Menu

Luxe Reizen Namibië *****

Bent u op zoek naar een luxe vakantie door Namibië? Bekijk dan eens een selectie van ons reisaanbod op onze Luxe Reizen Afrika website. 

Luxe Selfdrive Namibië per 4WD
Namibië is uitermate geschikt om per huurauto te verkennen. U rijdt per comfortabele 4x4 van accommodatie naar accommodatie. De wegen zijn gravelwegen en het grootste gedeelte per jaar goed begaanbaar. Een meet & greet, wegenkaart en een persoonlijke, Engelstalig routebeschrijving zijn inclusief.

Exclusieve Air Safari Namibië 
Wilt u nog meer comfort, kies dan voor een air safari. U vliegt per light aircraft van hoogtepunt naar hoogtepunt. Tijdens een luxe Air Safari beperkt u de reistijd tot een minimum en kunt u nog meer genieten van het natuurschoon. 

Luxe accommodaties
U verblijft op prachtige locaties middenin de natuur. De luxe lodges en tented camps staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit van het eten. We gebruiken vooral kleinschalige, luxe accommodaties. 

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen op onze Luxe Reizen Afrika website. De reizen kunnen uiteraard ook geheel aan uw wensen worden aangepast.

Luxe Reizen Afrika overzicht

Luxe Reizen Afrika

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.