hebben vrijwel in elk hotel Wifi. Telefoons met buitenlandse simkaarten kunnen niet worden gebruikt.
lees meer
Myanmar

onder de indruk van jullie werk

04/04/2013 - Rob en Pety
Berry, Wij zijn vanochtend teruggekomen van onze reis Myanmar en allereerst hartelijke dank voor de kaart die we bij thuiskomst aantroffen ! onze complimenten voor de reis, alles wat tot in de puntjes verzorgd en bij toekomstige reizen zullen wij zeker weer zaken met jullie doen !.......…..Nogmaals: we zijn onder de indruk van jullie werk en zullen zeker als we later dit jaar of volgend jaar op reis gaan, dit weer via jullie boeken !Groeten Rob
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Myanmar

tot in de puntjes verzorgde reis

21/03/2013 - Arnic

Beste Floor,

Na thuiskomst van mijn reis door Myanmar, wil ik mijn buitengewone tevredenheid, eigenlijk enthousiasme, kenbaar maken over de tot in de puntjes verzorgde reis. Ik heb zeer genoten en alles is vlekkeloos verlopen. Keurige chauffeurs/gidsen die altijd op tijd waren, uitstekende hotels, prima aansluitingen met de overstappen en een geweldig land om te bezoeken. Ik wil hierbij nogmaals mijn complimenten overbrengen aan jou, die mede vorm gegeven heb aan mijn reis.

Hartelijke groet,

Arnic
lees meer
Myanmar

Perfect geregelde reis

27/12/2012 - Chiel en Annemarie
Een geweldige reis naar Myanmar november 2012.Perfect geregelde reis en we hebben veel Azië ervaring, Myanmar is nog puur.De processie heeft veel indruk op ons gemaakt. 1600 monniken en 250 nonnen bij elkaar. 1 x per jaar en precies op het moment dat wij er waren.Chiel en Annemarie
lees meer
Myanmar

Het enthousiasme en de deskundigheid waarbij er met ons meegedacht werd, gaf de doorslag om bij deze voor ons nieuwe organisatie te boeken.

19/10/2012 - Gerda en Carlo
Onze vakantie in Myanmar

Vanwege ons 25-jarig huwelijk mocht onze vakantie dit jaar iets bijzonders worden. Onze 2 dochters van 16 en 20 wilden nog wel een keer mee en kregen dus ook inspraak in de plannen. Een bestemming was snel gevonden, Myanmar stond al lang op onze verlanglijst. We hebben regelmatig in Azië gereisd met een reisgezelschap maar ook met zijn 4en kunnen we het prima vinden daarom wilden nu het beste van alles: een georganiseerde reis met ons gezin. We hebben goed gezocht en gelezen en kwamen uit bij Pangeatravel. Het enthousiasme en de deskundigheid waarbij er met ons meegedacht werd, gaf de doorslag om bij deze voor ons nieuwe organisatie te boeken.


Het feest begon al op het moment dat de reispapieren thuis kwamen: een pakket voor ons en een voor onze dochters, feestelijk verpakt en zeer compleet.


Onze reis verliep zeer voorspoedig: de auto was buitengewoon luxe, goede vering, airco, schone voeten doekjes, altijd gekoeld water, luchtverfrisser en prullenmand, paraplu’s, kortom aan alles was gedacht. De gidsen en chauffeurs waren erg vriendelijk en enthousiast, dachten met ons mee, geen moeite was hun te veel, van het omrijden naar het huis van “the Lady” tot het naar boven rijden op Mandalay Hill, van het sjouwen met paraplu’s achter ons aan, tot het meezoeken naar fotostops door een van de chauffeurs. Het inchecken werd geregeld, de koffers gesjouwd, de auto tot aan de ingang gereden, je kon het niet bedenken of het was al gedaan.


Het is moeilijk een hoogtepunt te bedenken, voor ieder van ons was dat verschillend: natuurlijk de kloosters, tempels, pagodes en beelden maar ook de gouden rots (inclusief de heftige Augustus - regen), het Inle lake met de beenroeiers, de drijvende tuinen en de lekkere massage op de kamer, de parasolfabriek waar we op dat moment echt de enige toeristen waren, mijn dochter die sigaren mocht rollen, het eenvoudige hotel met z’n super staff in Kalaw (een medewerker scheurde onmiddellijk op zijn brommer weg om koud bier voor ons te halen, geweldig), het bladgoudfabriekje waar je zomaar een goudklomp in handen kreeg, de koetsjes in Ava, de verkoeling van het zwembad midden in het stadshotel in Mandalay, misschien toch het Nat festival in Mingun waar we toevallig in belandden en waar we midden tussen de lokale bevolking hebben staan feesten.of Monywa met zijn apen op de rotsen en het prachtige resort waar we na sluitingstijd toch nog in het zwembad mochten.De borrels op het dak van het Thiri Marlar in Bagan met ontbijt met fantastisch uitzicht op de omliggende pagodes of de uiterst luxe afsluiting in het Tharabar Gate hotel in Bagan.We realiseren ons dat kiezen voor slechts één hoogtepunt andere belevenissen onterecht zal onderwaarderen.


Wat we zeker weten is dat we reizen met PANGEA Travel iedereen kunnen aanbevelen, uitstekend verzorgd, prima geregeld en ook nog eens een goede nazorg in de vorm van mail en een leuke kaart!


Floor; nogmaals bedankt voor je geweldige begeleiding!


Groet,


Gerda en Carlo
lees meer
Myanmar

Wat een feestje!

24/07/2012 - Familie Westgeest
Hallo Floor, net voor het weekend hebben we de reisdocumenten ontvangen. Alles natuurlijk gelezen en daarna nog maar een keertje. Wat een feestje! Alle info compleet en overzichtelijk opgesteld en foutjes al door Pangea opgemerkt en van commentaar voorzien. De handige kofferriemen, mooie documenten pouch en niet te vergeten de transparante cadeau-verpakking (met strik) maken het helemaal af. En wat ook bijzonder gewaardeerd werd; een tweede set voor de ladies zelf.Complimenten Pangea! We zijn al helemaal in de stemming, jammer dat we nog 2 weken moeten wachten :)… Groet, Carlo
lees meer
Myanmar

heel goede, attente en flexibele gidsen

16/02/2012 - Iris en Valerie
MINGELARBAR !Myanmar reisHalf januari vertrokken voor 3 weken touren door Myanmar. Het begint daar dan winter te worden, dus de avonden en vooral ’s ochtends vroeg is het aardig koud. Maar, vanaf ca 09.30 wordt het al warmer en rond het middaguur loopt de temperatuur naar een heerlijke 30-35 graden.We hebben vrijwel alle bezienswaardigheden bezocht in Yangon, Bago, Mandalay, Ava, Amarapura en Sagaing, Mount Popa, Bagan, Kalaw, Inle Lake . Alles met gids. Dat is zeker aan te raden, want de informatie en verhalen zijn zeer de moeite waard, en je krijgt ook meer begrip van wat je ziet. We hebben overal ruim de tijd genomen, zodat we veel konden zien. Na 2 ½ week hebben we een aantal dagen uitgerust in Ngapali Beach. Een prachtig wit strand, met blauwe zee en schitterende palmbomen en,,, nog heel erg rustig.Alles was heel goed georganiseerd: heel goede, attente en flexibele gidsen die elke dag 15 min voor de afgesproken tijd klaar stonden. Alles wat afgesproken was in de tour, was geregeld.Op cultureel gebied is er veel te zien: pagodes, boeddha’s, tempels, kloosters, monniken en markten en natuurlijk vooral mensen. Alles zeer de moeite waard en overal anders. Maar ook de natuur is nog ongerept en de mensen heel vriendelijk en eenvoudig. Iedereen wil het je naar de zin maken. We zijn erg onder de indruk van hun uiterst eenvoudige manier van leven en het wonen in de bamboehutjes. De tijd heeft daar werkelijk stilgestaan. Het is dan ook vaak net alsof je in een film loopt. De os-en-kar is daar nog een heel gewoon vervoermiddel.We hebben heel wat fabriekjes bezocht. Alles wordt zittend op de grond met de hand gemaakt; echt ongelooflijk.Ik heb een tracking gedaan van 4 uur door de bergen; echt fantastisch. En dan eten bij mensen in hun bamboehutje, met het vuur midden in de kamer. Toen ik na afloop wat geld gaf aan de oude vrouw, werd ik gezegend; een heel bijzondere ervaring.Je kunt de kinderen blij maken met pennen, schriften, ballonnen en snoepjes en kleine dingetjes van thuis. Volwassenen met shampoo, bodylotion en kleren. Je kunt ook monstertjes parfum etc meenemen; de vrouwen vinden dat geweldig. Neem kleren mee die je kunt missen; draag ze een keer en geef ze dan weg. Scheelt was en bagage en men is er o zo blij mee.Voor de vele broodmagere straathonden die echt heel triest zijn, nam ik altijd eten van het ontbijt mee en datgene wat we ’s middags en ’s avonds niet meer hoefden. Ze zijn zo hongerig en zijn je zo dankbaar! Wat onhandig om het aan tafel in een plastic zakje te doen?, dan zei ik het gewoon of vroeg een bakje. Je krijgt alle medewerking en men waardeert heel erg dat je dat doet.
lees meer
Myanmar

Het was de eerste keer dat ik met Pangea reisde, maar het zal zeker niet de laatste zijn.

01/02/2012 - Margot Broekhuis
In januari 2012 heb ik 3 weken door Myanmar gereisd. Wat een bijzonder, rustgevend en afwisselend land! Vol hoogtepunten, zoals de Shwedagon pagode in Yangon, vooral in de avond een bijna magische belevenis. En het kostte een beetje moeite om er te komen, maar de gouden rots vond ik ook een bijzonder hoogtepunt, vooral ook alle mensen die zich daar verzamelen om de rots te beplakken met stukjes goud, of anderszins de rots -met daarin een haar van boedha, die de rots in balans houdt...-te eren. De rit in de truck en de wandeling bergopwaarts waren de moeite helemaal waard. Het Inle meer is weliswaar vrij toeristisch, maar zo groot dat je daar weinig last van hebt. En wat een prachtige omgeving! Heel bijzonder en afwisselend: mooie natuur, dorpjes met elk hun eigen specialiteit (weven, zilversmeden, cherootfabriekjes), tempels etc. Per paardenkar Bagan en omgeving verkennen was ook een heerlijke belevenis. De man van paardenkar nr 44 was geweldig: vriendelijk, behulpzaam en toen hij hoorde waarin ik was geinteresseerd, bracht hij me naar de mooiste plekjes. Ik noem hem nu omdat ik zo'n goede ervaring met hem had, maar ga ervan uit dat de meeste "paardenkar-menners" erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Net als het overgrote deel van de Birmese bevolking met wie ik in contact kwam, wat een vriendelijke mensen. De hotels waren luxe en het eten was heerlijk. Door de politieke ontwikkelingen komen er steeds meer toeristen, wat het land misschien wat minder ongerept maakt, maar wel voordelen heeft voor de lokale bevolking.Het was de eerste keer dat ik met Pangea reisde, maar het zal zeker niet de laatste zijn. Alles was werkelijk perfect georganiseerd. Hartelijk dank Floor, voor het organiseren van een in alle opzichten geweldige reis!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Myanmar

Afwisselend en perfect georganiseerd

06/01/2012 - Gerrit & Elly de Swart
We hebben genoten van Myanmar. De prachtige pagodes, de ballonvaart over de tempels van Bagan, de witte rustige stranden, het mooie landschap, de rust en sereniteit die je in dit land vindt, maar vooral de ontzettend lieve en gastvrije bevolking. Onze reis, deels met excursies en deels activiteiten op eigen gelegenheid, was heel afwisselend en perfect georganiseerd. Alles verliep vlotjes. De gidsen waren zeer behulpzaam en het vervoer prima geregeld. De overnachtingen varieerden van prachtige hotels tot eenvoudige overnachtingen in het klooster tijdens de trekking van Kalaw naar het Inle Lake. We waren getuigen van het feit dat dit land een eerste stapje voorwaarts heeft gezet op de weg naar een democratie, hoewel deze weg nog erg lang zal zijn.Het was de eerste keer dat wij met Pangea Travel reisden, maar ze verdienen een dikke pluim. Vanaf het eerste voorstel tot de welkomstkaart bij terugkomst, aan alles wordt gedacht.Floor, bedankt voor je enthousiaste en professionele ondersteuning.
lees meer
Myanmar

Het was een hele mooie vakantie, mooie ervaringen rijker

29/04/2011 - Nico en Mahena
Beste Berry,Gisteren zijn we uit Yangon vertrokken en in Bangkok aangekomen. Momenteel zijn we aan het nagenieten en tien dagen nog de tijd om zalig aan het zwembad uit te rusten. Ik ga de enquete zeker invullen, alleen zal ik dat begin mei doen, als we weer in Nederland zijn. Het was een hele mooie vakantie, mooie ervaringen rijker. En het zijn met name de mensen die het enorm bijzonder maken. Meer informatie op waarbenjij.nuNog een nagekomen berichtje uit de evaluatie:Het was een zeer mooie reis en staat bij mij op de lijst van een van de mooiste reizen.Tevens mijn complimenten aan Pangea Travel en Berry voor het prettig zaken doen inzake deze reis. Het was de eerste keer dat we een reis bij Pangea hebben geboekt en zal waarschijnlijk zeker niet de laatste keer zijn.
lees meer
Myanmar

Je hebt jezelf overtroffen

07/04/2008 - Paul Bloemendal
Goeiemorgen Berry,Je hebt jezelf overtroffen. In 1 keer alles goed en zoals we zouden willen. Ik heb er nu al zin in!
lees meer
Myanmar

geraakt door de ziel van dat prachtige Birma

13/09/2007 - Walther Klomp
….. Om één en ander wat te laten bezinken zijn we, vlak bij, gaan zitten in een typische tea-shop met zijn mini-stoeltjes en mini-tafeltjes . En thee gedronken, met de kindjes gespeeld, en toen ik, in die op en top arme omgeving, als duidelijk rijke westerling de rekening vroeg zei de uitbater : ' It's ok, a gift .' Op zo'n moment wordt je geraakt door de ziel van dat prachtige Brima: je krijgt wat je geeft.
lees meer
Myanmar

lokale vertegenwoordiging is uitstekend

22/10/2007 - Bram Ros
alles is beoordeeld met 'goed' en de lokale vertegenwoordiging met 'uitstekend'. Te verbeteren? Het is saai maar het was gewoon goed. Dus...volgende bestemmingen: Thailand of als het weer kan combinatie Thailand / Birma.
lees meer