Selfdrive Namibie & Botswana

Een avontuurlijke reis voor de reiziger die graag zelf wil rijden in Namibië & Botswana. U krijgt de beschikking over een goede auto waarmee u beide landen zult bezoeken. U reist langs verschillende nationale parken en reservaten waarbij u volop de gelegenheid heeft om op safari te gaan. U gaat op zoek naar het vele wild dat u in Etosha, Bwabwata, Chobe, Makgadigadi en Khwai parken kunt zien. U verblijft in prachtige lodges waar u vaak vanaf uw eigen veranda de olifanten voorbij kunt zien komen. Een prachtige reis met veel vrijheid en avontuur.

NOOT: U rijdt met de huurauto van accommodatie naar accommodatie. PANGEA Travel biedt niet de mogelijkheid aan om te kamperen tijdens een selfdrive.

Reisduur: 18 dagen
Windhoek - Etosha NP - Rundu - Zambezi region - Bwabwata Game Park - Nkasa Rupara NP - Victoria Falls - Chobe NP - Makgadigadi - Khwai Concession - Kalahari Desert Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek - Okonjima Nature Reserve (265 km)

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Windhoek haalt u de huurauto op en ontmoet u onze lokale vertegenwoordiger die u een uitgebreid reisprogramma overhandigt en eventuele vragen kan beantwoorden. Vervolgens rijdt u naar het Okonjima Nature Reserve. In de lokale Hererotaal betekent Okonjima 'plaats van de bavianen', maar dit zijn zeker niet de enigste dieren die hier leven. Okonjima is de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een organisatie die zich inzet voor het behoud van cheeta's en luipaarden in het wild en zich daarnaast ook inzet voor leeuwen, woestijnlynxen, wilde honden en hyena's. Om deze dieren in een zo wild mogelijke omgeving te kunnen plaatsen, zijn er vanaf begin jaren 90 ook andere dieren uitgezet. Tijdens een gamedrive (niet inbegrepen) kunt u meerdere antilopensoorten, giraffen, zebra's maar ook het bijzondere pangolin en aardvarken tegenkomen. Daarnaast leven er meer dan 250 vogelsoorten in Okonjima Nature Reserve. Dit 22.000 hectare grootte natuurreservaat biedt haar gasten een luxe safaribeleving in een schitterende omgeving. Na aankomst is de rest van de dag vrij te besteden.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 2 Okonjima Nature Reserve - Etosha National Park (ca. 255 km)

U verlaat Okonjima Nature Reserve en rijdt vervolgens in noordelijke richting naar het Etosha National Park. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen en bedragen ca. N$ 80 per persoon per dag en ca. N$ 10 per auto. In de middag maakt u een eerste safari met uw eigen huurauto door het park. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Etosha dat ‘Grote Witte Plaats’ betekent dankt haar naam aan de enorme zoutpan die middenin het park te vinden is. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Tijdens de safari ziet u met een beetje geluk giraffen, olifanten, neushoorns, wrattenzwijnen en zebra’s. Ook roofdieren zoals jakhalzen, cheeta’s en leeuwen leven in het park. Vooral in de droge perioden is het wild aangewezen op de waterpoelen in het park, waar de kans groot is dat u veel dieren ziet. U overnacht in een Rest Camp, bij het camp ligt een waterpoel waar het wild regelmatig komt drinken. Optioneel kunt u deelnemen aan georganiseerde gamedrives welke u bij de accommodatie kunt boeken.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 3 Etosha National Park

Ook vandaag staat de gehele dag in het teken van Etosha National Park. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend (bij zonsopgang) of laat in de middag door het park te rijden. De dieren zijn dan actief en vaak te vinden bij de waterplaatsen. Gedurende de dag zoeken de meeste dieren, vanwege de hitte, de schaduw op waar ze moeilijk te zien zijn. Het beste kunt u in de middag relaxen bij de accommodatie of een duik nemen in het zwembad.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Etosha National Park - Rundu (ca. 420 km)

U heeft vandaag een lange rit naar Rundu, gelegen in het noordoosten van Namibië. Onderweg naar Rundu passeert u het Otjikoto meer en Grootfontein. Rundu ligt aan de Okavango rivier en is een perfecte stop voor een reis door de Zambezi region. In de omgeving kunt u gaan wandelen of een boat cruise maken. Tip: Optioneel kunt u deelnemen aan een bootcruise, een aanrader voor birdwatchers.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 5 Rundu - Okavango Rivier (ca. 185 km)

U verlaat Rundu en rijdt in oostelijke richting, via de Zambezi region naar de River Dance Lodge in de omgeving van Mukwe. Optioneel kunt u vanuit de lodge de dag afsluiten met een sunset cruise op de Kavango River. Deze rivier mondt uit in de grootste binnenlandse delta ter wereld, de Okavango Delta.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 6 Okavango Rivier (Mahango Game Park)

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan het Mahango Game Park. Dit park is vooral bekend om de enorme baobab bomen en er leven grote groepen olifanten, buffels en lechwe antilopen. Het park strekt zich uit langs de Okavango rivier, tegen de Botswaanse grens. Graslanden wisselen moerasachtige gebieden af terwijl er diverse soorten bomen staan als acacia, de Zambezi teak en de Kalahari Apple-leaf. Door het park loopt één rondweg die u per 4x4 kunt volgen. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de Popa Falls dat op de route ligt naar Mahango Game Park.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Okavango Rivier - Nkasa Rupara National Park (ca. 310 km)

U vervolgt uw reis naar Nkasa Rupara National Park en rijdt onder andere door Bwabwata Game Park, een van de grootste wildparken van Namibië. U overnacht in een tented camp, gebouwd op de oevers van één van de vele kanalen van het Kwando-Linyanti riviersysteem. De Wuparo Conservancy, gelegen in het oostelijk gedeelte van de Zambezi Region. Het gebied is beter bekend als Mamili maar werd onlangs omgedoopt tot het Nkasa Rupara National Park. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan Lizauli, een traditioneel dorpje.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Nkasa Rupara National Park (Mamili NP)

Dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u deelnemen aan gamedrives in het Nkasa Rupara National Park (Mamili) en de Wuparo Conservancy. Safari's kunnen ook gecombineerd worden met een boottocht op de Linyanti River. Het National Park is één van de vier nationale parken gelegen in de Caprivi strip. Het is een relatief klein onontdekt park, waarvan het landschap grotendeels bestaat uit kleine kanalen met dichtbegroeide oevers en schitterende moerasvlaktes. Eigenlijk is het onderdeel van de Okavango Delta in Botswana. Tijdens een gamedrive met een 4x4 kunt u in het park vele soorten wild vinden zoals olifanten, leeuwen, buffels, puku en lechwe. Ook voor de vogelliefhebbers is dit park interessant met meer dan 430 verschillende soorten.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Nkasa Rupara National Park - Kasane (ca. 235 km) - Victoria Falls

Vandaag verlaat u Namibië en rijdt u Botswana binnen. U rijdt naar Kasane, waar u de huurauto parkeert. Vanuit Kasane wordt er een transfer naar Victoria Falls verzorgt waar u bij aankomst naar uw hotel wordt gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. De Victoria Falls zijn één van de bekendste en grootste watervallen ter wereld. Over een breedte van 1700 meter stort het water zich met een donderend geweld de diepte in. De waterval heeft ook als bijnaam ‘de rook die dondert’, door de lokale bevolking vertaalt in ‘Mosi-oa-Tunya’. De beroemde ontdekkingsreiziger David Livingstone bezocht de watervallen in 1855 en vernoemde het naar koningin Victoria van Groot-Brittannië.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Victoria Falls

Dag ter vrije besteding. U hoeft zich hier zeker niet te vervelen. In en rond de stad en watervallen worden vele activiteiten georganiseerd zoals vluchten over de watervallen, kanosafari's op de Zambezi rivier of boottochten tegen zonsondergang op de Zambezi. Tijdens de boottocht kunt u genieten van de indrukwekkende natuur waarbij de kans groot is dat u nijlpaarden, krokodillen en olifanten ziet. Voor de mensen die van meer extreme activiteiten houden kunt u verder nog raften, met een speedboot over de rivier, abseilen en zelfs bungeejumpen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Victoria Falls - Kasane - Chobe NP (ca. 75 km)

Na het ontbijt volgt de transfer terug naar Kasane, waar u de huurauto weer ophaalt. Vervolgens rijdt u naar de lodge in het Chobe National Park. Dit nationale park is gelegen aan de noordelijke grens van Botswana en Zambia. Deze grens wordt gevormd door de Chobe rivier wat tevens de naam verklaard van het National Park. Het park is het op een na grootste wildpark van Botswana met maar liefst 11.000 vierkante kilometer. Er zijn een aantal compleet verschillende ecosystemen in het park te vinden waaronder de dichte bossen, weidse savannevlaktes, moerassen en semiwoestijn gedeeltes. Het park is naast de grote ook een park met een van de hoogste concentraties aan wild in van het continent. In het park leven onder andere olifanten, buffels, giraffen en vele soorten antilopen waaronder impala, gnoe en kudu. Ook de roofdieren zijn rijkelijk vertegenwoordigd. Tijdens de gamedrive kunt u oog in oog komen te staan met leeuwen, hyena’s, luipaarden en cheetah’s. In het park leven zelfs de zeldzame wilde honden. Na aankomst in uw accommodatie kunt u optioneel deelnemen aan een safariactiviteit.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 12 Chobe National Park

Dag ter vrije besteding. U kunt optioneel een georganiseerde gamedrive in het park maken of u verkent het park op eigen gelegenheid. Chobe kent een rijk wildleven en vooral de olifanten zijn goed vertegenwoordigd. De totale populatie van Botswana wordt op dit moment geschat op maar liefst 120.000 dieren! U zult dan ook bijna gegarandeerd tijdens uw gamedrives olifanten tegenkomen. Gedurende het heetst van de dag kunt u heerlijk ontspannen bij uw lodge. In de namiddag kunt u deelnemen aan een bootsafari (optioneel). Tijdens de bootsafari zakt u de Chobe rivier af, op zoek naar wild. Vele soorten wild komen naar de rivier toe om te drinken waardoor u vanaf het water een uniek uitzicht heeft op de dieren. Daarnaast leven er in de rivier ook nijlpaarden en krokodillen die u tijdens de boottocht bijna zeker zult zien. De tocht eindigt tegen het begin van de avond waardoor u kunt genieten van een prachtige zonsondergang.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 13 Chobe NP - Makgadikgadi Pans NP (ca. 410 km)

Na ontbijt rijdt u naar de Makgadikgadi Pan. Onderweg kunt u stoppen bij de Sowa zoutpan dat bekend staat om haar ‘eilanden’. Op de zoutpan zijn verschillende rotsformaties te vinden die als gestrande walvissen boven het landschap uitsteken. De Sowa zoutpan trekt verder gedurende het natte seizoen vele duizenden flamingo’s aan wat zorgt voor een prachtig roze gloed over het landschap. In de namiddag kunt u een nature drive maken, welke u afsluit met een drankje bij een spectaculaire zonsondergang over de zoutvlakte die door het stof een mysterieus tintje heeft.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 14 Makgadikgadi Pans NP - Maun - Khwai Concession (ca. 430 km)

De eindbestemming vandaag is Khwai Concession, grenzend aan het Moremi Game Reserve. U rijdt naar uw accommodatie waar u wordt verwelkomd door medewerkers van de lodge. Nadat u heeft ingecheckt in uw kamer heeft u vervolgens (als de tijd het toelaat) de gelegenheid om deel te nemen aan één van de vele activiteiten die door de lodge worden georganiseerd (inclusief). Zo kunt u bijvoorbeeld per traditionele kano de vele kanalen en meertjes in de omgeving verkennen. De gids die met u mee gaat kan u alles vertellen over de lokale flora en fauna. De komende avond kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en een indrukwekkende sterrenhemel.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 15 Khwai Concession

Vandaag zijn twee activiteiten inclusief. Het Moremi Game Reserve gelegen in het noordelijke deel van Botswana en bestaat sinds 1963. De totale oppervlakte van het park is maar liefst 5000km2 en bestaat uit twee compleet verschillende ecosystemen. Het eerste deel zijn de savannevlaktes en mopanebossen waar u gamedrives kunt maken waarbij u op zoek kunt gaan naar dieren zoals verschillende soorten antilopen, buffels, giraffen en zebra’s. De overvloed aan prooidieren trekt ook veel roofdieren aan zoals hyena’s, jakhalzen, leeuwen, luipaarden en zelfs de zeldzame wilde honden. In het Moremi Game Reserve leeft maar liefst 30% van de totale wereldpopulatie wilde honden. Het tweede, en tevens grootste, deel van het reservaat ligt in de beroemde Okavango Delta. De accommodaties gelegen in dit deel van het park bieden activiteiten aan als bijvoorbeeld wandelsafari’s op een van de vele kleine eilandjes. Of u gaat per traditionele kano (mokoro) de kanalen en rivieren van deze immense binnenlandse delta verkennen waarbij u onderweg kunt genieten van het rijke vogelleven van het park. Maar ook in dit deel van het park komt groter wild voor waaronder olifanten en verschillende soorten antilopen zoals lechwe en puku.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 16 Khwai Concession - Maun - Ghanzi (ca. 380 km)

Na het ontbijt keert u terug naar Maun en rijdt in westelijke richting, naar Ghanzi. Dit dorp is één van de meest afgelegen van heel zuidelijk Afrika. Bij Ghanzi ligt een privé reservaat op het land van de bekende San ofwel Bosjesmannen. In het reservaat kunt u alle dieren tegenkomen die in de Kalahari leven zoals springbok, gemsbok en jackhalzen. Ook leeft hier een groot aantal soorten vogels. U verblijft hier een nacht op basis van halfpension. Vanuit uw accommodatie heeft u een prachtig uitzicht op de natuurlijke zoutpan.
verzorging: all inclusive(maaltijd en lokale dranken)

Dag 17 Ghanzi - omgeving Windhoek (ca. 550 km)

Vandaag reist u naar de laatste accommodatie van uw reis. U verblijft in een eco-vriendelijke lodge, dichtbij de luchthaven van Windhoek. Het is hier mogelijk om verschillende activiteiten te boeken zoals het voeren van verschillende dieren of sunset & night gamedrives.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 18 Omgeving Windhoek - Windhoek airport

Vandaag rijdt u naar de luchthaven van Windhoek waar u de huurauto inlevert. Vervolgens heeft u de internationale vlucht terug naar Europa. Aankomst in Amsterdam is de volgende dag.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • autohuur categorie W (4WD), inclusief ongelimiteerde kilometers en Full Cover verzekering
 • routebeschrijving en wegenkaart
 • meet & greet bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiging
 • genoemde transfers Kasane - Victoria Falls v.v.
 • alle overnachtingen conform programma
 • programma/excursies in Edo's Camp
 • lokale dranken in Edo's Camp
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • visumkosten Zimbabwe, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • vervoer op de dag ter vrije besteding (zonder excursies) in Victoria Falls
 • tourism development levy Botswana, US$ 30 pp (ter plaatse te voldoen)
 • bijkomende kosten autohuur
 • excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.000 - € 4.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Okonjima Bush Camp - Okonjima Nature Reserve

Okonjima Luxury Bush Camp is gelegen in het Okonjima Nature Reserve. U verblijft in een van de acht in Afrikaanse stijl gebouwde chalets of u kunt kiezen voor de ruime junior suite. Alle chalets hebben een schitterend uitzicht. Antilopen en wrattenzwijnen zijn met geluk al vanuit de kamer te zien. Erg leuk is het voeren van de vogels bij uw chalet, vogelvoer staat in uw kamer. De chalets bestaan uit twee rondavels waarvan er een is ingericht als lounge en de andere als slaapkamer met en-suite faciliteiten. Het centrale gebouw met restaurant en bar heeft een warme en huiselijke sfeer waar u na een activiteit heerlijk tot rust kunt komen. Tijdens een verblijf in Okonjima hoeven de gasten zich niet te vervelen, want er zijn voldoende activiteiten mogelijk die ter plaatse zijn te reserveren. Uiteraard kunnen er gamedrives worden gemaakt, om het wild in de omgeving te spotten. Daarnaast zijn er wandelroutes die zowel individueel als met gids bewandeld kunnen worden. Okonjima is tevens de thuisbasis van de AfriCat Foundation. Deze organisatie beschermt met name de cheeta’s en de luipaarden die voor het toerisme in gevangenschap worden gehouden of beschoten zijn door boeren omdat ze een dreiging vormen voor hun vee. Het belangrijkste doel van de organisatie is het behoud van de cheeta’s en luipaarden door middel van onderwijs, onderzoek en een rehabilitatieprogramma. De AfriCat Foundation beschermt daarnaast ook leeuwen, woestijnlynxen, wilde honden en hyena’s. Tijdens uw verblijf in Okonjima kunt u meer leren over de projecten van AfriCat en er op uit trekken om de luipaarden en cheeta’s te zien.


Victoria Falls Hotel - Victoria Falls

Veruit het populairste hotel bij de Victoria watervallen is het luxe Victoria Falls Hotel, onderdeel van de exclusieve Leading Hotels of the World groep. Het hotel is meer dan 100 jaar geleden gebouwd door de Britten. Iedere kamer is voorzien van airconditioning, een ensuite badkamer, TV en een kluisje. Na een intensieve dag komt u volledig tot rust tijdens een massage in de spa. Of onderga een pedicure, manicure of één van de gezichtsbehandelingen. De actievelingen kunnen een balletje slaan op de tennisbaan. Ook beschikt het Victoria Falls Hotel over een zwembad. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de brug, die Zimbabwe met Zambia verbindt. Geniet hier van een lichte maaltijd of een high tea. In de avond ziet u hier de zon langzaam ondergaan. Tijdens uw verblijf in The Victoria Falls Hotel heeft u keuze uit twee restaurants, waar een diversiteit aan gerechten worden geserveerd. Proef onder andere van de Afrikaanse smaken. ‘s Avonds geniet u van de livemuziek en een cocktail in de bar.


Chobe Game Lodge - Chobe National Park

Chobe Game Lodge is de enige accommodatie dat binnen de grenzen van Chobe National Park ligt. Het verblijf is gelegen aan de oevers van de Chobe rivier, waardoor een prachtig uitzicht heeft op de natuur. U wordt ondergebracht in een mooi uitziende, ontspannen en luxe omgeving dat in harmonie staat met het tijdloze van Afrika. Chobe Game lodge heeft 48 kamers die beschikken over airconditioning, ventilatoren, gratis mini-bar, eigen badkamer en eigen koffie- en theefaciliteiten. Elke kamer heeft ook een eigen terras om heerlijk privé te kunnen genieten van het gebied. Andere faciliteiten bij de lodge omvatten een groot zwembad, een conferentieruimte, internet lounge, fitnessruimte, schoonheidssalon en uiteraard een stijlvolle bar met terras. Op dit terras, met uitzicht op de Chobe rivier, worden ook de maaltijden verzorgd. U zult hier dus helemaal tot rust kunnen komen en natuurlijk genieten van prachtige gamedrives met de natuur en de dieren om u heen!


Nata Lodge - Makgadikgadi Salt Pans/Nata

Gelegen aan de rand van zoutpannen in een oase van rust vindt u de Nata Lodge. De lodge bevind zich in de Nata Sanctuary op nog geen 10 kilometer van de hoofdweg van noord Botswana naar zuid. Dit gebied omvat een vele zoutpannen en uitgestrekte grasvlaktes bezaaid met palmboom eilanden. Samen met de zoutpannen van Makgadigadi en Nxai Pan nationale parken zorgt dit voor het grootste gebied van zoutpannen ter wereld met zo'n 37 000 vierkante kilometer. Het zijn de laatste overblijfselen van de grootste binnenzee van Afrika en het ademt een sfeer uit van oudheid en mysterie. De Nata lodge biedt een aantal verschillende kamertypen aan. Zo zijn er de chalets en traditionele safari tenten. Allen zijn eenvoudig ingericht maar de locatie van de lodge zorgt voor een goed verblijf. Vanuit de lodge kunt u een bezoek brengen aan de Nata Sanctuary waar u kennis maakt met het rijke vogelleven van het gebied. Ook een rit per quad over de zoutvalktes is een schitterend ervaring!


Sango Safari Camp - Khwai Concession

Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen met een schitterend uitzicht over de Khwai Rivier, op de grens van Moremi Game Reserve. Sango Safari Camp is goed uitgangspunt om safari's te maken in zowel de Khwai Concession als in Moremi Game Reserve. Het tented camp is kleinschalig en heeft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Vroeg reserveren wordt daardoor aanbevolen. Sango Camp heeft zijn naam te danken aan de Sango familie, de oorspronkelijke inwoners van de Khwai Concession, en tevens mede-eigenaren. Tijdens een verblijf in het camp kunt kennis maken met hun cultuur. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals wandelsafari's, tochten per mokoro en gamedrives.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Zelf rijden door twee avontuurlijke safarilanden per 4WD.
 • Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar.
 • De wegen in Botswana zijn van zand of gravel en kunnen in het regenseizoen moeilijk begaanbaar worden. Rijden door Botswana raden we alleen aan indien u al offroad evaring heeft en dus zeer goed met een 4WD kunt rijden.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Bidvest en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
 • Waar mogelijk overnacht u in accommodaties gelegen middenin de natuur.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen

 • We hebben een super mooie reis gehad

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • Zeer aangename rondreis door Namibië

  lees meer
  -
  Willy en Ria
 • Allemaal even goed

  lees meer
  -
  Thea en Jan Bockting
 • Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma


print deze reisterug naar het overzicht