Luxe rondreis Namibië

routekaart Luxe rondreis Namibië

Onbezorgd op pad gaan, een avontuurlijke reis maken én genieten in alle luxe? Dat is onze luxe rondreis door Namibië in een notendop! Wij reserveren een comfortabele 4x4 huurauto voor u, zorgen voor een gedetailleerde routebeschrijving geheel op maat en selecteren luxe accommodaties. Zo verblijft u in exclusieve lodges in onder andere Kalahari, Sossusvlei en het Etosha National Park.

Reisduur: 15 dagen
Windoek - Kalahari Woestijn - Kulala Reserve - Swakopmund - Damaraland - Ongava Game Reserve - Etosha National Park - Okonjima Reserve Vraag deze reis aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Windhoek

Bij aankomst op de luchthaven van Windhoek haalt u de huurauto op en rijdt u naar een luxe accommodatie, in een rustige omgeving nabij het centrum van Windhoek. In het hotel wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger die u een uitgebreid reisprogramma overhandigt en al uw vragen kan beantwoorden. Windhoek, de hoofdstad van Namibië en tevens de grootste stad van het land ligt op een hoogte van ca. 1600 meter, middenin het land. De stad is ruim opgezet en het verkeer is er opvallend rustig. Dit maakt het ook eenvoudig om zelf rond te rijden en de stad te verkennen. De Duitse invloeden zijn goed zichtbaar in de namen van straten en gebouwen. Bezoek bijvoorbeeld de Christuskirche gelegen op een heuvel aan de rand van het centrum. Op loopafstand vindt u het Parlementsgebouw, het schaduwrijke Zoo Park en Oorlogsmonument voor de gevallen soldaten uit de Duitse / Herero oorlog van 1903-1907. De populaire curio-markt vindt u in Post Street Mall. Hier zijn ook diverse (toeristen-)winkels te vinden. In het oude fort (Alte Feste) krijgt u een goede indruk van de geschiedenis van het land. Kunst uit Namibië vindt u in de National Art Gallery. Circa 20 km ten westen van de stad kunt u het Daan Viljoen National Park bezoeken. Omdat het park relatief klein is, kunt u hier meestal zebra’s, gnoes, kudu en impala’s zien. Het is een leuk uitstapje wanneer u tijd over heeft. Tip: erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van een diner. Aan de overkant van de straat vindt u restaurant Kobata, ook een aanrader.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Windhoek - Kalahari Woestijn (ca. 280 km)

Vanuit Windhoek rijdt u in zuidelijke richting naar de Kalahari woestijn. U rijdt langs uitgestrekte vlaktes met rode zandduinen en camelthorn bomen. Onderweg kunt u eventueel stoppen bij Rehoboth. Het kleine plaatsje heeft wel 20 kerken en 7 kilometer van de hoofdweg is een klein safaripark, gelegen aan een stuwmeer. Hier kunt eventueel wat drinken alvorens u verder rijdt. Eigenlijk ten onrechte wordt er vaak gesproken over de Kalahari Woestijn. In het natte seizoen valt er namelijk te veel regen om van een echte woestijn te spreken. De Kalahari verandert in deze natte tijd van droog en dor naar vruchtbaar en groen. De naam Kalahari betekent 'de grote dorst' omdat het in het droge seizoen ook echt een dor gebied is. Hierdoor wordt het Kalahari gebied toch door veel mensen onder de woestijnen geschaard. Het gebied is ongeveer 900.000 vierkante kilometer groot en strekt zich uit over Botswana, Namibië, Zimbabwe, Angola en Zuid-Afrika. De Kalahari is één van de dunst bevolkte gebieden van de wereld. De oudste bewoners van het gebied zijn de San, die ook vaak als Bosjesmannen worden aangeduid. Na aankomst in de lodge kunt u in de namiddag optioneel deelnemen aan een woestijn-drive waarbij u de Kalahari woestijn verkent. U ziet wellicht struisvogels, oryxen en zebra's. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner. De ondergaande zon en de veranderende kleuren van de zandduinen maken dit tot een mooi schouwspel.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 3 Kalahari - Kulala Reserve (nabij Sossusvlei)

De volgende bestemming van uw selfdrive door Namibië is de Kulala Reserve. Vanuit het Kulala Wilderness Reserve heeft u gemakkelijk toegang tot de rode duinen van de Namib woestijn en de Sossusvlei. De duinen rondom de Sossusvlei hebben spectaculaire hoogte van bijna 300 meter. Het Kulala Wilderness Reserve is ongeveer 40.000 hectare en u spot er alle mogelijke woestijndieren. Waaronder; de struisvogel, springbok en gemsbok maar ook de bruine hyena, de jackel en verschillende vossen worden vaak gezien. Het park ligt nabij de Sossusvlei en grenzend aan het Namib Nakluft Park.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Kulala Reserve (nabij Sossusvlei)

Vanuit Kulala Desert Lodge accommodatie kunt u deelnemen aan verschillende georganiseerde activiteiten in de Namib woestijn (inclusief). Zo kunt u 'duin 45' beklimmen en genieten van een prachtig uitzicht over het landschap. De duin kan het best bezocht en gefotografeerd worden in de vroege ochtend (net na zonsopkomst, zodat de zon prachtig op de duinen schijnt). Na een bezoek aan de duinen en Sossusvlei kunt u wellicht op pad gaan om de nog mooiere Deadvlei te bekijken. Tip: wilt u in een lokaal kinderdagverblijf bezoeken? Nabij Le Mirage Desert Lodge ligt Little Bugs. Hier kunt u kennismaken met de kinderen en zien hoe zij de dag doorbrengen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 5 Kulala Reserve - Swakopmund (ca. 400 km)

Na het ontbijt vertrekt u naar Swakopmund, gelegen aan de kust. Hier verblijft u de komende twee nachten. De route voert eerst door het Namib-Naukluft Park en langs de Kuiseb Canyon. Het eerst genoemde park neemt een groot deel van het woestijngebied van Namibië voor haar rekening. Daarnaast heeft u vanaf het Naukluft Massif een mooi uitzicht. Aangekomen in Swakopmund zult u ervaren dat het hier drukker is dan in de andere plaatsen op de route. Tip: u kunt onderweg Walvis Bay bezoeken en eventueel lunchen in Restaurant Raft. De toetjes zijn hier uitstekend.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 6 Swakopmund

Dag ter vrije besteding in Swakopmund. U kunt een georganiseerde excursie boeken. Bijvoorbeeld naar Cape Cross. Cape Cross staat bekend om de grootste kolonie pelsrobben die u hier kan waarnemen. Ook een aanrader is een marine cruise in Walvis Bay. Tijdens de boottocht kunt u twee soorten dolfijnen tegenkomen, u ziet een grote zeehonden kolonie bij Pelican Point en u hebt de kans om op een mooie manier laagvliegende pelikanen te fotograferen. Ook diepzeevissen, kayakken, sandboarden (tip!), skydiven of een tochtje op een quad-bike behoren tot de mogelijkheden. Een dagje rust aan het strand is uiteraard ook mogelijk. Tip: The Tug is een geliefd restaurant direct aan het strand gelegen. Maak een keuze uit één van de vele gerechten en geniet op het terras van de zonsondergang. Ook Kuckis pub en Jetty zijn een aanrader.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Swakopmund - Damaraland (ca. 340 km)

De reis gaat verder naar Damaraland. Damaraland is een gebied met weidse uitzichten dat gekenmerkt wordt door grillige rotsformaties en grote droogte. De flora en fauna heeft zich in de jaren volledig aangepast aan de harde omstandigheden, zo leven de planten van de mist en heeft de woestijnolifant een langere slurf en poten dan de 'gewone olifant'. De Doro Nawas Camp, waar u verblijft, ligt op een prachtige plek in Damaraland. Het landschap is heel bijzonder en ze hebben de accommodaties zo gemaakt dat ze opgaan in de natuurlijke omgeving. De tenten bestaan uit een mix van steen, canvas, hout, glas en riet. Doro Nawas ligt hoger waardoor het vrij uitzicht heeft over het Doro Nawas Conservancy. U vindt hier geen grote concentraties groot wild, maar een bijzondere reeks wilde dieren die zich hebben aangepast aan het droge woestijn klimaat, zoals; de woestijnolifant, gemsbok, springbok en soms vluchtig een zwarte neushoorn of cheeta.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Damaraland

Na een heerlijk ontbijt kunt u op pad gaan om de omgeving te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Twyfelfontein. Hier kunt u de grootste rotstekeningen van de wereld bezichtigen, daterend tot 6000 jaar terug. Ook het versteende woud is zeker een bezoek waard, hier vindt u boomstammen van ca. 250 miljoen jaar oud.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Damaraland - Ongava Game Reserve (ca.315 km)

U vervolgt uw weg naar de Ongava Game Reserve. De Ongava Game Reserve grenst aan het Etosha National Park, waardoor het eenvoudig toegang heeft tot de beste safari gebieden van westelijk Etosha. Het private game reserve is ongeveer 30.000 hectare en heeft een hoge concentratie aan wild. Er leven o.a. leeuwen, wildebeest, springbok, gemsbok, zebra's, giraffes en elanden. Het Ongava Game Reserve staat er om bekend dat ze met succes de witte- en zwarte neushoorn herinvoeren.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 10 Ongava Game Reserve

Vandaag kunt u samen met een ervaren gids gamedrives maken in het privé Ongava Game Reserve en kunt u op zoek naar de Big Five. Liever te voet? Ga spoorzoeken met een gids en ontdek de witte neushoorn! Ook hebt u de mogelijkheid om een nacht safari te maken en kennis te maken met de dieren in de nacht. Terug in het camp aan het einde van de dag is niets lekkerder dan een verkoelende duik in het zwembad en genieten van een overheerlijk diner.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Ongava Game Reserve - Etosha NP (ca. 175 km)

Na een heerlijk ontbijt reist u verder naar het Etosha National Park, nabij de Ongava Game Reserve. De oppervlakte van Etosha is ongeveer gelijk aan de helft van Nederland. Een groot deel van het park wordt ingenomen door de Etosha Pan; een zoutpan van ca. 6000 km2. Deze zoutpan is een overblijfsel van een groot meer wat hier 12 miljoen jaar geleden was. Nu komt de zoutpan in de eerste maanden van het jaar (deels) onder water te staan. In die korte tijd wordt het een groene vlakte en vullen de lager gelegen gedeeltes zich met water wat de wilde dieren aantrekt. In het gehele park zijn natuurlijke waterreservoirs waar de dieren zich in de droge tijd van het jaar laten zien. In het park kunt u onder andere neushoorns, leeuwen, zebra's, giraffen, olifanten en jakhalzen zien. Vanuit uw accommodatie kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten (inclusief). Zo kunt u in de namiddag met een gids het Etosha National Park verkennen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 12 Etosha National Park

Vandaag kunt u een deelnemen aan een gamedrive in Etosha National Park. Het park is met zijn 22750 vierkante kilometer één van de belangrijkste parken van zuidelijk Afrika. In het park is het mogelijk om duizenden flamingo's te spotten. Na heftige regenval komen zij af op de grote zoutpan die middenin het park te vinden is. Op slechts een kwartiertje afstand van het Etosha National Park ligt Mushara Outpost, de accommodatie waar u verblijft. Het is een heerlijke plek om bij te komen van uw safari-avonturen. U slaapt in een luxe tent die is gebouwd op een eigen houten constructie. Via de grote ramen en vanaf de veranda kijkt u uit op de omgeving.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 13 Etosha National Park - Okonjima Reserve (ca. 270 km)

Genesteld in de bergen van Omboroko, ten westen van het Waterberg Plateau Park ligt het Okonjima Nature Reserve. Hier verblijft u de komende twee nachten. In de lokale Hererotaal betekent Okonjima 'plaats van de bavianen', maar dit zijn zeker niet de enigste dieren die hier leven. Okonjima is de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een organisatie die zich inzet voor het behoud van cheeta's en luipaarden in het wild en zich daarnaast ook inzet voor leeuwen, woestijnlynxen, wilde honden en hyena's. Om deze dieren in een zo wild mogelijke omgeving te kunnen plaatsen, zijn er vanaf begin jaren 90 ook andere dieren uitgezet. Tijdens een gamedrive kunt u meerdere antilopensoorten, giraffen, zebra's maar ook het bijzondere pangolin en aardvark tegenkomen. Daarnaast leven er meer dan 250 vogelsoorten in Okonjima Nature Reserve. Dit 22.000 hectare grote natuurreservaat biedt haar gasten een luxe safaribeleving in een schitterende omgeving.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 14 Okonjima Reserve

Dag ter vrije besteding. U hoeft zich zeker niet te vervelen, want er zijn voldoende activiteiten mogelijk. Uiteraard kunnen er gamedrives worden gemaakt, om het wild in de omgeving te spotten. Daarnaast zijn er wandelroutes die zowel individueel als met gids bewandeld kunnen worden. Tevens is er een zwembad aanwezig die voor de nodige verkoeling kan zorgen en is er de mogelijkheid om een ontspannen massage te boeken.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 15 Okonjima Reserve - Windhoek airport

In de loop van de ochtend rijdt u terug naar de luchthaven van Windhoek waar u de huurauto inlevert.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • autohuur, categorie W (4WD) , incl. verzekeringen
 • persoonlijke routebeschrijving en wegenkaart
 • overnachtingen in Windhoek o.b.v. logies & ontbijt
 • overnachtingen in overige accommodaties o.b.v. halfpension
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur (zie bijgevoegd document)
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele excursies en entreegelden
 • reis- en annuleringsverzekering
 • fooien
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.500 - € 4.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Olive Grove Guesthouse - Windhoek

Deze luxe accommodatie is gelegen in een rustige omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Windhoek. Olive Grove Guesthouse is een kleinschalige accommodatie met maar tien elegante kamers. De kamers beschikken allemaal over de gebruikelijke faciliteiten en hebben tevens een grote veranda. Deze is voorzien van een zitje zodat u heerlijk kunt dineren in de buitenlucht. Olive Grove Guesthouse beschikt verder over een plunge pool, een spa en een mooie tuin. Hier komt u volledig tot rust en kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel. Ook heeft Olive Grove Guesthouse een goede keuken en een lounge met een prachtige openhaard.


Bagatelle Kalahari Game Ranch - Kalahari Desert

Bagatelle Kalahari Game Ranch ligt aan de rand van de zuidelijke Kalahari woestijn. Het middelpunt van de ranch is een oude boerderij die geheel gemoderniseerd is. Hier vindt u de receptie, lounge, eetkamer, bar, wijnkelder en de bibliotheek. Verder is er een zwembad en een recreatiegebied. De lodge bestaat uit drie verschillende type chalets. De chalets hebben allemaal dezelfde standaard van luxe en kwaliteit. Vier chalets zijn van hout en op palen gebouwd op de top van een Kalahari zandduin, met een onovertroffen uitzicht op het zuidwesten. De andere zes chalets zijn gebouwd tussen de duinen. Deze chalets zijn gebouwd van hooibalen met muren van 600mm dik, dit zorgt voor een goede isolatie. Tijdens warme dagen blijft het lekker koel binnen en tijdens koudere dagen blijft het warm. De laatste type is de Garden Court, deze zijn naast de lodge gelegen in een eigen tuin. Vanuit de ranch kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het cheeta center, maak een natuurwandeling in de prachtige omgeving of geniet van een onvergetelijke zonsondergang over de Kalahari.


Kulala Desert Lodge - Sossusvlei

In de Namib woestijn ligt het Kulala Wilderness Reserve. In dit natuurreservaat ligt onder andere Kulala Desert Lodge. Deze lodge biedt de dichtstbijzijnde toegang tot de Sossusvlei. De Kulala Desert Lodge heeft een prachtige locatie om het woestijnlandschap te ervaren en te fotograferen. Beklim de duinen, maak een wandeltocht langs het pad van de Tsauchab Rivier en laat u overweldigen door de rust en ruimte. Terug bij de lodge kunt u genieten van de heldere sterrenhemel vanuit uw eigen ‘skybed’ op het dak van uw canvas 'kulala'.


kamer Swakopmund Boutique Hotel
Swakopmund Boutique Hotel - Swakopmund

Hoffelijkheid ontmoet het hedendaagse in het nieuwe Swakopmund Boutique Hotel; een luxe boutique hotel in het historische hart van de hoofdstad Swakopmund. Het hotel biedt directe toegang tot de bruisende stad met haar schilderachtige architectuur, winkels, goede restaurants en stranden. De kamers van het hotel met zeezicht beschikken over een eigen balkon met een adembenemend uitzicht. Het groene dakterras is een uitnodigende omgeving waar u kunt genieten van de prachtige zonsondergangen over de Atlantische Oceaan. Nuttig een goed gerecht in het warme en sfeervolle Zum Kaiser restaurant of voel u als herboren na een bezoek aan het Desert Wellness Centre.


Doro Nawas - Damaraland

Doro Nawas Camp ligt op een prachtige plek in Damaraland. Het landschap is heel bijzonder en ze hebben de accommodaties zo gemaakt dat ze opgaan in de natuurlijke omgeving. De tenten bestaan uit een mix van steen, canvas, hout, glas en riet. Doro Nawas ligt hoger waardoor het vrij uitzicht heeft over het Doro Nawas Conservancy. U vindt hier geen grote concentraties groot wild, maar een bijzondere reeks wilde dieren die zich hebben aangepast aan het droge woestijn klimaat, zoals; de woestijnolifant, gemsbok, springbok en soms vluchtig een zwarte neushoorn of cheetah. Vanuit Doro Nawas kunt u een bezoek brengen aan de oude Twyfelfontein rotsgravures, een Werelderfgoed op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst. Op uw privé dakterras kunt u de dag afsluiten en genieten van de zonsondergang en de heldere sterrenhemel.


Ongava Lodge - Etosha National Park

Ongava Lodge ligt in het veel geprezen Ongava Game Reserve, even ten zuiden van Etosha National Park. Vanaf het terras kunt u het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel. Gemsbokken, springbokken, zebra’s, giraffen en de inheemse black-faced impala komen regelmatig voorbij. Dagelijks verzorgt een ervaren gids gamedrives in het privé Ongava Game Reserve en kunt u op zoek naar de Big Five. Liever te voet? Ga spoorzoeken met een gids en ontdek de witte neushoorn! Ook hebt u de mogelijkheid om een nacht safari te maken en kennis te maken met de dieren in de nacht. Terug in het camp aan het einde van de dag is niets lekkerder dan een verkoelende duik in het zwembad en genieten van een overheerlijk diner. Overnachtingen zijn in comfortabele chalets, die van alle gemakken zijn voorzien.


Mushara Outpost - Etosha National Park

Steeds als u terugkomt uit het beroemde Etosha wilt u er weer heen. De koedoes, de giraffen, de zebra’s: u kunt er geen genoeg van krijgen. En dan heeft u het nog niet eens over de leeuwen, de luipaarden, de olifanten en de bedreigde zwarte neushoorn die zich hier nog makkelijk laat zien op de weidse savanne en de enorme zoutvlakte. Gelukkig ligt het park op maar een kwartiertje van de Mushara Outpost, een heerlijke plek om bij te komen van uw safari-avonturen. U slaapt in een luxe tent die is gebouwd op een eigen houten constructie. Via de grote ramen en vanaf de veranda kijkt u uit op de omgeving. Midden in het kamp ligt het stijlvolle main house, waar u kunt loungen, dineren en plannen kunt maken voor morgen. Maar die plannen zijn al duidelijk: morgen stapt u weer uw eigen natuurdocumentaire in. Nu is het tijd voor een guavesap bij het zwembad.


Okonjima Plains Camp - Okonjima Nature Reserve

Okonjima Nature Reserve biedt haar gasten verschillende overnachtingsmogelijkheden in Afrikaanse villa’s, bush suites, luxe tenten en kamers in de diverse Camps. Okonjima Plains Camp is ontstaan uit een oude boerderij, geheel gerenoveerd naar een moderne stijl waarbij de oude elementen nog zichtbaar zijn. Dit geeft Plains Camp een unieke en leuke sfeer. De Boerderij wordt nu gebruikt als restaurant. Daarnaast zijn er standard en view kamers beschikbaar, zo heeft elke kamer een prachtig uitzicht op het uitgestrekte graslandschap van Okonjima. Plains Camp is familie en rolstoel vriendelijk. Ook heeft elke kamer een kleine veranda, een mini koelkast en een ruime douche. Tijdens een verblijf in Okonjima hoeven de gasten zich niet te vervelen, want er zijn voldoende activiteiten mogelijk. Uiteraard kunnen er gamedrives worden gemaakt, om het wild in de omgeving te spotten. Daarnaast zijn er wandelroutes die zowel individueel als met gids bewandeld kunnen worden. Tevens is er een zwembad aanwezig die voor de nodige verkoeling kan zorgen en is er de mogelijkheid om een ontspannen massage te boeken. Naast dat Okonjima een lodge is, is het tevens de thuisbasis van de AfriCat Foundation. Deze organisatie beschermt met name de cheeta’s en de luipaarden die voor het toerisme in gevangenschap worden gehouden of beschoten zijn door boeren omdat ze een dreiging vormen voor hun vee. Het belangrijkste doel van de organisatie is het behoud van de cheeta’s en luipaarden door middel van onderwijs, onderzoek en een rehabilitatieprogramma. De AfriCat Foundation beschermt daarnaast ook leeuwen, woestijnlynxen, wilde honden en hyena’s. Tijdens uw verblijf in Okonjima kunt u meer leren over de projecten van AfriCat en er op uit trekken om de luipaarden te zien.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • U bezoekt de belangrijkste hoogtepunten van Namibië.
 • We selecteren overnachtingen in luxe accommodaties op mooie locaties.
 • Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Bidvest en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • U reist per comfortabele 4x4. Door de hogere wielbasis kunt u het wild ook goed spotten.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een goede persoonlijke, Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
bekijk meer
Vraag deze reis aan »

Reiservaringen

 • Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma
 • Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker

  lees meer
  -
  Familie Bakker/Dekker
 • wij zullen zeker onze familie en kennissen aanraden Namibië te bezoeken

  lees meer
  -
  Lenie en Piet Cornelissen
 • Super mooie routes

  lees meer
  -
  Floor en Judith


print deze reisterug naar het overzicht