Menu

Combinatiereis Namibië & Kaapstad

Zuid-Afrika en Namibië; een mooie combinatie van rust, uitgestrekte vlaktes, de oceaan en een comfortabele afsluiting. U maakt een rondreis door Namibië waar u een aantal hoogtepunten bezoekt. Zo verblijft u nabij de rode duinen van de Sossusvlei, het uitgestrekte landschap van Damaraland en de witte zoutpannen van Etosha National Park. Na uw reis door Namibië vliegt u naar Kaapstad, waar u uw reis comfortabel afsluit. Maar ook hier zult u zich niet vervelen; Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg en Robbeneiland zijn zeker een bezoek waard!

Reisduur: 17 dagen

Windhoek - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha NP - Kaapstad

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Combinatiereis Namibië & Kaapstad inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Een combinatie van de uitgestrekte landschappen van Namibië en de metropool Kaapsatd
 • In korte tijd bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van Namibië, zoals Sossusvlei en Etosha
 • U sluit uw reis af in de wereldstad Kaapstad. In de Zuid-Afrikaanse zomer is een strandafsluiting bij één van de stranden nabij Kaapstad ook mogelijk
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Damaraland landschap - Damaraland - Namibië - foto: Agent
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Windhoek haalt u de huurauto op en rijdt u naar de accommodatie in de stad. In het hotel wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger die u een uitgebreid reisprogramma overhandigt en al uw vragen kan beantwoorden. Windhoek, de hoofdstad van Namibië, heeft in het verleden vele namen gehad, zoals 'Ali Gams’, 'Queen Adelaide's Bath' en ‘Winterhoek’. 's Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen en o.a. een bezoek brengen aan de Christuskerk, de Alte Feste, het oudste huis in Windhoek met daarin het Statenmuseum, het oude treinstation en de National Art Gallery.

Tip: Erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van een diner. Aan de overkant van de straat vindt u restaurant Kobata, ook een aanrader.

Tip: Fietsen door de Katutura township in Windhoek. Zie www.katutours.com.
Dag 2 Windhoek - Sossusvlei (ca. 345 km)
Vandaag verlaat u Windhoek en rijdt u in de richting van Sossusvlei, gelegen in de Namib woestijn. De route gaat via de plaats Rehoboth waarna u de asfaltweg verlaat en verder rijdt over de C24 richting Solitaire. Onderweg passeert u de indrukwekkende Spreetshoogte Pass, in korte tijd 600 meter afdalen met een dalingspercentage van 22%. Wellicht een beetje spannend, maar het uitzicht is adembenemend. Stop onderweg nog even in Solitaire voor een heerlijke koffie en apfelstrüdel bij de bij Mc Gregor’s Bakery. Aangekomen in uw accommodatie kunt u in de middag heerlijk relaxen of deelnemen aan een van de optionele activiteiten. Een aanrader is een sundowner drive, waarbij u met een drankje geniet van de zonsondergang.
Dag 3 Sossusvlei
Wij adviseren u vroeg op te staan voor een bezoek aan de Sossusvlei. Vertrekt u later op de dag dan kunnen de temperaturen flink oplopen. De gate opent al bij zonsopgang en meestal is het ontbijt al vroeg verkrijgbaar of u kunt vragen naar de mogelijkheden voor een packed breakfast. Vanaf de gate is het nog 60 km rijden naar ‘vlei’, een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. De 'vlei' is ontstaan door de Tsauchab rivier die iedere 5 tot 10 jaar door het gebied stroomt. Ons advies is om meteen naar de Deadvlei te rijden. Heeft u een goede basis conditie dan kunt u hier de duin 'Big Daddy’ beklimmen die grenst aan de Deadvlei. De beklimming wordt beloont met een prachtig uitzicht over de zandduinen. Hierna kunt u afdalen naar de Deadvlei en teruglopen naar de parkeerplaats. De Deadvlei is afgesloten van de rivier door een grote zandduin. Hierdoor komt er geen water meer in de zoutpan. De bomen die hier staan zijn inmiddels al 1000 jaar dood maar door het gebrek aan luchtvochtigheid nog steeds niet vergaan. Voordat u de gate weer uitrijdt naar uw accommodatie is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon nog de moeite waard. Door de canyon kunt u een korte wandeling maken. De middag is ter vrije besteding in uw accommodatie.

Noot: entreegelden voor de Sossusvlei zijn bij de gate te voldoen. Om Sossusvlei en Deadvlei te bereiken is de laatste 5km een 4WD nodig. Vanaf het parkeerterrein kunt u tegen betaling een transfer regelen. Zelf rijden is alleen mogelijk met een 4x4 en als u een zeer ervaren chauffeur bent.
Dag 4 Sossusvlei - Swakopmund (ca. 400 km)
De volgende bestemming is Swakopmund. De route voert eerst door het Namib-Naukluft Park en over de Kuiseb Pass. Het eerst genoemde park neemt een groot deel van het woestijngebied van Namibië voor haar rekening. Daarnaast heeft u vanaf het Naukluft Massif een mooi uitzicht. Stop onderweg nog even in Solitaire voor een heerlijke koffie en apfelstrüdel bij de bij Mc Gregor’s Bakery. Net voor Swakopmund kunt u in Walvis Bay nog even stoppen bij de lagune waar vaak flamingo’s te zien zijn. Restaurant Raft is hier eventueel een leuke lunchlocatie. De komende twee nachten verblijft u in Swakopmund, na Windhoek de grootste stad van Namibië. De stad ligt aan zee en is daardoor ook een geliefde plek voor de lokale vakantieganger. Door de zeewind is de temperatuur hier aangenaam maar wel koeler. Het Duitse karakter van de stad vindt u terug in de vele Duitse hotel- en straatnamen. Het centrum van de stad is compact en eenvoudig te voet te verkennen.
Dag 5 Swakopmund
Dag ter vrije besteding. In de ochtend vertrekken er vanuit Walvis Bay verschillende boten voor een marine cruise. Tijdens de boottocht ziet u pelikanen, zeeleeuwen en met geluk zelfs dolfijnen. Lunch is meestal inbegrepen en aan boord zijn verse oesters verkrijgbaar. Wilt u actief bezig zijn, ga dan kajakken tussen de zeeleeuwen bij Pelican Point. Swakopmund wordt ook wel de adrenalinehoofdstad genoemd, in en om de stad is dan ook genoeg te doen. Wat dacht u van sandboarden, skydiven of een tochtje door de zandduinen op een quad-bike? Leuke excursies in de Namib Desert zijn een living desert tour en een Welwitschia tour. Activiteiten kunt u zelf eenvoudig online reserveren. In het centrum van Swakopmund vindt u diverse leuke koffietentjes waar het gezellig vertoeven is na een wandeling over het strand. Voor het avondeten kunnen we The Tug, Kücki’s Pub en restaurant Brewer & Butcher van het Strand Hotel aanbevelen.

Meer informatie: www.namibiancharters.com, www.pelican-point-kayaking.com, www.namibiadesertexplorers.com en www.the-tug.com
Dag 6 Swakopmund – Twyfelfontein (ca. 330 km)
U reist vandaag verder in noordelijke richting naar Damaraland, het gebied tussen de Skeleton Coast en het centrale plateau van Namibië. U verlaat Swakopmund en rijdt in de richting van Henties Bay. Eventueel kunt u nog een stop maken net voor Jakkalsputz, waar het scheepswrak Zeila ligt. Net na Henties Bay verlaat u de kust en rijdt u het binnenland van Namibië in. Via het plaatsje Uis rijdt u naar de Twyfelfontein, waar u de komende nacht zult verblijven. U kunt ervoor kiezen om eerst in te checken in uw accommodatie, of alvast door te rijden naar de bezienswaardigheden nabij. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Burnt Mountain, een door lava verkoolde berg, de Organ Pipes rotsformatie en de rotstekeningen van de Twyfelfontein. Wilt u iets meer leren over de Damara´s, bezoek dan het Damara Living Museum.
Dag 7 Twyfelfontein - Palmwag Regio (ca. 150 km)
U rijdt vandaag naar het noorden van Damaraland, waar u de komende nacht verblijft. U kunt nog een omweg maken richting het Petrified Forest voor u naar het noorden afreist. U overnacht in de Hobatere Lodge, gelegen op een privé natuurreservaat. Deze accommodatie ligt tussen de Palmwag regio en het westen van het Etosha National Park in. Bij de lodge kunt u meerdere activiteiten ondernemen. Een aanrader is het maken van een avondsafari onder begeleiding van een gids op het reservaat van Hobatere, waar u unieke dieren zoals een aardvarken, grootoorvos of aardwolf kunt spotten. Of neem een frisse duik in het zwembad en geniet van de zonsondergang met een drankje in de hand.
Dag 8 Palmwag - Etosha National Park (ca. 300km)
Na het ontbijt verlaat u Hobatere Lodge en vertrekt u richting het Etosha National Park. U rijdt naar de westelijke ingangspoort naar Etosha, waar u het park betreedt. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Etosha dat ‘Grote Witte Plaats’ betekent dankt haar naam aan de enorme zoutpan die middenin het park te vinden is. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. U rijdt naar uw accommodatie in het centrale gedeelte van Etosha, nabij de zuidelijke toegangspoort.
Dag 9 Etosha National Park
Vandaag rijdt u naar het oosten van Etosha National Park, waar u in een andere accommodatie verblijft. We raden u aan om vandaag vroeg te vertrekken. U kunt bijvoorbeeld een ontbijtbox meenemen en hiervan onderweg genieten. Onderweg kunt u van de doorgaande weg naar afbuigen naar verschillende ‘loops’ waarbij u vaak langs waterpoelen rijdt en dus een grote kans heeft om wilde dieren te spotten. Bij één van deze rondjes komt u zelfs uit op de zoutpannen van Etosha National Park. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de immense zoutvlakten, een prachtig contrast met de blauwe lucht. Bij aankomst in de accommodatie aan de oostkant van Etosha National Park kunt u een gamedrive per open wagen met gids boeken.
Dag 10 Etosha National Park
Ook vandaag staat de gehele dag in het teken van Etosha National Park. Het is raadzaam om vroeg in de ochtend (bij zonsopgang) of laat in de middag door het park te rijden. De dieren zijn dan actief en vaak te vinden bij de waterplaatsen. Gedurende de dag zoeken de meeste dieren, vanwege de hitte, de schaduw op waar ze moeilijk zijn te zien. U kunt dan ook beter relaxen bij de accommodatie of een duik nemen in het zwembad.
Dag 11 Etosha National Park - Otjihavera Mountains (ca. 450 km)
In de ochtend rijdt u terug naar de omgeving van Windhoek. Onderweg kunt u eventueel nog stoppen in Okahandja voor een bezoek aan de lokale markt. Hier is uw laatste mogelijkheid om nog een aantal souvenirs te kopen, als dit eerder tijdens reis niet gelukt is. Ten noorden van Windhoek ligt de accommodatie voor een laatste overnachting in Namibië. U overnacht hier in The Elegant Farmstead, een guestfarm gelegen aan een droge rivier bedding, in de Otjihavera Mountains. Vanuit de accommodatie kunt u optionele excursies maken zoals een safari per open wagen of een prachtige wandeling. Indien gewenst verzorgen zij 's avonds voor een diner onder de sterrenhemel en sluit u uw dag af rondom de 'boma'.
Dag 12 Otjihavera Mountains - Windhoek - Kaapstad
Vandaag reist u terug naar de luchthaven van Windhoek, waar u de huurauto inlevert en incheckt voor uw vlucht naar Kaapstad. Na aankomst op de luchthaven haalt u de huurauto op en rijdt u naar de accommodatie in de stad. Kaapstad behoort tot één van de mooiste steden van Zuid-Afrika en is gelegen aan zee. De achtergrond wordt gevormd door de immense Tafelberg en in de directe omgeving liggen mooie stranden en veel bezienswaardigheden. Tijdens een verblijf in Kaapstad hoeft u zich zeker niet te vervelen.
Dag 13 Kaapstad
Tijdens uw verblijf in Kaapstad mag een bezoek aan een van de bekendste bergen ter wereld natuurlijk niet ontbreken. De Tafelberg dankt haar naam aan de top dat lijkt op het vlakke blad van een tafel. Het hoogste punt is McLear’s Beacon op een hoogte van 1086 meter. Wandelliefhebbers kunnen naar de top wandelen/klimmen maar er is ook een kabelbaan die u in 5 minuten naar de top brengt. Vanaf de top heeft u bij helder een prachtig uitzicht op de stad en de oceaan. ’s Ochtends vroeg en de namiddag zijn de ‘rustigste’ momenten om de Tafelberg te bezoeken.
 
Vanaf de Waterfront, in het centrum van Kaapstad, vertrekken de boten naar Robbeneiland dat elf kilometer voor de kust ligt. Het eiland deed 400 jaar lang dienst als gevangenis en werd gebruikt voor bannelingen. Het eiland is vooral bekend geworden door het gevangenschap van Nelson Mandela.

Tip: tickets voor Robbeneiland en de Tabelberg zijn ook online te reserveren. Houd er wel rekening mee dat de boot voor Robbeneiland en de kabelbaan voor de Tafelberg bij slecht weer niet operationeel zijn. Reserveren kan via www.tablemountain.net en www.robben-island.org.za. 
Dag 14 Kaapstad
Een absolute aanrader is een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Vanuit het centrum van Kaapstad kunt u met de huurauto over Victoria Road naar Camps Bay rijden. Vanaf het strand heeft u een goed uitzicht op Lion’s Head en de Twaalf Apostelen. Langs de kust rijdt u vervolgens naar het voormalige vissersplaatsje Houtbaai waar u een boottocht kunt maken naar Seal Island om de kolonie zeeleeuwen te zien. Over de Constantia Nek Pas kunt u verder rijden en optioneel een stop maken bij de Groot Constantina Wine Estate, de oudste wijnboerderij van het land. Aangekomen in het Cape Peninsula National Park kunt u prachtige wandelingen maken en uiteraard Kaap de Goede Hoop bezoeken. Op de terugweg kunt u de pinguïns bij Boulders Beach zien of stoppen in Simons Town. Vlak voor Kaapstad vormen de Kirstenbosch National Botanical Gardens nog een belangrijke bezienswaardigheid.

Tip: neem een picknick lunch mee uit Kaapstad en nuttig deze onderweg langs de mooie route.
Dag 15 Kaapstad
Het levendige centrum van Kaapstad bevindt zich aan de Table Bay bij de Victoria & Alfred Waterfront, kortweg ook wel Waterfront genoemd. Hier zult u de meeste winkels en boetieks vinden. Er zijn veel cafés en restaurants waar u terecht kunt voor diverse gerechten en bij mooi weer kunt genieten op de terrasjes. Ook erg leuk om in korte tijd alle hoogtepunten van de stad te zien, is een tocht per hop-on-hop-off bus. U bepaalt zelf waar u uitstapt en welke bezienswaardigheden u echt wilt bezoeken.
Dag 16 Kaapstad
Vandaag kunt u bijvoorbeeld Kasteel de Goede Hoop bezoeken. Dit is het oudste gebouw van Kaapstad en ligt aan de zuidwestelijke kant van het stadscentrum. Het is gebouwd in de tijd van de VOC dus u kunt er veel Nederlandse namen vinden. Ook een bezoek aan de Company’s Garden, ook wel Kompanjiestuin, is de moeite waard. Deze stadstuin is aangelegd door de Nederlander Jan van Riebeeck en diende als fourage plaats voor de Nederlandse VOC schepen. Erg indrukwekkend is een bezoek aan het District Six Museum. U krijgt hier een goed beeld van de verdrijving van alle zwarte inwoners uit de wijk district six, toen de blanke overheid in 1966 besloot om hier een wijk voor de blanken te maken.
Dag 17 Kaapstad - (vliegreis op eigen gelegenheid)
De meeste vluchten uit Kaapstad vertrekken pas 's avonds laat. U kunt daarom nog de hele dag Kaapstad op eigen gelegenheid te verkennen. Aan het einde van de dag rijdt u naar de luchthaven van Kaapstad waar u de huurauto inlevert en incheckt voor uw terugvlucht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Dag ter vrije besteding. Een bezoek aan het Two Oceans Aquarium is zeker de moeite waard. Met meer dan 3.000 zeedieren zoals vissen, haaien en schildpadden krijgt u een goed beeld van het zeeleven rondom Zuid-Afrika. Daarnaast zijn er nog de volgende leuke excursies te ondernemen in Kaapstad:
 • Paragliden: Vanuit de lucht kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht over de stad en de Tafelberg (paraglide.co.za)
 • Helikoptervlucht: Op een comfortabele manier Kaapstad vanuit de lucht bewonderen (helicopterscapetown.co.za)
 • Snorkelen met zeeleeuwen: zwemmen tussen deze speelse zeedieren! (sealsnorkeling.com)
 • Kajakken: ga op een sportieve kajakavontuur in de Atlantische oceaan (kayak.co.za)
 • Abseilen van de Tafelberg: beleef de indrukwekkende Tafelberg op een andere manier (abseilafrica.co.za)
 • Motor met zijspan: verken Kaapstad met een ander voertuig (sidecars.co.za)
Alle genoemde activiteiten zijn gemakkelijk via de website te reserveren.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • regionale vliegreis Windhoek - Kaapstad
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • autohuur Namibië Europcar Categorie R, bijvoorbeeld een Toyota RAV 4x2 (automaat)
 • autohuur Zuid-Afrika Europcar Categorie C, bijvoorbeeld een Toyota Corrolla Quest (handgeschakeld)
 • persoonlijke routebeschrijving en wegenkaart in Namibië
 • meet & greet bij aankomst in Windhoek door onze lokale vertegenwoordiging
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur, zoals: aflever- en/of achterlatingskosten, benzine- en eventuele tolkosten
 • excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.500 - € 2.750
Bovenstaande prijsindicatie is gebaseerd op het hoogseizoen. De vanafprijs in het hoogseizoen is vanaf € 2.695,- per persoon (juli t/m oktober). Gedurende het laagseizoen ligt de prijs op circa € 2.495,- per persoon. De prijs is per persoon en o.b.v. twee personen samenreizend.
  bekijk meer

Accommodatiesinklappen

The Elegant Guest House - Windhoek
incl. ontbijt
The Elegant Guesthouse staat bekend om haar gastvrijheid, klantvriendelijkheid en elegant gedecoreerde kamers met een stijlvolle inrichting. Het personeel zal uw verblijf hier zo comfortabel mogelijk maken. Daarnaast heeft The Elegant Guesthouse goede aanbiedingen in het laagseizoen. Op een luxueuze en heerlijke manier in Windhoek verblijven kan dus in The Elegant Gueshouse. Gelegen in een leuke wijk van Windhoek waar Joe’s Beerhouse (een erg populair café-restaurant) op nog geen 5 minuten loopafstand ligt. Geheel voorzien van alle goede faciliteiten zoals een zwembad, wifi-lounge en een bibliotheek.

Desert Camp Sossusvlei - Sossusvlei
o.b.v. logies
Desert Camp is één van de accommodaties nabij de ingang naar de Sossusvlei. U verblijft hier op slechts 5 km van de toegangspoort. De huisjes hebben een ruime slaapkamer en een en-suite badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanaf uw schaduwrijke veranda, ingericht met een kitchenette en een barbecue voor een heerlijke braai, heeft u een geweldig 360 graden uitzicht over het woestijnlandschap en de omliggende bergen. Indien gewenst kunt u, vanuit het hoofdgebouw, vers eten bestellen om zelf te bereiden. Vanuit de nabijgelegen Sossusvlei Lodge worden verschillende activiteiten aangeboden om de Sossusvlei te ontdekken. Wilt u liever niet zelf koken? Dan kunt u terecht bij de Sossusvlei Lodge voor al uw maaltijden.

Organic Square Guesthouse - Swakopmund
incl. ontbijt
Het Organic Square Guesthouse is een moderne en luxe accommodatie, gelegen in het historische hart van Swakopmund. Dit kleinschalige guesthouse heeft 6 tweepersoonskamers en 1 familiekamer. De kamers, voorzien van eigen badkamer en kleine tuin, zijn door de eigentijdse stijl en de vele lichtinval zeer prettig om te verblijven. Na een overnachting in één van deze comfortabele kamers, kunt u ’s morgens genieten van een biologisch ontbijt met verse sappen en zelfgebakken broodjes. Het guesthouse is ideaal gelegen op slechts 10 minuten lopen van het strand en het centrum van Swakopmund. Hier kunt u verschillende marktjes, winkeltjes en restaurants, zoals het geliefde The Tug, vinden. Na een dag vol activiteiten kunt u in uw eigen tuintje, met de geluiden van de Atlantische Oceaan op de achtergrond, weer helemaal tot rust komen.

Twyfelfontein Country Lodge - Damaraland
incl. ontbijt en diner
In de Huab Vallei midden in Damaraland ligt de Twyfelfontein Country Lodge. Het hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Dit hotel is het ideale uitgangspunt om de rotstekeningen, de Burnt Mountain en Organ Pipes te verkennen. Twyfelfontein Country Lodge beschikt over 56 kamers. Geniet vanuit uw hotelkamer van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. Kom na een lange dag bij in het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft over de vallei.

Hobatere Lodge - Damaraland
incl. ontbijt en diner
Een ideale tussenstop tussen Damaraland en Etosha National Park is de Hobatere Lodge. Deze lodge ligt net voorbij de westelijke toegangspoort naar Etosha, maar biedt veel meer dan alleen een tussenstop. De Hobatere Lodge ligt op de gelijknamige privé wildpark, waardoor u hier ook veel wilde dieren kunt zien. U kunt hier onder begeleiding van een gids een gamedrive maken bij zonsondergang, waar u bijzondere dieren als aardvaken, grootoorvos of aardwolf kunt zien. Ook voor vogelaars is de Hobatere concessie een ideale bestemming, het thuis van een grote verscheidenheid aan vogels.

Etosha Village - Etosha National Park
incl. ontbijt en diner
Op slechts twee kilometer van de Anderson Gate naar Etosha ligt Etosha Village. Dit camp is groot van opzet maar omdat de individuele chalets in clusters van vijf zijn gebouwd en er veel begroeiing is voelt het minder grootschalig aan. U verblijft hier in een van de 41 ruime chalets, voorzien van alle gemakken. De chalets zijn ruim en hebben een comfortabel bed, slaapbank en een moderne badkamer met inloopdouche. Tevens is er een eigen veranda met zitje en er is overdekte parkeergelegenheid voor uw huurauto. Etosha Village is ook zeer geschikt voor families want de slaapbank is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Er loopt geen wild op het terrein van de lodge maar u kunt wel genieten van allerlei kleurrijke vogels. Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk ontspannen bij een van de twee zwembaden. De maaltijden zijn in buffetvorm en u kunt dineren in een van de drie boma’s. In de bar hebt u keuze uit de beste Zuid-Afrikaanse wijnen en cocktails. Vanuit Etosha Village bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten, bijvoorbeeld begeleide safaritochten. Activiteiten zijn eenvoudig ter plaatse te reserveren bij het adventure centrum van de lodge.

Onguma Etosha Aoba Lodge - Etosha National Park
incl. ontbijt en diner
Etosha Aoba Lodge is gelegen in de 34000 hectare grootte Onguma Game Reserve dat met het Etosha National Park is verbonden. Tussen de twee parken zijn geen hekken geplaatst waardoor de wilde dieren vrij kunnen rondlopen. De Etosha Aoba Lodge is ingericht in Afrikaanse stijl. De kamers zijn ruim en hebben allen een mooi terras waar u van het uitzicht kunt genieten. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan verschillende optionele activiteiten zoals een (nacht) gamedrive, wandelsafari of een sundowner.

The Elegant Farmstead - Okahandja
incl. ontbijt
The Elegant Farmstead straalt een en al ontspanning uit. U zult hier dan ook optimaal van uw vakantie kunnen genieten. Samen met vriendelijk en persoonlijk gericht personeel, mooi ingerichte kamers van alle faciliteiten voorzien en gratis wifi, maakt uw verblijf hier compleet. Door de oude boerderij te combineren met moderne elementen heeft deze accommodatie een bijzondere sfeer gekregen. Er zijn veel verschillende activiteiten te doen zoals natuurlijk een gamedrive, een sundowner, wandelsafari’s en een cheeta-tour. Er zijn hier veel verschillende landdieren en vogels te vinden die u kunt gaan bewonderen vanuit The Elegant Farmstead.

Antrim Villa - Kaapstad
incl. ontbijt
Het Victoriaanse pand uit 1800 is door de eigenaren uitstekend gemoderniseerd tot een klein intiem guesthouse. Alle ruimtes hebben hun authentieke sfeer behouden zoals de hoge plafonds en houten vloeren. De kamers van dit eco-vriendelijke guesthouse zijn in Scandinavische stijl met Afrikaanse invloeden ingericht, wat een rustige sfeer met zich meebrengt. Voor wie ervan houdt om een ochtend-of avondwandeling te maken, is de ligging van Atrim Villa uitstekend geschikt. Het bekende strand bij Sea Point met een aantal leuke restaurants, ligt maar op 5 minuten loopafstand van het guesthouse. Bij het grote zwembad in de tuin kan je heerlijk relaxen en even bijkomen van de de drukte in de stad.
 

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »