Familiereis Namibië

routekaart Familiereis Namibië

Tijdens deze afwisselende reis kunt u kennis maken met de Bushmen in de Kalahari woestijn, brengt u een bezoek aan de indrukwekkende Fish River Canyon, kijken de kinderen hun ogen uit bij de zandduinen van Sossusvlei en geniet u van het strand in Swakopmund. Ook bezoekt u de rotsschilderingen bij Twyfelfontein en maakt u safari's in het Etosha National Park, een van de belangrijkste wildparken van Zuidelijk Afrika. Voor uw kinderen is het een spannend avontuur om op zoek te gaan naar giraffen, olifanten, neushoorns, zebra’s en leeuwen. Tijdens deze individuele reis reist u met een eigen huurauto waardoor u zelf kunt bepalen waar en wanneer u stopt. U overnacht in kleinschalige accommodaties, veelal met beschikking over een zwembad.

Reisduur: 18 dagen
Windhoek - Kalahari - Fish River Canyon - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha - Waterberg Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging die u tevens een uitgebreid reisprogramma overhandigt en eventuele vragen beantwoordt. Vervolgens haalt u de huurauto op en rijdt u naar het hotel, na aankomst is de rest van de dag vrij te besteden. Het hotel beschikt over een grote tuin en zwembad, waar de kinderen een verfrissende duik kunnen nemen. Eventueel kunt u ook het centrum gaan verkennen. Windhoek, de hoofdstad van Namibië, heeft in het verleden vele namen gehad, zoals ‘Ali Gams’, ‘Queen Adelaide’s Bath’ en ‘Winterhoek’. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de Christuskerk, de Alte Feste, het oudste huis van Windhoek met daarin het Statenmuseum, het oude treinstation en de National Art Gallery.

TTip: Erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van heerlijke vleesgerechten, reserveren wordt aanbevolen
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Windhoek – Kalahari Desert (ca. 270 km)

Vanuit Windhoek rijdt u in zuidelijke richting naar de Kalahari woestijn. U rijdt langs uitgestrekte vlaktes met rode zandduinen en camelthorn bomen. Onderweg kunt u eventueel stoppen bij Rehoboth. Het kleine plaatsje heeft wel 20 kerken en 7 kilometer van de hoofdweg is een klein safaripark, gelegen aan een stuwmeer. Na aankomst in de lodge kunt u in de namiddag optioneel deelnemen aan een woestijn-drive waarbij u de Kalahari woestijn verkent. U ziet wellicht een struisvogel, oryx en zebra. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner. De ondergaande zon en de veranderende kleuren van de zandduinen maken dit tot een mooi schouwspel
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 3 Kalahari Desert

Dag ter vrije besteding in de Kalahari woestijn. Voor de gehele familie zijn er veel activiteiten te ondernemen, waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Maak bijvoorbeeld een ‘bushman walk’ waarbij u onder begeleiding van een gids een bezoek brengt aan een traditioneel dorp van de San, de oorspronkelijke bewoners van zuidelijk Afrika. Tijdens deze tocht maakt u kennis met de traditionele manier van leven, waaronder het maken van eten en medicijnen. Een andere leuke activiteit is het kennismaken met de cheeta’s die hier zijn opgevangen. Deze dieren kunnen helaas niet meer terugkeren in het wild en zijn gered door het opvangcentrum. Velen van deze cheeta’s zijn wezen en hadden het niet overleefd in het wild. U kunt ze van dichtbij bekijken, terwijl een gids u verteld over deze bijzondere dieren.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Kalahari Desert – Fish River Canyon (ca. 440 km)

Als u vandaag op tijd vertrekt, dan kunt u een bezoek brengen aan het Quiver Tree Forest bij Keetmanshoop. Dit staat bekend om haar 300 jaar oude bomen met hun grillige vormen. Ook kunt u Giants Playground bezoeken. Hier liggen grote rotsblokken die op natuurlijke wijze heel kunstig opeen zijn gestapeld. U vervolgt de reis naar de Fish River Canyon, een immense kloof met een adembenemend uitzicht. Bij aankomst kunt u in de namiddag een sundowner drive doen. Hierbij rijdt uw gids u door het Gondwana Canyon Park, waarbij u veel leert over de geologie, flora en fauna (ca. 3 uur). ‘s Avonds kunt u zelf naar een heuvel nabij de lodge lopen, waar vandaan u mooi uitzicht voor de zonsondergang
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Fish River Canyon

Vandaag kunt u de Fish River verkennen. De canyon heeft een lengte van ongeveer 160 km, is 27 km breed en heeft een diepte van 550 meter. Door de canyon stroomt de ‘Fish River’ en in de poelen leven verschillende soorten vissen. In het gebied komen ook klipspringers, bavianen en grondeekhoorns voor. Voor de vroege vogels zijn er twee excursiemogelijkheden. U kunt met een gids naar een mooi uitzichtpunt rijden, waar u van de zonsopgang kunt genieten. Vanuit de accommodatie worden verschillende optionele excursies georganiseerd waaronder paardrijdtochten. Ook een georganiseerde Canyon-drive (ca. 3 uur) behoort tot de mogelijkheid.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Fish River Canyon – Aus (ca. 285 km)

Via een prachtige weg door naar de omgeving van Aus, gelegen aan de rand van de Namib woestijn. Vanuit de accommodatie waar u overnacht worden diverse excursies georganiseerd waaronder verschillende wandeltochten en een 'Farm-drive'. De 'Farm-drive' start om 16.00 uur en duurt ongeveer tot 17.30 uur. U rijdt langs de Eagles Nest Lodge naar Heinrichsfelde vanwaar u uitzicht heeft over het Sperrgebiet. Tijdens de rit rijdt u door een mooi landschap en heeft u kans om struisvogels, oryx en springbokken te zien. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner waarbij u kunt genieten van de prachtige zonsondergang en de geluiden van gekko's die 's avonds actief worden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 7 Aus – Sossusvlei (ca. 345 km)

Vandaag rijdt u na een vroeg ontbijt verder in noordelijke richting naar de Sossusvlei, gelegen in de Namib woestijn. Sossusvlei is een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. Onderweg kunt u een stop maken bij Duwiseb Castle, gebouwd in 1909 door de Duitse Baron Hans Heinrich Von Wolf. Na het bezoek vervolgt u de reis naar uw accommodatie in de omgeving van de Sossusvlei. In de middag kunt u heerlijk relaxen of deelnemen aan een van de optionele activiteiten. Een aanrader is een sundowner drive, waarbij u met een drankje geniet van de zonsondergang.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Sossusvlei

Wij adviseren u vroeg op te staan voor een bezoek aan de Sossusvlei. Vertrekt u later op de dag dan kunnen de temperaturen flink oplopen. De gate opent al bij zonsopgang en meestal is het ontbijt al vroeg verkrijgbaar of u kunt vragen naar de mogelijkheden voor een packed breakfast. Vanaf de gate is het nog 60 km rijden naar ‘vlei’, een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. De 'vlei' is ontstaan door de Tsauchab rivier die iedere 5 tot 10 jaar door het gebied stroomt. Ons advies is om meteen naar de Deadvlei te rijden. Een tocht naar de Deadvlei is ongeveer 2 kilometer en tijdens de koelere ochtenduren ook goed te belopen voor (kleinere) kinderen. Het beklimmen van Dune 45 of Big Daddy tot aan de top is uitputtend, dus niet geschikt voor elk kind. U kunt er ook voor kiezen om een kleiner stukje te beklimmen. De kinderen vinden het namelijk erg leuk om van de duin af te rennen of zelfs te rollen! Voordat u de gate weer uitrijdt naar uw accommodatie is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon nog de moeite waard. Door de canyon kunt u een korte wandeling maken. De middag is ter vrije besteding in uw accommodatie.

Noot: Entreegelden voor de Sossusvlei zijn bij de gate te voldoen. Om Sossusvlei en Deadvlei te bereiken is de laatste 5km een 4WD nodig. Vanaf het parkeerterrein kunt u tegen betaling een transfer regelen. Zelf rijden is alleen mogelijk met een 4x4 en als u een zeer ervaren chauffeur bent.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 9 Sossusvlei – Swakopmund (ca. 440 km)

De volgende bestemming is Swakopmund. De route voert eerst door het Namib-Naukluft Park en over de Kuiseb Pass. Het eerst genoemde park neemt een groot deel van het woestijngebied van Namibië voor haar rekening. Daarnaast heeft u vanaf het Naukluft Massif een mooi uitzicht. Stop onderweg nog even in Solitaire voor een heerlijke koffie en apfelstrüdel bij de bij Mc Gregor’s Bakery. Net voor Swakopmund kunt u in Walvis Bay nog even stoppen bij de lagune waar vaak flamingo’s te zien zijn. Restaurant Raft is hier eventueel een leuke lunchlocatie. De komende twee nachten verblijft u in Swakopmund, na Windhoek de grootste stad van Namibië. De stad ligt aan zee en is daardoor ook een geliefde plek voor de lokale vakantieganger. Door de zeewind is de temperatuur hier aangenaam maar wel koeler. Het Duitse karakter van de stad vindt u terug in de vele Duitse hotel- en straatnamen. Het centrum van de stad is compact en eenvoudig te voet te verkennen. Tip: voor het avondeten kunnen we Tug's restaurant aanbevelen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Swakopmund

Dag ter vrije besteding. In de ochtend vertrekken er vanuit Walvis Bay verschillende boten voor een marine cruise. Tijdens de boottocht ziet u pelikanen, zeeleeuwen en met geluk zelfs dolfijnen. De zeeleeuwen komen soms zelfs aan boord om u te begroeten! Voor de kinderen zijn er zwemvesten aanwezig. Lunch is meestal inbegrepen en aan boord zijn verse oesters verkrijgbaar. Swakopmund wordt ook wel de adrenalinehoofdstad genoemd, maar er zijn ook veel activiteiten mogelijk voor u en de kinderen. Een leuke activiteit is sandboarden, waarbij u met een bord staand of liggend de zandduinen kunt afdalen. Kinderen van 10 jaar en ouder mogen alleen op een liggend bord, jongere kinderen kunnen met een ouder of gids op een liggend bord alsnog van de duinen suizen. Ook een aanrader is een Living Desert Tour, waarbij u kunt ontdekken welke dieren overleven in de barre omstandigheden van de woestijn. Activiteiten kunt u zelf eenvoudig online reserveren. In het centrum van Swakopmund vindt u diverse leuke koffietentjes waar het gezellig vertoeven is na een wandeling over het strand. Voor het avondeten kunnen we The Tug, Kücki’s Pub en restaurant Brewer & Butcher van het Strand Hotel aanbevelen.

Meer informatie: www.namibiancharters.com, www.namibiadesertexplorers.com en www.the-tug.co
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Swakopmund – Twyfelfontein (ca. 330 km)

U reist vandaag verder in noordelijke richting naar Damaraland, het gebied tussen de Skeleton Coast en het centrale plateau van Namibië. U verlaat Swakopmund en rijdt in de richting van Henties Bay. Eventueel kunt u nog een stop maken net voor Jakkalsputz, waar het scheepswrak Zeila ligt. Net na Henties Bay verlaat u de kust en rijdt u het binnenland van Namibië in. Via het plaatsje Uis rijdt u naar de Twyfelfontein, waar u de komende nacht zult verblijven. U kunt ervoor kiezen om eerst in te checken in uw accommodatie, of alvast door te rijden naar de bezienswaardigheden nabij. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Burnt Mountain, een door lava verkoolde berg, de Organ Pipes rotsformatie en de rotstekeningen van de Twyfelfontein. Wilt u iets meer leren over de Damara´s, bezoek dan het Damara Living Museum.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Twyfelfontein - Etosha National Park (ca. 320 km)

Twyfelfontein dankt haar naam aan een waterbron die slechts af en toe water gaf (een twijfelende bron). Duizenden jaren geleden was de bron al belangrijk voor de inwoners van deze regio. Dit verklaart de grote hoeveelheid rotstekeningen. Samen met een lokale gids kunt u een wandeling maken langs de rotstekeningen. Na het bezoek gaat de reis verder naar de Etosha. Onderweg kunt u nog een bezoek brengen aan het Petrified Forest, een serie van versteende bomen. Via het plaatsje Outjo, waar een erg goede bakkerij is, rijdt u vervolgens naar de lodge vlakbij de Anderson gate van Etosha. Na aankomst kunt u ontspannen bij het zwembad van de lodge.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 13 Etosha National Park

Vandaag kunt u met uw eigen huurauto op safari gaan in het Etosha National Park. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Tijdens de safari ziet u met een beetje geluk giraffen, olifanten, neushoorns, wrattenzwijnen en zebra’s. Ook het roofwild zoals jakhalzen, cheeta’s en leeuwen leven in het park. Vooral in de droge perioden is het wild aangewezen op de waterpoelen in het park, waar de kans groot is dat u veel dieren ziet. Tip: Het is niet raadzaam om een hele dag in het park rond te rijden. Als het warm wordt, trekken de meeste dieren zich terug in de schaduw en komen pas weer rond 18.00 tevoorschijn. U kunt daarom overdag beter bij uw accommodatie relaxen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 14 Etosha National Park (ca. 150 km)

Vandaag rijdt u naar een het oosten van Etosha National Park, waar u in een andere accommodatie verblijft. We raden u aan om vandaag vroeg te vertrekken. U kunt bijvoorbeeld een ontbijtbox meenemen en hiervan onderweg genieten. Onderweg kunt u van de doorgaande weg naar afbuigen naar verschillende ‘loops’ waarbij u vaak langs waterpoelen rijdt en dus een grote kans heeft om wilde dieren te spotten. Bij één van deze rondjes komt u zelfs uit op de zoutpannen van Etosha National Park. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de immense zoutvlakten, een prachtig contrast met de blauwe lucht. Bij aankomst in de accommodatie aan de oostkant van Etosha National Park kunt u een gamedrive per open wagen met gids boeken.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 15 Etosha National Park

Ook vandaag staat de gehele dag in het teken van Etosha National Park. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend (bij zonsopgang) of laat in de middag door het park te rijden. De dieren zijn dan actief en vaak te vinden bij de waterplaatsen. Gedurende de dag zoeken de meeste dieren, vanwege de hitte, de schaduw op waar ze moeilijk zijn te zien. U kunt dan ook beter relaxen bij de accommodatie of een duik nemen in het zwembad.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 16 Etosha National Park – Waterberg regio (ca. 270 km)

U kunt vanochtend nog een ochtendsafari maken in het Etosha National Park voordat u naar uw volgende bestemming rijdt. De reis gaat verder naar het Waterberg Plateau Park. Tijdens uw rit naar uw accommodatie ziet u de Waterberg al boven alles uit torenen, een herkenbare rood zandstenen plateau. Voor vogelliefhebbers is dit nationale park een ideale bestemming. U vindt u meer dan 200 verschillende vogelsoorten maar ook kleine antilopensoorten zoals de damara dik-dik. Bij uw accommodatie kunt u ook een gamedrive reserveren, waarbij groter wild kunt zien zoals impala, wildebeest en witte en zwarte neushoorn!
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Waterberg regio

Dag ter vrije besteding in Waterberg regio. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Cheetah Conservation Fund. Deze organisatie is opgezet om cheeta’s te onderzoeken en zet zich in voor het redden van de (wilde) cheeta. U kunt het fonds bezoeken en meerdere activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een tocht per auto met gids om de cheeta’s van dichtbij te zien, of het voeden van de geredde cheeta’s. De verschillende actviteiten kunt u zien op de website van het CCF: http://www.cheetahecolodge.com/activities/
verzorging: logies en ontbijt

Dag 18 Waterberg regio – Windhoek airport (ca. 360 km)

Vanuit de Waterberg regio rijdt u terug naar Windhoek. Onderweg kunt u eventueel nog stoppen in Okahandjo voor een bezoek aan de lokale markt. Hier is uw laatste mogelijkheid om nog een aantal souvenirs te kopen, als dit eerder tijdens reis niet gelukt is. Via Windhoek rijdt u naar de luchthaven waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw terugvlucht.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • autohuur Europcar Categorie W, bijvoorbeeld een Ford Ranger 4x4 Double Cab (handgeschakeld)
 • persoonlijke routebeschrijving en wegenkaart
 • meet & greet bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiging
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur
 • excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.750 - € 2.000

De genoemde prijsindicaties van onze familiereizen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar. Prijsindicaties kunnen afwijken bij andere gezinssamenstellingen en leeftijden van de kinderen.

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:
 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten. bekijk meer

Accommodatieinklappen

Bagatelle Kalahari Game Ranch - Kalahari Desert

Bagatelle Kalahari Game Ranch ligt aan de rand van de zuidelijke Kalahari woestijn. Het middelpunt van de ranch is een oude boerderij die geheel gemoderniseerd is. Hier vindt u de receptie, lounge, eetkamer, bar, wijnkelder en de bibliotheek. Verder is er een zwembad en een recreatiegebied. De lodge bestaat uit drie verschillende type chalets. De chalets hebben allemaal dezelfde standaard van luxe en kwaliteit. Vier chalets zijn van hout en op palen gebouwd op de top van een Kalahari zandduin, met een onovertroffen uitzicht op het zuidwesten. De andere zes chalets zijn gebouwd tussen de duinen. Deze chalets zijn gebouwd van hooibalen met muren van 600mm dik, dit zorgt voor een goede isolatie. Tijdens warme dagen blijft het lekker koel binnen en tijdens koudere dagen blijft het warm. De laatste type is de Garden Court, deze zijn naast de lodge gelegen in een eigen tuin. Vanuit de ranch kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het cheeta center, maak een natuurwandeling in de prachtige omgeving of geniet van een onvergetelijke zonsondergang over de Kalahari.


Canyon Road House - Fish River Canyon

Aan de weg die loopt naar de welbekende Fish River Canyon bevindt zich Canyon Road House. Na een bezoek aan de Fish River Canyon of een van de andere uitkijkpunten in de omgeving kunt u letterlijk en figuurlijk bijtanken in en rondom Canon Road House. Zo kunt u bijvoorbeeld plaatsnemen in het themarestaurant of de bar die beide zijn toegewijd aan oude auto's. U dineert tussen de oude pick up trucks, die als het koud is veranderen in openhaard vuren. Geniet u liever van de buitenlucht? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad van Canoyn Road House. Vanaf hier kunt u de omgeving goed bewonderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige zonsopgang? Aan het einde van de dag kunt u zich terugtrekken in uw kamer die voorzien is van airconditioning en een heerlijk bed.


The Elegant Desert Lodge - Sossusvlei

Deze gezellige lodge ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Sossuvlei Gate. De kamers zijn geschakeld en liggen allemaal op de begane grond. De meeste kamers, m.u.v. de garden view rooms, hebben een fraai uitzicht op de bergen. De kamers ogen fris en beschikken over comfortabele bedden, airco en een klamboe. De badkamer is eenvoudig maar verder prima. De lodge heeft een fraaie pool area met comfortabele lounges, ligstoelen en een bar. In de aangelegde tuin kunt u overdag verschillende soorten vogels spotten. Het diner is een set-menu en wordt indien mogelijk onder de sterrenhemel geserveerd. Tip: Reserveer een scenic drive aan het einde van de dag. Deze wordt afgesloten met een fantastische sundowner op een van de rotsen. Een tochtje met een quad is ook zeker aan te raden.


The Delight Hotel Swakopmund - Swakopmund

Dit moderne hotel, met een prachtig design en frisse kleuren, is een van onze favoriete accommodaties in Swakopmund. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van alle winkels, bars, restaurants en het strand. De 54 kamers zijn van alle gemakken voorzien en bijzonder stijlvol ingericht. Tien kamers hebben een loft waar nog twee extra bedden staan, een perfecte keuze voor gezinnen. Dagelijks is er een uitstekend ontbijt inbegrepen waarbij er zelfs verse wafels verkrijgbaar zijn. Uw huurauto kunt u veilig parkeren op de afgesloten parkeerplaats achter het gebouw.


Twyfelfontein Country Lodge - Damaraland

In de Huab Vallei midden in Damaraland ligt de Twyfelfontein Country Lodge. Het hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Dit hotel is het ideale uitgangspunt om de rotstekeningen, de Burnt Mountain en Organ Pipes te verkennen. Twyfelfontein Country Lodge beschikt over 56 kamers. Geniet vanuit uw hotelkamer van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. Kom na een lange dag bij in het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft over de vallei.


Etosha Safari Camp - Etosha National Park

Het gezellige Etsoha Safari Camp is een van onze favoriete accommodaties bij Etosha. De Anderson Gate ligt op slechts vijf minuten rijden. Er zijn vijftig kamers waarvan er tien geschikt zijn voor families (twee double bedden boven elkaar). Door het gebruik van lichte kleuren hebben de kamers een frisse uitstraling. De aparte badkamer heeft een inloopdouche voorzien van een mozaïek design van een olifant. Houdt u van gezelligheid, dan is het iedere avond goed vertoeven in het restaurant en de bar die geheel in de stijl zijn van een Afrikaanse shebeen. U zult zeker uw ogen uitkijken! Iedere avond is hier livemuziek van lokale muzikanten. Met een bar met een aanbod van verschillende soorten bier en cocktails zin alle ingrediënten aanwezig voor een gezellige avond. Het ontbijt en diner zijn altijd in buffetstijl. Reizigers kunnen er ook voor kiezen om een van de avonden te dineren in de nabij gelegen Etosha Safari Lodge. In de namiddag is het sowieso aan te raden om hier even een drankje te doen en te genieten van het uitzicht en de zonsondergang. De fraaie souvenirwinkel is de perfecte plek om inkopen te doen voor het thuisfront. Bij het camp kunt u, indien gewenst, ook georganiseerde gamedrives door Etosha reserveren. Op de hete momenten van de dag kunt u ontspannen bij het zwembad van de het camp.


Mushara Bush Camp - Etosha National Park

Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplaats met een écht safari-gevoel? Dan past Mushara Bush Camp zeker bij uw wensen. Deze accommodatie ligt op circa 10 minuten rijden van de ingangspoort naar Etosha National Park. In het hoofdgebouw kunt u aan het einde van de middag terecht rond het kampvuur, waar u uw ervaringen met andere reizigers kunt delen. U verblijft in een safari tent, bestaande uit canvas, hout en lokale kalksteen. Voor de tent ligt een ruimte veranda, waar u ’s ochtends onder het genot van een kop koffie wakker kunt worden met een prachtig uitzicht.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Namibië is een fijne bestemming als u met kinderen naar Afrika wilt reizen. Het land is veilig en goed ontwikkeld.
 • Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Bidvest en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • PANGEA Travel kiest voor een 2WD of een 4WD huurauto. Deze auto's comfortabeler dan een 'normale' huurauto en heeft een hogere wielbasis, waardoor u het wild goed kunt spotten.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een goede persoonlijke, Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Namibië

 • “Natuurlijk Namibië en Botswana”

  lees meer
  -
  Paul en Danielle
 • “Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.”

  lees meer
  -
  Rianne, Edwin & Twan
 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria


print deze reisterug naar het overzicht