Familiereizen Myanmar

Wilt u samen met uw kinderen op reis? Myanmar is een interessante bestemming voor zowel jong en oud. De familiereis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in eenvoudige budget accommodaties tot luxe hotels. We kunnen hotels met familiekamers, kamers met tussendeur en eventueel met zwembad aanbieden. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een lokale gids. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te begeleiden tijdens de transfers en excursies. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent. Myanmar is een groot land; daarom is vervoer over langere afstand meestal per vliegtuig.

De familiereis naar Myanmar op onze website is slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel afgestemd worden op uw persoonlijke interesses (en van uw kinderen). Wij kennen Myanmar uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Myanmar

 • “De kers op de taart: de magische ervaring (..) zweven in een luchtballon”

  lees meer
  -
  Peter Lindhout
 • “Prachtig land!”

  lees meer
  -
  Annette
 • “De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!”

  lees meer
  -
  Ludo en Hilde
 • “een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden”

  lees meer
  -
  Peter en Ina