Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Namibië

Namibië reizen

"We houden van de kleuren van de woestijn. Maar we zijn ook gek op wildlife en op watersport. En dan het liefst een reis met veel vrijheid. Past dat samen en zou een reis naar Namibië geschikt voor ons zijn?"

Het gevoel alleen op de wereld te zijn terwijl u door weidse landschappen rijdt, daar staat Namibië voor. In Namibië kunt u uren rijden zonder andere auto’s tegen te komen. Sossusvlei, de grote Fish River Canyon, de kustplaatsen Walvisbaai en Swakopmund en de dieren in het Etosha National Park, u kunt het allemaal bezoeken tijdens een selfdrive door Namibië. En wilt u het landschap van bovenaf verkennen, dan kan dat tijdens een scenic flight!

  Voor Namibië reizen kunt u zeker terecht bij PANGEA Travel. Al jaren organiseren onze reisspecialisten unieke rondreizen op maat. Een verre reis naar Namibië wordt geheel op uw wensen afgestemd. Onze specialisten zijn vaak in Namibië geweest en hebben de beste lodges en camps bezocht die gelegen zijn op de mooiste locaties. Zo kunnen wij u het best adviseren.

Voor wie is een rondreis Namibië een aanrader en waarom?
  • De avonturier: in alle vrijheid zelf rijden met de huurauto om zo het land goed te leren kennen en te stoppen waar u dat wilt. Uiteraard is een Namibië rondreis perfect voor het maken van een ‘selfdrive’. Voor dit land is de auto hét voornaamste vervoersmiddel om rond te reizen.
  • De ontdekker: Namibië biedt u veel verschillende landschappen en unieke hoogtepunten gedurende een rondreis. De Sossusvlei zijn prachtige duinen die u nergens anders ter wereld tegen zult komen. Of te bedenken dat de Fish River Canyon de grootste canyons op het continent Afrika zijn. Maar Namibië zou niet een Afrikaanse bestemming zijn als u ook niet op safari kunt. Het Etosha National Park heeft indrukwekkend wildlife in een uniek landschap van zoutvlaktes en afwisselende vegetatie. Ontdek daarom het beste van dit prachtige land.
  • Families met kinderen: wat veel reizigers niet weten is dat er ook genoeg accommodaties zijn met familiekamers en lodges die ook erg familievriendelijk zijn. Maak met uw gezin kennis met de lokale bevolking en geniet met z’n allen van een onvergetelijke en actieve reis door Namibië. Naast dat Namibië een zeer veilig land is is de bestemming ook het grootste gedeelte van het jaar geheel malariavrij. Bekijk onze Namibië familiereis voor meer inspiratie.
  • De Luxe Reiziger: er zijn verschillende type reizen om een rondreis door Namibië te maken. PANGEA Travel focust zich op de kwalitatief goede lodges en tented camps voor een rondreis. U heeft dan een gegarandeerd goede overnachting en kunt u het zo luxe maken als u zelf wilt.
  • De Fotografie liefhebber: houdt u van het maken van mooie foto’s en bent u gek op fotografie? Door de unieke landschappen en onaardse plekken in Namibië is dit dé bestemming om te fotograferen. Namibië staat al jaren boven aan de lijst van meest fotogenieke bestemmingen.
Tip van de reisspecialist!:
Combineren met Botswana: om uw rondreis Namibië nog meer afwisseling te bieden kunt u de bestemming goed combineren met Botswana. Botswana is over het algemeen een erg groen en waterrijk gebied wat in scheel contrast staat met het droge karakter van Namibië. De ultieme combinatie voor een schitterende rondreis. Bekijk de verschillende combinatiereizen ter inspiratie.
 

Namibië specialist Martijn aan het woord

''De verlaten vlaktes, immense woestijnen en imposante rotsformaties hebben zeker een diepe en onvergetelijke indruk op mij gemaakt. De uitgestrekte landschappen worden afgewisseld met safari’s in het Etosha National Park of een bezoek aan een kleurrijke Himba-stam. En iedere avond is het opnieuw genieten van de fraaie zonsondergang en niet veel later een adembenemende sterrenhemel. Een rondreis door Namibië geeft een gevoel van ultieme vrijheid en ontspanning. Zelf de dag indelen, en besluiten waar en wanneer er een stop wordt gemaakt met de huurauto. Verwacht in Namibië niet alleen een droge omgeving. Kiest u voor een selfdrive door de Caprivistrook, dan zal dit waterrijke gebied en weelderige vegetatie u doen verbazen. Geloof mij op mijn woord, Namibië is een must op iedere bucketlist!''

Heeft u vragen over Namibië? Vraag het onze Namibië specialist Martijn
 Duurzaam reizen Namibië
PANGEA Travel organiseert als jaren Namibië reizen en heeft in de loop der tijd een goede band opgebouwd met haar lokale partner. Namibië is een schitterende bestemming en dat willen wij met onze partners zo behouden voor de toekomst. Een Namibië rondreis bij PANGEA Travel betekent ook steun voor verschillende projecten gericht op een betere toekomst. Een van die projecten is het Bishop Kameeta Kindergarten, een weeshuis die kinderen een betere toekomst kunnen geven. Daarnaast dragen we ook een steentje bij aan de Namibia Nature Foundation (NNF) en de Namibia Evironment & Wildlife Society (NEWS). Deze organisaties zijn gericht op een beter milieu. Tot slot moedigen we de lodges aan met een 'Eco-Flower' keurmerk (ecoawards-namibia.org). Dit zijn accommodaties die zich inzetten voor een duurzaam verblijf.  

Ook u kunt zelf tijdens de Namibië reis bijdrage aan het milieu: Duurzaam Reizen