Menu

Familiereis Namibië

Tijdens deze afwisselende reis kunt u kennis maken met de Bushmen in de Kalahari woestijn, brengt u een bezoek aan de indrukwekkende Fish River Canyon, kijken de kinderen hun ogen uit bij de zandduinen van Sossusvlei en geniet u van het strand in Swakopmund. Ook bezoekt u de rotsschilderingen bij Twyfelfontein en maakt u safari's in het Etosha National Park, een van de belangrijkste wildparken van Zuidelijk Afrika. Voor uw kinderen is het een spannend avontuur om op zoek te gaan naar giraffen, olifanten, neushoorns, zebra’s en leeuwen. Tijdens deze individuele reis reist u met een eigen huurauto waardoor u zelf kunt bepalen waar en wanneer u stopt. U overnacht in kleinschalige accommodaties, veelal met beschikking over een zwembad.

Reisduur: 18 dagen

Windhoek - Kalahari - Fish River Canyon - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha - Waterberg

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Familiereis Namibië inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Namibië is een indrukwekkende bestemming om met uw kinderen naar toe te gaan
 • Een ideale combinatie van natuur, cultuur, activiteiten en ontspanning
 • U verblijft met uw familie in kindvriendelijke accommodaties met familiekamers, veelal ook met zwembad
bekijk meer

Dag tot daginklappen

jonge leeuwen - Etosha National Park - Namibië
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging die u tevens een uitgebreid reisprogramma overhandigt en eventuele vragen beantwoordt. Vervolgens haalt u de huurauto op en rijdt u naar het hotel, na aankomst is de rest van de dag vrij te besteden. Het hotel beschikt over een grote tuin en zwembad, waar de kinderen een verfrissende duik kunnen nemen. Eventueel kunt u ook het centrum gaan verkennen. Windhoek, de hoofdstad van Namibië, heeft in het verleden vele namen gehad, zoals ‘Ali Gams’, ‘Queen Adelaide’s Bath’ en ‘Winterhoek’. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de Christuskerk, de Alte Feste, het oudste huis van Windhoek met daarin het Statenmuseum, het oude treinstation en de National Art Gallery.

TTip: Erg gezellig is Joe's Beerhouse. U kunt hier wat drinken maar ook genieten van heerlijke vleesgerechten, reserveren wordt aanbevolen
Dag 2 Windhoek – Kalahari Desert (ca. 270 km)
Vanuit Windhoek rijdt u in zuidelijke richting naar de Kalahari woestijn. U rijdt langs uitgestrekte vlaktes met rode zandduinen en camelthorn bomen. Onderweg kunt u eventueel stoppen bij Rehoboth. Het kleine plaatsje heeft wel 20 kerken en 7 kilometer van de hoofdweg is een klein safaripark, gelegen aan een stuwmeer. Na aankomst in de lodge kunt u in de namiddag optioneel deelnemen aan een woestijn-drive waarbij u de Kalahari woestijn verkent. U ziet wellicht een struisvogel, oryx en zebra. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner. De ondergaande zon en de veranderende kleuren van de zandduinen maken dit tot een mooi schouwspel
Dag 3 Kalahari Desert
Dag ter vrije besteding in de Kalahari woestijn. Voor de gehele familie zijn er veel activiteiten te ondernemen, waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Maak bijvoorbeeld een ‘bushman walk’ waarbij u onder begeleiding van een gids een bezoek brengt aan een traditioneel dorp van de San, de oorspronkelijke bewoners van zuidelijk Afrika. Tijdens deze tocht maakt u kennis met de traditionele manier van leven, waaronder het maken van eten en medicijnen. Een andere leuke activiteit is het kennismaken met de cheeta’s die hier zijn opgevangen. Deze dieren kunnen helaas niet meer terugkeren in het wild en zijn gered door het opvangcentrum. Velen van deze cheeta’s zijn wezen en hadden het niet overleefd in het wild. U kunt ze van dichtbij bekijken, terwijl een gids u verteld over deze bijzondere dieren.
Dag 4 Kalahari Desert – Fish River Canyon (ca. 440 km)
Als u vandaag op tijd vertrekt, dan kunt u een bezoek brengen aan het Quiver Tree Forest bij Keetmanshoop. Dit staat bekend om haar 300 jaar oude bomen met hun grillige vormen. Ook kunt u Giants Playground bezoeken. Hier liggen grote rotsblokken die op natuurlijke wijze heel kunstig opeen zijn gestapeld. U vervolgt de reis naar de Fish River Canyon, een immense kloof met een adembenemend uitzicht. Bij aankomst kunt u in de namiddag een sundowner drive doen. Hierbij rijdt uw gids u door het Gondwana Canyon Park, waarbij u veel leert over de geologie, flora en fauna (ca. 3 uur). ‘s Avonds kunt u zelf naar een heuvel nabij de lodge lopen, waar vandaan u mooi uitzicht voor de zonsondergang
Dag 5 Fish River Canyon
Vandaag kunt u de Fish River verkennen. De canyon heeft een lengte van ongeveer 160 km, is 27 km breed en heeft een diepte van 550 meter. Door de canyon stroomt de ‘Fish River’ en in de poelen leven verschillende soorten vissen. In het gebied komen ook klipspringers, bavianen en grondeekhoorns voor. Voor de vroege vogels zijn er twee excursiemogelijkheden. U kunt met een gids naar een mooi uitzichtpunt rijden, waar u van de zonsopgang kunt genieten. Vanuit de accommodatie worden verschillende optionele excursies georganiseerd waaronder paardrijdtochten. Ook een georganiseerde Canyon-drive (ca. 3 uur) behoort tot de mogelijkheid.
Dag 6 Fish River Canyon - Aus (ca. 265 km)
Via een prachtige weg door naar de omgeving van Aus, gelegen aan de rand van de Namib woestijn. Vanuit de accommodatie waar u overnacht worden diverse excursies georganiseerd waaronder verschillende wandeltochten en een 'Farm-drive'. De 'Farm-drive' start om 16.00 uur en duurt ongeveer tot 17.30 uur. U rijdt langs de Eagles Nest Lodge naar Heinrichsfelde vanwaar u uitzicht heeft over het Sperrgebiet. Tijdens de rit rijdt u door een mooi landschap en heeft u kans om struisvogels, oryx en springbokken te zien. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner waarbij u kunt genieten van de prachtige zonsondergang en de geluiden van gekko's die 's avonds actief worden.
Dag 7 Aus - Sossusvlei (ca. 350 km)
Vandaag rijdt u na een vroeg ontbijt verder in noordelijke richting naar de Sossusvlei, gelegen in de Namib woestijn. Sossusvlei is een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. Onderweg kunt u een stop maken bij Duwiseb Castle, gebouwd in 1909 door de Duitse Baron Hans Heinrich Von Wolf. Na het bezoek vervolgt u de reis naar uw accommodatie in de omgeving van de Sossusvlei. In de middag kunt u heerlijk relaxen of deelnemen aan een van de optionele activiteiten. Een aanrader is een sundowner drive, waarbij u met een drankje geniet van de zonsondergang.
Dag 8 Sossusvlei
Wij adviseren u vroeg op te staan voor een bezoek aan de Sossusvlei. Vertrekt u later op de dag dan kunnen de temperaturen flink oplopen. De gate opent al bij zonsopgang en meestal is het ontbijt al vroeg verkrijgbaar of u kunt vragen naar de mogelijkheden voor een packed breakfast. Vanaf de gate is het nog 60 km rijden naar ‘vlei’, een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen. De 'vlei' is ontstaan door de Tsauchab rivier die iedere 5 tot 10 jaar door het gebied stroomt. Ons advies is om meteen naar de Deadvlei te rijden. Een tocht naar de Deadvlei is ongeveer 2 kilometer en tijdens de koelere ochtenduren ook goed te belopen voor (kleinere) kinderen. Het beklimmen van Dune 45 of Big Daddy tot aan de top is uitputtend, dus niet geschikt voor elk kind. U kunt er ook voor kiezen om een kleiner stukje te beklimmen. De kinderen vinden het namelijk erg leuk om van de duin af te rennen of zelfs te rollen! Voordat u de gate weer uitrijdt naar uw accommodatie is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon nog de moeite waard. Door de canyon kunt u een korte wandeling maken. De middag is ter vrije besteding in uw accommodatie.

Noot: Entreegelden voor de Sossusvlei zijn bij de gate te voldoen. Om Sossusvlei en Deadvlei te bereiken is de laatste 5km een 4WD nodig. Vanaf het parkeerterrein kunt u tegen betaling een transfer regelen. Zelf rijden is alleen mogelijk met een 4x4 en als u een zeer ervaren chauffeur bent.
Dag 9 Sossusvlei – Swakopmund (ca. 440 km)
De volgende bestemming is Swakopmund. De route voert eerst door het Namib-Naukluft Park en over de Kuiseb Pass. Het eerst genoemde park neemt een groot deel van het woestijngebied van Namibië voor haar rekening. Daarnaast heeft u vanaf het Naukluft Massif een mooi uitzicht. Stop onderweg nog even in Solitaire voor een heerlijke koffie en apfelstrüdel bij de bij Mc Gregor’s Bakery. Net voor Swakopmund kunt u in Walvis Bay nog even stoppen bij de lagune waar vaak flamingo’s te zien zijn. Restaurant Raft is hier eventueel een leuke lunchlocatie. De komende twee nachten verblijft u in Swakopmund, na Windhoek de grootste stad van Namibië. De stad ligt aan zee en is daardoor ook een geliefde plek voor de lokale vakantieganger. Door de zeewind is de temperatuur hier aangenaam maar wel koeler. Het Duitse karakter van de stad vindt u terug in de vele Duitse hotel- en straatnamen. Het centrum van de stad is compact en eenvoudig te voet te verkennen.

Tip: voor het avondeten kunnen we Tug's restaurant aanbevelen.
Dag 10 Swakopmund
Dag ter vrije besteding. In de ochtend vertrekken er vanuit Walvis Bay verschillende boten voor een marine cruise. Tijdens de boottocht ziet u pelikanen, zeeleeuwen en met geluk zelfs dolfijnen. De zeeleeuwen komen soms zelfs aan boord om u te begroeten! Voor de kinderen zijn er zwemvesten aanwezig. Lunch is meestal inbegrepen en aan boord zijn verse oesters verkrijgbaar. Swakopmund wordt ook wel de adrenalinehoofdstad genoemd, maar er zijn ook veel activiteiten mogelijk voor u en de kinderen. Een leuke activiteit is sandboarden, waarbij u met een bord staand of liggend de zandduinen kunt afdalen. Kinderen van 10 jaar en ouder mogen alleen op een liggend bord, jongere kinderen kunnen met een ouder of gids op een liggend bord alsnog van de duinen suizen. Ook een aanrader is een Living Desert Tour, waarbij u kunt ontdekken welke dieren overleven in de barre omstandigheden van de woestijn. Activiteiten kunt u zelf eenvoudig online reserveren. In het centrum van Swakopmund vindt u diverse leuke koffietentjes waar het gezellig vertoeven is na een wandeling over het strand. Voor het avondeten kunnen we The Tug, Kücki’s Pub en restaurant Brewer & Butcher van het Strand Hotel aanbevelen.

Meer informatie: www.namibiancharters.com, www.namibiadesertexplorers.com en www.the-tug.co
Dag 11 Swakopmund – Damaraland (ca. 340 km)
De reis gaat verder in noordelijke richting via Henties Bay naar Damaraland, een gebied tussen de Skeleton Coast en het centrale plateau van Namibië. De komende nacht verblijft u in de Twyfelfontein Country Lodge. Het kleinschalige hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Vanuit uw hotelkamer geniet u van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. De kinderen kunnen een duik nemen in het zwembad. Daarnaast beschikt het hotel over een lounge en restaurant. Vanuit uw accommodatie kunt u eenvoudig excursies boeken. Zo kunt u een bezoek brengen aan Burnt Mountain, een door lava verkoolde berg, en de unieke Organ Pipes rotsformatie.
Dag 12 Twyfelfontein - Etosha National Park (ca. 320 km)
Twyfelfontein dankt haar naam aan een waterbron die slechts af en toe water gaf (een twijfelende bron). Duizenden jaren geleden was de bron al belangrijk voor de inwoners van deze regio. Dit verklaart de grote hoeveelheid rotstekeningen. Samen met een lokale gids kunt u een wandeling maken langs de rotstekeningen. Na het bezoek gaat de reis verder naar de Etosha. Onderweg kunt u nog een bezoek brengen aan het Petrified Forest, een serie van versteende bomen. Via het plaatsje Outjo, waar een erg goede bakkerij is, rijdt u vervolgens naar de lodge vlakbij de Anderson gate van Etosha. Na aankomst kunt u ontspannen bij het zwembad van de lodge.
Dag 13 Etosha National Park
Vandaag kunt u met uw eigen huurauto op safari gaan in het Etosha National Park. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen. Het Etosha National Park, met een oppervlakte van 22.270 km2, is een van de belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Tijdens de safari ziet u met een beetje geluk giraffen, olifanten, neushoorns, wrattenzwijnen en zebra’s. Ook het roofwild zoals jakhalzen, cheeta’s en leeuwen leven in het park. Vooral in de droge perioden is het wild aangewezen op de waterpoelen in het park, waar de kans groot is dat u veel dieren ziet.

Tip: het is niet raadzaam om een hele dag in het park rond te rijden. Als het warm wordt, trekken de meeste dieren zich terug in de schaduw en komen pas weer rond 18.00 tevoorschijn. U kunt daarom in de middag beter bij uw accommodatie relaxen.
Dag 14 Etosha National Park (ca. 100 km)
Vandaag rijdt u naar het oostelijke gedeelte van het park. Waar u in een andere accommodatie verblijft. We raden u aan om vandaag vroeg te vertrekken. U kunt bijvoorbeeld een ontbijtbox meenemen en hiervan onderweg genieten bij één van de waterpoelen. Vanuit de accommodatie waar u vanavond overnacht, kunt u gamedrives maken met uw eigen huurauto of een gamedrive per open wagen met gids boeken. In het oosten grenst het Onguma Game Reserve aan het Etosha National Park.De route naar Onguma Game Reserve kunt u afleggen als een gamedrive. Er zijn drie verschillende routes mogelijk. De langste route is ongeveer 175 kilometer (ongeveer drie uur rijden). Na aankomst kunt u in de namiddag een gamedrive in Onguma Private Game Reserve maken (per eigen huurauto). Of u boekt een georganiseerde gamedrive bij de accommodatie (niet inbegrepen).
Dag 15 Etosha National Park
Ook deze dag is ter vrije besteding. Spot op uw laatste dag het wild wederom in het Etosha National Park.
Dag 16 Etosha National Park – Waterberg regio (ca. 270 km)
U kunt vanochtend nog een ochtendsafari maken in het Etosha National Park voordat u naar uw volgende bestemming rijdt. De reis gaat verder naar het Waterberg Plateau Park. Tijdens uw rit naar uw accommodatie ziet u de Waterberg al boven alles uit torenen, een herkenbare rood zandstenen plateau. Voor vogelliefhebbers is dit nationale park een ideale bestemming. U vindt u meer dan 200 verschillende vogelsoorten maar ook kleine antilopensoorten zoals de damara dik-dik. Bij uw accommodatie kunt u ook een gamedrive reserveren, waarbij groter wild kunt zien zoals impala, wildebeest en witte en zwarte neushoorn!
Dag 17 Waterberg regio
Dag ter vrije besteding in Waterberg regio. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Cheetah Conservation Fund. Deze organisatie is opgezet om cheeta’s te onderzoeken en zet zich in voor het redden van de (wilde) cheeta. U kunt het fonds bezoeken en meerdere activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een tocht per auto met gids om de cheeta’s van dichtbij te zien, of het voeden van de geredde cheeta’s. De verschillende actviteiten kunt u zien op de website van het CCF: http://www.cheetahecolodge.com/activities/
Dag 18 Waterberg regio – Windhoek (ca. 360 km) - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Vanuit de Waterberg regio rijdt u terug naar Windhoek. Onderweg kunt u eventueel nog stoppen in Okahandjo voor een bezoek aan de lokale markt. Hier is uw laatste mogelijkheid om nog een aantal souvenirs te kopen, als dit eerder tijdens reis niet gelukt is. Via Windhoek rijdt u naar de luchthaven waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw terugvlucht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • autohuur Europcar Categorie W, Toyota Hilux Turbo Diesel double cab 4x4 (automaat)
 • - inclusief: verzekeringen & ongelimiteerde kilometers
 • - inclusief: persoonlijke Engelstalige routebeschrijving & wegenkaart
 • - inclusief: extra bestuurder
 • persoonlijke routebeschrijving en wegenkaart
 • meet & greet bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiging
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur, zoals: aflever- en/of achterlatingskosten, benzine- en eventuele tolkosten
 • excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000
De genoemde prijsindicaties van onze familiereizen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar. Prijsindicaties kunnen afwijken bij andere gezinssamenstellingen en leeftijden van de kinderen.

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:
 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten. bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Bagatelle Kalahari Game Ranch - Kalahari
incl. ontbijt en diner
Bagatelle Kalahari Game Ranch ligt aan de rand van de zuidelijke Kalahari woestijn. Het middelpunt van de ranch is een oude boerderij die geheel gemoderniseerd is. Hier vindt u de receptie, lounge, eetkamer, bar, wijnkelder en de bibliotheek. Verder is er een zwembad en een recreatiegebied. De lodge bestaat uit drie verschillende type chalets. De chalets hebben allemaal dezelfde standaard van luxe en kwaliteit. Vier chalets zijn van hout en op palen gebouwd op de top van een Kalahari zandduin, met een onovertroffen uitzicht op het zuidwesten. De andere zes chalets zijn gebouwd tussen de duinen. Deze chalets zijn gebouwd van hooibalen met muren van 600mm dik, dit zorgt voor een goede isolatie. Tijdens warme dagen blijft het lekker koel binnen en tijdens koudere dagen blijft het warm. De laatste type is de Garden Court, deze zijn naast de lodge gelegen in een eigen tuin. Vanuit de ranch kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het cheeta center, maak een natuurwandeling in de prachtige omgeving of geniet van een onvergetelijke zonsondergang over de Kalahari.

Canyon Road House - Fish River Canyon
incl. ontbijt
Aan de weg die loopt naar de welbekende Fish River Canyon bevindt zich Canyon Road House. Na een bezoek aan de Fish River Canyon of een van de andere uitkijkpunten in de omgeving kunt u letterlijk en figuurlijk bijtanken in en rondom Canon Road House. Zo kunt u bijvoorbeeld plaatsnemen in het themarestaurant of de bar die beide zijn toegewijd aan oude auto's. U dineert tussen de oude pick up trucks, die als het koud is veranderen in haardvuren. Geniet u liever van de buitenlucht? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad van Canoyn Road House. Vanaf hier kunt u de omgeving goed bewonderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige zonsopgang? Aan het einde van de dag kunt u zich terugtrekken in uw kamer die voorzien is van airconditioning en een heerlijk bed.

Klein-Aus Vista (Desert Horse Inn) - Aus
incl. ontbijt
Het Desert Horse Inn is een kleine lodge in het Sperrgebiet, in het zuidwesten van Namibië. Sperrgebiet betekent 'verboden gebied' in het Duits omdat er tijdens de Duitse kolonisatie veel diamanten in de streek werden gewonnen. Desert Horse Inn dankt zijn naam aan de wilde Namibische paarden die regelmatig in de buurt worden gezien. Vanwege de hoge ligging biedt de Desert Horse Inn prachtige vergezichten over het omringende berglandschap en de uitgestrekte woestijnvlaktes. De lodge is volledig uit hout gebouwd en beschikt over 30 kamers. Breng een bezoek aan Kolmanskop, een spookstadje midden in de woestijn. Verder zijn er twee wandelroutes in de omgeving, waarbij u aan het einde kunt genieten van de schitterende zonsondergang. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te mountainbiken of paard te rijden in de omgeving.

The Elegant Desert Lodge - Sossusvlei
incl. ontbijt
Deze gezellige lodge ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Sossuvlei Gate. De kamers zijn geschakeld en liggen allemaal op de begane grond. De meeste kamers, m.u.v. de garden view rooms, hebben een fraai uitzicht op de bergen. De kamers ogen fris en beschikken over comfortabele bedden, airco en een klamboe. De badkamer is eenvoudig maar verder prima. De lodge heeft een fraaie pool area met comfortabele lounges, ligstoelen en een bar. In de aangelegde tuin kunt u overdag verschillende soorten vogels spotten. Het diner is een set-menu en wordt indien mogelijk onder de sterrenhemel geserveerd. Tip: Reserveer een scenic drive aan het einde van de dag. Deze wordt afgesloten met een fantastische sundowner op een van de rotsen. Een tochtje met een quad is ook zeker aan te raden.

The Delight Hotel Swakopmund - Swakopmund
incl. ontbijt
Dit moderne hotel, met een prachtig design en frisse kleuren, is een van onze favoriete accommodaties in Swakopmund. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van alle winkels, bars, restaurants en het strand. De 54 kamers zijn van alle gemakken voorzien en bijzonder stijlvol ingericht. Tien kamers hebben een loft waar nog twee extra bedden staan, een perfecte keuze voor gezinnen. Dagelijks is er een uitstekend ontbijt inbegrepen waarbij er zelfs verse wafels verkrijgbaar zijn. Uw huurauto kunt u veilig parkeren op de afgesloten parkeerplaats achter het gebouw.

Twyfelfontein Country Lodge - Damaraland
incl. ontbijt en diner
In de Huab Vallei midden in Damaraland ligt de Twyfelfontein Country Lodge. Het hotel wordt gekenmerkt door natuurlijke stenen en ligt tussen de rotsformaties. Dit hotel is het ideale uitgangspunt om de rotstekeningen, de Burnt Mountain en Organ Pipes te verkennen. Twyfelfontein Country Lodge beschikt over 56 kamers. Geniet vanuit uw hotelkamer van een prachtig uitzicht over de vallei of over de rotsen. Kom na een lange dag bij in het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft over de vallei.

Etosha Safari Camp - Etosha National Park
incl. ontbijt
Het gezellige Etosha Safari Camp is een van onze favoriete accommodaties bij Etosha. De Anderson Gate ligt op slechts vijf minuten rijden. Er zijn vijftig kamers waarvan er tien geschikt zijn voor families (twee double bedden boven elkaar). Door het gebruik van lichte kleuren hebben de kamers een frisse uitstraling. De aparte badkamer heeft een inloopdouche voorzien van een mozaïek design van een olifant. Houdt u van gezelligheid, dan is het iedere avond goed vertoeven in het restaurant en de bar die geheel in de stijl zijn van een Afrikaanse shebeen. U zult zeker uw ogen uitkijken! Iedere avond is hier livemuziek van lokale muzikanten. Met een bar met een aanbod van verschillende soorten bier en cocktails zin alle ingrediënten aanwezig voor een gezellige avond. Het ontbijt en diner zijn altijd in buffetstijl. Reizigers kunnen er ook voor kiezen om een van de avonden te dineren in de nabij gelegen Etosha Safari Lodge. In de namiddag is het sowieso aan te raden om hier even een drankje te doen en te genieten van het uitzicht en de zonsondergang. De fraaie souvenirwinkel is de perfecte plek om inkopen te doen voor het thuisfront. Bij het camp kunt u, indien gewenst, ook georganiseerde gamedrives door Etosha reserveren. Op de hete momenten van de dag kunt u ontspannen bij het zwembad van de het camp.

Mushara Bush Camp - Etosha National Park
incl. ontbijt en diner
Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplaats met een écht safari-gevoel? Dan past Mushara Bush Camp zeker bij uw wensen. Deze accommodatie ligt op circa 10 minuten rijden van de ingangspoort naar Etosha National Park. In het hoofdgebouw kunt u aan het einde van de middag terecht rond het kampvuur, waar u uw ervaringen met andere reizigers kunt delen. U verblijft in een safari tent, bestaande uit canvas, hout en lokale kalksteen. Voor de tent ligt een ruimte veranda, waar u ’s ochtends onder het genot van een kop koffie wakker kunt worden met een prachtig uitzicht.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »