Rondreizen Myanmar

Reizen in Myanmar kan op vele manieren. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige accommodaties tot luxe hotels of zelfs een cruise. We kiezen er altijd voor om de rondreis in Myanmar te laten begeleiden door een lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. De gids begeleidt u tijdens de transfers en excursies en is er voor uw gemak. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Myanmar is een groot land en de wegen zijn vaak van slechte kwaliteit. Daarom is vervoer over langere afstand meestal per vliegtuig.

De rondreizen naar Myanmar zoals hierboven genoemd zijn slechts een voorbeeld. Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Maar past de rondreis precies bij uw wensen, dan kan deze uiteraard zo voor u vastgelegd worden. Neem contact op met onze reisspecalisten voor meer informatie. Wij kennen Myanmar uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Myanmar

 • “De kers op de taart: de magische ervaring (..) zweven in een luchtballon”

  lees meer
  -
  Peter Lindhout
 • “Prachtig land!”

  lees meer
  -
  Annette
 • “De reis was qua opzet en inhoud excellent georganiseerd, gevarieerd en beantwoordde aan het vooraf afgesproken doel. Prima!”

  lees meer
  -
  Ludo en Hilde
 • “een zeer bijzonder land met een aantal grote bezienswaardigheden”

  lees meer
  -
  Peter en Ina

Tip: treinreis per 'circular train' in Yangon

Reis tijdens uw verblijf in Yangon een stukje per lokale 'circular train'! Deze rit neemt u in ca. 45 minuten mee naar de buitenwijken van Yangon. Het rustige tempo van de trein geeft u de mogelijkheid om veel van het lokale leven te zien.

Tip: ontdek Bagan per luchtballon!

Start de dag met een tocht per luchtballon. Dit is mogelijk in de maanden oktober t/m maart. Tijdens deze tocht kunt u genieten van een onvergetelijk mooie zonsopkomst over de vlakte van Bagan. Vooraf reserveren is aanbevolen.