Rondreis Namibië Compleet

routekaart Rondreis Namibië Compleet

Tijdens deze complete rondreis door Namibië bezoekt u de hoogtepunten van het land. Van de Fish River Canyon tot Etosha National Park en van de Sossusvlei tot het Waterberg Plateau Park. Ontdek de uitgestrekte vlakten van Namibië met uw eigen huurauto, waar u onderweg kunt genieten van het natuurschoon. Gedurende uw reis ervaart u de verscheidenheid in landschap, van rode duinen in de woestijn tot de rotsformaties in Damaraland. Na terugkomst kunt u beamen dat Namibië een onvergetelijke bestemming is.

Reisduur: 17 dagen
Windhoek - Kalahari - Fish River Canyon - Aus - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha - Waterberg Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Bij aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, die u een uitgebreid programma overhandigt en eventuele vragen kan beantwoorden. Vervolgens haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw accommodatie in de stad. Windhoek, de hoofdstad van Namibië, heeft in het verleden vele namen gehad, zoals 'Ali Gams’, 'Queen Adelaide's Bath' en ‘Winterhoek’. 's Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen en o.a. een bezoek brengen aan de Christuskerk, de Alte Feste, het oudste huis in Windhoek met daarin het Statenmuseum, het oude treinstation en de National Art Gallery.

Tip: Bezoek het Hilton Hotel in Windhoek aan het einde van de dag. Hier kunt u op het dakterras onder het genot van een drankje naar de mooie zonsondergang kijken.

Tip: Erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van heerlijke vleesgerechten, reserveren wordt aanbevolen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Windhoek - Kalahari (ca. 280 km)

Vanuit Windhoek rijdt u in zuidelijke richting naar de Kalahari woestijn. U rijdt langs uitgestrekte vlaktes met rode zandduinen en camelthorn bomen. Onderweg kunt u eventueel stoppen bij Rehoboth. Het kleine plaatsje heeft wel 20 kerken en 7 kilometer van de hoofdweg is een klein safaripark, gelegen aan een stuwmeer. Na aankomst in de lodge kunt u in de namiddag optioneel deelnemen aan een woestijn-drive waarbij u de Kalahari woestijn verkent. U ziet wellicht een struisvogel, oryx en zebra. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner. De ondergaande zon en de veranderende kleuren van de zandduinen maken dit tot een mooi schouwspel
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Kalahari - Fish River Canyon (ca. 420 km)

Als u vandaag op tijd vertrekt, dan kunt u een bezoek brengen aan het Quiver Tree Forest bij Keetmanshoop. Dit staat bekend om haar 300 jaar oude bomen met hun grillige vormen. Ook kunt u Giants Playground bezoeken. Hier liggen grote rotsblokken die op natuurlijke wijze heel kunstig opeen zijn gestapeld. U vervolgt de reis naar de Fish River Canyon, een immense kloof met een adembenemend uitzicht. Bij aankomst kunt u in de namiddag een sundowner drive doen. Hierbij rijdt uw gids u door het Gondwana Canyon Park, waarbij u veel leert over de geologie, flora en fauna (ca. 3 uur). Of u kunt zelf met een drankje in de hand naar een heuvel nabij de lodge lopen, waar vandaan u mooi uitzicht voor de zonsondergang.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 4 Fish River Canyon

Vandaag kunt u de Fish River verkennen. De canyon heeft een lengte van ongeveer 160 km, is 27 km breed en heeft een diepte van 550 meter. Door de canyon stroomt de ‘Fish River’ en in de poelen leven verschillende soorten vissen. In het gebied komen ook klipspringers, bavianen en grondeekhoorns voor. Voor de vroege vogels zijn er twee excursiemogelijkheden. U kunt met een gids een tocht van circa 6 kilometer maken door het Gondwana Canyon Park (ca. 3 uur). Of rijd samen met een gids naar een mooi uitzichtpunt, waar u met een kop koffie van de zonsopgang kunt genieten. Vanuit de accommodatie worden verschillende optionele excursies georganiseerd waaronder wandelingen en paardrijdtochten. Ook een georganiseerde Canyon-drive (ca. 3 uur) behoort tot de mogelijkheid.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Fish River Canyon – Aus (ca. 285 km)

Via een prachtige weg door naar de omgeving van Aus, gelegen aan de rand van de Namib woestijn. Vanuit de accommodatie waar u overnacht worden diverse excursies georganiseerd waaronder verschillende wandeltochten en een 'Farm-drive'. De 'Farm-drive' start om 16.00 uur en duurt ongeveer tot 17.30 uur. U rijdt langs de Eagles Nest Lodge naar Heinrichsfelde vanwaar u uitzicht heeft over het Sperrgebiet. Tijdens de rit rijdt u door een mooi landschap en heeft u kans om struisvogels, oryx en springbokken te zien. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner waarbij u kunt genieten van de prachtige zonsondergang en de geluiden van gekko's die 's avonds actief worden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Aus – Sossusvlei (ca. 345 km)

Vandaag rijdt u na een vroeg ontbijt verder in noordelijke richting naar de Sossusvlei, gelegen in de Namib woestijn. Sossusvlei is een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. Onderweg kunt u een stop maken bij Duwiseb Castle, gebouwd in 1909 door de Duitse Baron Hans Heinrich Von Wolf. Na het bezoek vervolgt u de reis naar uw accommodatie in de omgeving van de Sossusvlei. In de middag kunt u heerlijk relaxen of deelnemen aan een van de optionele activiteiten. Een aanrader is een sundowner drive, waarbij u met een drankje geniet van de zonsondergang.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 7 Sossusvlei

Wij adviseren u vroeg op te staan voor een bezoek aan de Sossusvlei. Vertrekt u later op de dag dan kunnen de temperaturen flink oplopen. De gate opent al bij zonsopgang en meestal is het ontbijt al vroeg verkrijgbaar of u kunt vragen naar de mogelijkheden voor een packed breakfast. Vanaf de gate is het nog 60 km rijden naar ‘vlei’, een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. De 'vlei' is ontstaan door de Tsauchab rivier die iedere 5 tot 10 jaar door het gebied stroomt. Ons advies is om meteen naar de Deadvlei te rijden. Heeft u een goede basis conditie dan kunt u hier de duin 'Big Daddy’ beklimmen die grenst aan de Deadvlei. De beklimming wordt beloont met een prachtig uitzicht over de zandduinen. Hierna kunt u afdalen naar de Deadvlei en teruglopen naar de parkeerplaats. De Deadvlei is afgesloten van de rivier door een grote zandduin. Hierdoor komt er geen water meer in de zoutpan. De bomen die hier staan zijn inmiddels al 1000 jaar dood maar door het gebrek aan luchtvochtigheid nog steeds niet vergaan. Voordat u de gate weer uitrijdt naar uw accommodatie is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon nog de moeite waard. Door de canyon kunt u een korte wandeling maken. De middag is ter vrije besteding in uw accommodatie.

Noot: Entreegelden voor de Sossusvlei zijn bij de gate te voldoen. Om Sossusvlei en Deadvlei te bereiken is de laatste 5km een 4WD nodig. Vanaf het parkeerterrein kunt u tegen betaling een transfer regelen. Zelf rijden is alleen mogelijk met een 4x4 en als u een zeer ervaren chauffeur bent.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Sossusvlei – Swakopmund (ca. 365 km)

De volgende bestemming is Swakopmund. De route voert eerst door het Namib-Naukluft Park en over de Kuiseb Pass. Het eerst genoemde park neemt een groot deel van het woestijngebied van Namibië voor haar rekening. Daarnaast heeft u vanaf het Naukluft Massif een mooi uitzicht. Stop onderweg nog even in Solitaire voor een heerlijke koffie en apfelstrüdel bij de bij Mc Gregor’s Bakery. Net voor Swakopmund kunt u in Walvis Bay nog even stoppen bij de lagune waar vaak flamingo’s te zien zijn. Restaurant Raft is hier eventueel een leuke lunchlocatie. De komende twee nachten verblijft u in Swakopmund, na Windhoek de grootste stad van Namibië. De stad ligt aan zee en is daardoor ook een geliefde plek voor de lokale vakantieganger. Door de zeewind is de temperatuur hier aangenaam maar wel koeler. Het Duitse karakter van de stad vindt u terug in de vele Duitse hotel- en straatnamen. Het centrum van de stad is compact en eenvoudig te voet te verkennen
verzorging: logies en ontbijt

Dag 9 Swakopmund

Dag ter vrije besteding. In de ochtend vertrekken er vanuit Walvis Bay verschillende boten voor een marine cruise. Tijdens de boottocht ziet u pelikanen, zeeleeuwen en met geluk zelfs dolfijnen. Lunch is meestal inbegrepen en aan boord zijn verse oesters verkrijgbaar. Wilt u actief bezig zijn, ga dan kajakken tussen de zeeleeuwen bij Pelican Point. Swakopmund wordt ook wel de adrenalinehoofdstad genoemd, in en om de stad is dan ook genoeg te doen. Wat dacht u van sandboarden, skydiven of een tochtje door de zandduinen op een quad-bike? Leuke excursies in de Namib Desert zijn een living desert tour en een Welwitschia tour. Activiteiten kunt u zelf eenvoudig online reserveren. In het centrum van Swakopmund vindt u diverse leuke koffietentjes waar het gezellig vertoeven is na een wandeling over het strand. Voor het avondeten kunnen we The Tug, Kücki’s Pub en restaurant Brewer & Butcher van het Strand Hotel aanbevelen.

Meer informatie: www.namibiancharters.com, www.pelican-point-kayaking.com, www.namibiadesertexplorers.com en www.the-tug.com
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Swakopmund – Twyfelfontein (ca. 330 km)

U reist vandaag verder in noordelijke richting naar Damaraland, het gebied tussen de Skeleton Coast en het centrale plateau van Namibië. U verlaat Swakopmund en rijdt in de richting van Henties Bay. Eventueel kunt u nog een stop maken net voor Jakkalsputz, waar het scheepswrak Zeila ligt. Net na Henties Bay verlaat u de kust en rijdt u het binnenland van Namibië in. Via het plaatsje Uis rijdt u naar de Twyfelfontein, waar u de komende nacht zult verblijven. U kunt ervoor kiezen om eerst in te checken in uw accommodatie, of alvast door te rijden naar de bezienswaardigheden nabij. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Burnt Mountain, een door lava verkoolde berg, de Organ Pipes rotsformatie en de rotstekeningen van de Twyfelfontein. Wilt u iets meer leren over de Damara´s, bezoek dan het Damara Living Museum.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Twyfelfontein – Khorixas (ca. 120 km)

De volgende ochtend wanneer u onderweg bent naar de volgende bestemming kunt u nog een bezoek brengen aan het Petrified Forest, een serie van versteende bomen. Vervolgens rijdt u door naar uw accommodatie in het centrale deel van Damaraland. In de buurt van uw accommodatie kunt u mooie wandeltochten maken of een frisse duik nemen in het zwembad.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Khorixas – Etosha National Park (ca. 200 km)

Vandaag reist u naar wellicht een van de hoogtepunten van uw reis, het Etosha National Park. Onderweg kunt u een stop maken in het dorpje Outjo, waar een erg goede bakkerij is. Hier kunt u een lekker taartje eten of alvast een broodje voor de lunch kopen. Bij aankomst bij uw accommodatie nabij Etosha kunt u alvast inchecken, of wellicht al direct Etosha National Park met uw eigen huurauto ingaan. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Tijdens de safari ziet u met een beetje geluk giraffen, olifanten, neushoorns, wrattenzwijnen en zebra’s. Ook het roofwild zoals jakhalzen, cheeta’s en leeuwen leven in het park. Vooral in de droge perioden is het wild aangewezen op de waterpoelen in het park, waar de kans groot is dat u veel dieren ziet.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 13 Etosha National Park (ca. 150 km)

Vandaag rijdt u naar het oosten van Etosha National Park, waar u in een andere accommodatie verblijft. We raden u aan om vandaag vroeg te vertrekken. U kunt bijvoorbeeld een ontbijtbox meenemen en hiervan onderweg genieten. Onderweg kunt u van de doorgaande weg naar afbuigen naar verschillende ‘loops’ waarbij u vaak langs waterpoelen rijdt en dus een grote kans heeft om wilde dieren te spotten. Bij één van deze rondjes komt u zelfs uit op de zoutpannen van Etosha National Park. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de immense zoutvlakten, een prachtig contrast met de blauwe lucht. Bij aankomst in de accommodatie aan de oostkant van Etosha National Park kunt u een gamedrive per open wagen met gids boeken.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 14 Etosha National Park

Ook vandaag staat de gehele dag in het teken van Etosha National Park. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend (bij zonsopgang) of laat in de middag door het park te rijden. De dieren zijn dan actief en vaak te vinden bij de waterplaatsen. Gedurende de dag zoeken de meeste dieren, vanwege de hitte, de schaduw op waar ze moeilijk zijn te zien. U kunt dan ook beter relaxen bij de accommodatie of een duik nemen in het zwembad.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 15 Etosha – Waterberg regio (ca. 270 km)

U kunt vanochtend nog een ochtendsafari maken in het Etosha National Park voordat u naar uw volgende bestemming rijdt. De reis gaat verder naar het Waterberg Plateau Park. Tijdens uw rit naar uw accommodatie ziet u de Waterberg al boven alles uit torenen, een herkenbare rood zandstenen plateau. Voor vogelliefhebbers is dit nationale park een ideale bestemming. U vindt u meer dan 200 verschillende vogelsoorten maar ook kleine antilopensoorten zoals de damara dik-dik. Bij uw accommodatie kunt u ook een gamedrive reserveren, waarbij groter wild kunt zien zoals nijlpaarden, sabelantilopen of zelfs een luipaard!
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Waterberg regio

Dag ter vrije besteding in Waterberg. Vanuit de accommodatie kunt u eenvoudig op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het Waterberg Plateau National Park. Een aanrader is de wandeltocht naar de top van het Waterberg Plateau. Dit kan onder begeleiding van een gids, maar u kunt ook bij de receptie van het Waterberg Park een boekje aanschaffen waar verschillende routes in staan. Het uitzicht zal zeker een beloning zijn voor de beklimming!
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Waterberg regio – Windhoek airport (ca. 360 km)

Vandaag rijdt u terug naar Windhoek. Onderweg kunt u eventueel nog stoppen in Okahandja voor een bezoek aan de lokale markt. Hier is uw laatste mogelijkheid om nog een aantal souvenirs te kopen, als dit eerder tijdens reis niet gelukt is. Via Windhoek rijdt u naar de luchthaven waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw terugvlucht.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • autohuur categorie R (Toyota RAV), inclusief ongelimiteerde kilometers en Full Cover verzekering
 • persoonlijke Engelstalige routebeschrijving en wegenkaart
 • meet & greet bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiging
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur
 • safari's, excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.250 - € 2.500

Bovenstaande prijsindicatie is gebaseerd op het laagseizoen. De vanafprijs in het hoogseizoen is vanaf € 2.449,- per persoon (juli t/m oktober). Gedurende het laagseizoen ligt de prijs op circa € 2.249,- per persoon. De prijs is per persoon en o.b.v. twee personen samenreizend.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

The Elegant Guest House - Windhoek

The Elegant Guesthouse staat bekend om haar gastvrijheid, klantvriendelijkheid en elegant gedecoreerde kamers met een stijlvolle inrichting. Het personeel zal uw verblijf hier zo comfortabel mogelijk maken. Daarnaast heeft The Elegant Guesthouse goede aanbiedingen in het laagseizoen. Op een luxueuze en heerlijke manier in Windhoek verblijven kan dus in The Elegant Gueshouse. Gelegen in een leuke wijk van Windhoek waar Joe’s Beerhouse (een erg populair café-restaurant) op nog geen 5 minuten loopafstand ligt. Geheel voorzien van alle goede faciliteiten zoals een zwembad, wifi-lounge en een bibliotheek.


Kalahari Anib Lodge - Kalahari Desert

De Kalahari Anib Lodge ligt in een groene oase, middenin de Kalahari woestijn. De kamers en het grote zwembad liggen in een heerlijke tuin, rondom een binnenplaats met palmbomen. De Kalahari Anib Lodge ligt op ongeveer 30 kilometer van Mariental dus een perfecte plek voor een stopover tijdens een reis naar het zuiden van Namibië. Een echte aanrader is de desert-safari inclusief sundowner. Tijdens de safari kunt u genieten van het bijzonder landschap, ziet u klein wild en het nationale symbool, de gemsbok.


Canyon Village - Fish River Canyon

Canon Village ligt in het Gondwana Canon Park, op ongeveer 20 km van de Fish River Canyon. De cottages met airconditioning zijn gebouwd in Kaaps Hollandse stijl en hebben een prachtig uitzicht over de eindeloze vlakten van het Gondwana Canon Park. Canon Village is voorzien van een restaurant, gezellige bar en een buitenzwembad. De producten die men gebruikt voor het bereiden van de maaltijden zijn vers uit eigen tuin en slagerij. In de nabije omgeving kunt u bij zonsondergang een mooie wandeling of paardrijdtocht maken. Uiteraard kunt u vanuit hier ook een bezoek brengen aan de beroemde Fish River Canyon.


Klein-Aus Vista (Desert Horse Inn) - Aus

Het Desert Horse Inn is een kleine lodge in het Sperrgebiet, in het zuidweseten van Namibië. Sperrgebiet betekent 'verboden gebied' in het Duits omdat er tijdens de Duitse kolonisatie veel diamanten in de streek werden gewonnen. Desert Horse Inn dankt zijn naam aan de wilde Namibische paarden die regelmatig in de buurt worden gezien. Vanwege de hoge ligging biedt de Desert Horse Inn prachtige vergezichten over het omringende berglandschap en de uitgestrekte woestijnvlaktes. De lodge is volledig uit hout gebouwd en beschikt over 30 kamers. Breng een bezoek aan Kolmanskop, een spookstadje midden in de woestijn. Verder zijn er twee wandelroutes in de omgeving, waarbij u aan het einde kunt genieten van de schitterende zonsondergang. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te mountainbiken of paard te rijden in de omgeving.


The Elegant Desert Lodge - Sossusvlei

Deze gezellige lodge ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Sossuvlei Gate. De kamers zijn geschakeld en liggen allemaal op de begane grond. De meeste kamers, m.u.v. de garden view rooms, hebben een fraai uitzicht op de bergen. De kamers ogen fris en beschikken over comfortabele bedden, airco en een klamboe. De badkamer is eenvoudig maar verder prima. De lodge heeft een fraaie pool area met comfortabele lounges, ligstoelen en een bar. In de aangelegde tuin kunt u overdag verschillende soorten vogels spotten. Het diner is een set-menu en wordt indien mogelijk onder de sterrenhemel geserveerd. Tip: Reserveer een scenic drive aan het einde van de dag. Deze wordt afgesloten met een fantastische sundowner op een van de rotsen. Een tochtje met een quad is ook zeker aan te raden.


Organic Square Guesthouse - Swakopmund

Het Organic Square Guesthouse is een moderne en luxe accommodatie, gelegen in het historische hart van Swakopmund. Dit kleinschalige guesthouse heeft 6 tweepersoonskamers en 1 familiekamer. De kamers, voorzien van eigen badkamer en kleine tuin, zijn door de eigentijdse stijl en de vele lichtinval zeer prettig om te verblijven. Na een overnachting in één van deze comfortabele kamers, kunt u ’s morgens genieten van een biologisch ontbijt met verse sappen en zelfgebakken broodjes. Het guesthouse is ideaal gelegen op slechts 10 minuten lopen van het strand en het centrum van Swakopmund. Hier kunt u verschillende marktjes, winkeltjes en restaurants, zoals het geliefde The Tug, vinden. Na een dag vol activiteiten kunt u in uw eigen tuintje, met de geluiden van de Atlantische Oceaan op de achtergrond, weer helemaal tot rust komen.


Twyfelfontein Country Lodge - Damaraland

In de Huab Vallei midden in Damaraland ligt de Twyfelfontein Country Lodge. Het hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Dit hotel is het ideale uitgangspunt om de rotstekeningen, de Burnt Mountain en Organ Pipes te verkennen. Twyfelfontein Country Lodge beschikt over 56 kamers. Geniet vanuit uw hotelkamer van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. Kom na een lange dag bij in het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft over de vallei.


Damara Mopane Lodge - Damaraland

De Damara Mopane Lodge is gebouwd onder vele Mopane bomen. Het hoofdgebouw en de bungalows zijn door paden met elkaar verbonden, zodat het de sfeer heeft van een Afrikaans dorpje. Alle bungalows beschikken over airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt de Damara Mopane Lodge over een groot zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen. 's Avonds kunt u naar en een uitzichtpunt voor een sundowner, waar u onder het genot van een drankje naar de zonsondergang kunt kijken.


Etosha Safari Camp - Etosha National Park

Het gezellige Etsoha Safari Camp is een van onze favoriete accommodaties bij Etosha. De Anderson Gate ligt op slechts vijf minuten rijden. Er zijn vijftig kamers waarvan er tien geschikt zijn voor families (twee double bedden boven elkaar). Door het gebruik van lichte kleuren hebben de kamers een frisse uitstraling. De aparte badkamer heeft een inloopdouche voorzien van een mozaïek design van een olifant. Houdt u van gezelligheid, dan is het iedere avond goed vertoeven in het restaurant en de bar die geheel in de stijl zijn van een Afrikaanse shebeen. U zult zeker uw ogen uitkijken! Iedere avond is hier livemuziek van lokale muzikanten. Met een bar met een aanbod van verschillende soorten bier en cocktails zin alle ingrediënten aanwezig voor een gezellige avond. Het ontbijt en diner zijn altijd in buffetstijl. Reizigers kunnen er ook voor kiezen om een van de avonden te dineren in de nabij gelegen Etosha Safari Lodge. In de namiddag is het sowieso aan te raden om hier even een drankje te doen en te genieten van het uitzicht en de zonsondergang. De fraaie souvenirwinkel is de perfecte plek om inkopen te doen voor het thuisfront. Bij het camp kunt u, indien gewenst, ook georganiseerde gamedrives door Etosha reserveren. Op de hete momenten van de dag kunt u ontspannen bij het zwembad van de het camp.


Mushara Bush Camp - Etosha National Park

Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplaats met een écht safari-gevoel? Dan past Mushara Bush Camp zeker bij uw wensen. Deze accommodatie ligt op circa 10 minuten rijden van de ingangspoort naar Etosha National Park. In het hoofdgebouw kunt u aan het einde van de middag terecht rond het kampvuur, waar u uw ervaringen met andere reizigers kunt delen. U verblijft in een safari tent, bestaande uit canvas, hout en lokale kalksteen. Voor de tent ligt een ruimte veranda, waar u ’s ochtends onder het genot van een kop koffie wakker kunt worden met een prachtig uitzicht.


Wabi Lodge - Waterberg Plateau

De Wabi Lodge is prachtig gelegen in één van de mooiste (malariavrije) tuinen in 'the middle of nowhere'. Terwijl u heerlijk ontspant in het zwembad van de lodge, kunt u genieten van de klanken van ruim 230 vogelsoorten. Het is de ideale uitvalsbasis na een stevige wandeling of een actieve safari. Vooral de zonsondergang is een prachtige verschijning. De bungalows waarin u kunt verblijven beschikken over een eigen badkamer en moderne voorzieningen. De gastheer en gastvrouw doen er alles aan om u het ultieme Afrikaanse safarigevoel te geven; of het nu gaat om de accommodatie, de activiteiten of het eten.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Zeer complete rondreis per huurauto, zodat u Namibië in uw eigen tempo kunt verkennen.
 • Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Bidvest en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • PANGEA Travel kiest voor een 2WD huurauto. De 2WD is comfortabeler dan een 'normale' huurauto en heeft een hogere wielbasis, waardoor u het wild goed kunt spotten.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een goede, persoonlijke Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
 • Waar mogelijk overnacht u in Namibië in kleinschalige accommodaties en guesthouses. Deze zijn persoonlijker en sfeervoller dan de meeste hotels.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Namibië

 • “Natuurlijk Namibië en Botswana”

  lees meer
  -
  Paul en Danielle
 • “Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.”

  lees meer
  -
  Rianne, Edwin & Twan
 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria

Namibië

Namibië door Studio M.print deze reisterug naar het overzicht