Menu

Namibië

Namibië reizen

"We houden van de kleuren van de woestijn. Maar we zijn ook gek op wildlife en op watersport. En dan het liefst een reis met veel vrijheid. Past dat samen en zou een reis naar Namibië geschikt voor ons zijn?"

Het gevoel alleen op de wereld te zijn terwijl u door weidse landschappen rijdt, daar staat Namibië voor. In Namibië kunt u uren rijden zonder andere auto’s tegen te komen. Sossusvlei, de grote Fish River Canyon, de kustplaatsen Walvisbaai en Swakopmund en de dieren in het Etosha National Park, u kunt het allemaal bezoeken tijdens een selfdrive door Namibië. En wilt u het landschap van bovenaf verkennen, dan kan dat tijdens een scenic flight!

Voor Namibië reizen kunt u zeker terecht bij PANGEA Travel. Al jaren organiseren onze reisspecialisten unieke rondreizen op maat. Uw Namibië vakantie wordt geheel op uw wensen afgestemd. Onze specialisten zijn vaak in Namibië geweest en hebben de beste lodges en camps bezocht die gelegen zijn op de mooiste locaties. Zo kunnen zij u het best adviseren. Tijdens een selfdrive, met een eigen huurauto zelf rijden, door Namibië bezoekt u de hoogtepunten van het land.
 
Voor wie is een rondreis Namibië een aanrader en waarom?
 • De avonturier: voor de reiziger die houd van zekerheid en toch avontuurlijk is. Een Namibië reis via PANGEA Travel geeft zekerheid over de overnachtingsadressen maar u maakt zelf de rondreis met eigen huurauto. Zo ervaart u de vrijheid om Namibië verder te ontdekken.
 • De unieke reiziger: Namibië biedt veel verschillende landschappen en unieke hoogtepunten tijdens een rondreis. De Sossusvlei en Deadvlei zijn prachtige duinen die u nergens anders ter wereld tegen zult komen. Of te bedenken dat de Fish River Canyon de grootste canyons in Afrika zijn. Maar Namibië zou niet in Afrika gelegen zijn als er ook safari’s te maken zijn in het Etosha National Park. Een park met indrukwekkende dieren in een uniek landschap van zoutvlaktes en vegetatie.
 • Families met kinderen: wat veel reizigers niet weten is dat er ook genoeg accommodaties zijn met familiekamers en erg familievriendelijk zijn. Maak met uw gezin kennis met de lokale bevolking en geniet met z’n alle van een onvergetelijke en actieve reis door Namibië.
 • De Luxe Reiziger: er zijn verschillende type reizen om een rondreis door Namibië te maken. PANGEA Travel focust zich op de kwalitatief goede lodges en tented camp tijdens een rondreis. U heeft dan een gegarandeerd goede overnachting en kunt u het zo luxe maken als u zelf wilt.
 • De Fotografie liefhebber: door de unieke landschappen en onaardse plekken in Namibië is dit dé bestemming om te fotograferen. Houd u van het maken van mooie foto’s en bent u gek op fotografie? Dan is Namibië een reisbestemming voor u. Namibië staat al jaren boven aan de lijst voor het maken van schitterende foto’s.
 
Waarom kiest u voor een Namibië reis?
 • Unieke landschappen: u kiest een Namibië reis om haar unieke landschappen en prachtige vergezichten. Er zijn weinig bestemmingen in deze regio dat zo uniek is als Namibië. Het woestijnklimaat geeft het land prachtige zandduinen tot indrukwekkende canyons. Er zijn weinig Zuidelijk Afrikaanse landen met zo’n karakter.
 • Bijzondere overnachtingen: Namibië heeft veel bijzondere overnachtingslocaties. Zo zijn veel kwalitatief goede lodges en tented camps gelegen op een plek met een schitterend uitzicht. Zo ervaart u dag en nacht het beste van Namibië.
 • De vrijheid van zelf rijden: uiteraard is een vakantie naar Namibië een land dat perfect is voor het maken van een Selfdrive. In alle vrijheid zelf rijden met de huurauto om zo het land goed te leren kennen. Voor Namibië is een auto hét voornaamste vervoersmiddel om een rondreis te maken.
 • Malariavrij: naast dat Namibië over het algemeen een zeer veilig land is is het ook om gezondheidsredenen zeer interessant. Zo is Namibië grotendeels het gehele jaar door malariavrij. Er zijn een aantal gebieden die een deel van het jaar malariavrij zijn, maar dat weerhoud u niet voor het maken van een rondreis.
 • Combineren met Botswana: om uw rondreis Namibië nog meer afwisseling te bieden kunt u de bestemming goed combineren met Botswana. Botswana is voornamelijk erg groen en waterrijk gebied wat in scheel contrast staat met het droge karakter van Namibië. Bekijk hier de verschillende rondreizen ter inspiratie.
Voor Namibië reizen kunt u zeker terecht bij PANGEA Travel. Al jaren organiseren onze reisspecialisten unieke rondreizen op maat. Een Namibië vakantie wordt geheel op uw wensen afgestemd. Onze specialisten zijn vaak in Namibië geweest en hebben de beste lodges en camps bezocht die gelegen zijn op de mooiste locaties. Zo kunnen zij u het best adviseren.

Voor wie is een rondreis Namibië een aanrader en waarom?
 • De avonturier: in alle vrijheid zelf rijden met de huurauto om zo het land goed te leren kennen en te stoppen waar u dat wilt. Uiteraard is een Namibië rondreis perfect voor het maken van een ‘selfdrive’. Voor dit land is de auto hét voornaamste vervoersmiddel om rond te reizen.
 • De ontdekker: Namibië biedt u veel verschillende landschappen en unieke hoogtepunten gedurende een rondreis. De Sossusvlei zijn prachtige duinen die u nergens anders ter wereld tegen zult komen. Of te bedenken dat de Fish River Canyon de grootste canyons op het continent Afrika zijn. Maar Namibië zou niet een Afrikaanse bestemming zijn als u ook niet op safari kunt. Het Etosha National Park heeft indrukwekkend wildlife in een uniek landschap van zoutvlaktes en afwisselende vegetatie. Ontdek daarom het beste van dit prachtige land.
 • Families met kinderen: wat veel reizigers niet weten is dat er ook genoeg accommodaties zijn met familiekamers en lodges die ook erg familievriendelijk zijn. Maak met uw gezin kennis met de lokale bevolking en geniet met z’n allen van een onvergetelijke en actieve reis door Namibië. Naast dat Namibië een zeer veilig land is is de bestemming ook het grootste gedeelte van het jaar geheel malariavrij. Bekijk onze Namibië familiereis voor meer inspiratie. 
 • De Luxe Reiziger: er zijn verschillende type reizen om een rondreis door Namibië te maken. PANGEA Travel focust zich op de kwalitatief goede lodges en tented camps voor een rondreis. U heeft dan een gegarandeerd goede overnachting en kunt u het zo luxe maken als u zelf wilt.
 • De Fotografie liefhebber: houdt u van het maken van mooie foto’s en bent u gek op fotografie? Door de unieke landschappen en onaardse plekken in Namibië is dit dé bestemming om te fotograferen. Namibië staat al jaren boven aan de lijst van meest fotogenieke bestemmingen.  
Tip van de reisspecialist!:
 • Combineren met Botswana: om uw rondreis Namibië nog meer afwisseling te bieden kunt u de bestemming goed combineren met Botswana. Botswana is over het algemeen een erg groen en waterrijk gebied wat in scheel contrast staat met het droge karakter van Namibië. De ultieme combinatie voor een schitterende rondreis. Bekijk de verschillende combinatiereizen ter inspiratie.