Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Luxe Air Safari Namibië

Tijdens deze Air safari is het mogelijk om alle hoogtepunten van Namibië te zien. U vliegt per light aircraft comfortabel van de ene naar de andere bestemming, terwijl u ondertussen kunt genieten van het prachtige uitzicht.Uw indrukwekkende reis begint in de Sossusvlei, waar u geniet van een prachtige zonsopkomst op de rode zandduinen van de Sossusvlei. Vervolgens vliegt u naar Damaraland, waar u de imposante rotsen en blauwe luchten kunt bewonderen. In Etosha National Park maakt u geweldige safari's. Aan het eind van uw reis vliegt u naar Windhoek, waar deze bijzondere reis zal eindigen.

Reisduur: 8 dagen

Sossusvlei - Damaraland - Etosha - Windhoek

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Luxe Air Safari Namibië inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Een ideale reis voor de luxe reiziger met weinig vrije tijd
 • In een korte tijd krijgt u een goed beeld van de verscheidenheid van de landschappen van Namibië vanuit het light aircraft
 • U verblijft in luxe accommodaties, allen met een nabijgelegen airstrip
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Olive Grove Guesthouse - kamer - Windhoek -Namibie - foto: Olive Grove Guesthouse
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Windhoek
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. 's Ochtends landt u in Windhoek. Vervolgens wordt u door een privéchauffeur opgehaald en naar de accommodatie gebracht. Daar heeft u de middag om vrij te besteden.
Dag 2 Windhoek - Sossusvlei
Vandaag vliegt u per light airraft naar de Sossusvlei, die gelegen is gelegen in de Namib woenstijn. De Sossusvlei is omringd door de bekende roodgekleurde zandduinen. Na aankomst in Sossusvlei wordt u naar de Kulala Desert Lodge gebracht, waar u de komende twee nachten overnacht. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag 3 Sossusvlei
Vanuit Kulala Desert Lodge accommodatie kunt u deelnemen aan verschillende georganiseerde activiteiten in de Namib woestijn (inclusief). Zo kunt u 'duin 45' beklimmen en genieten van een prachtig uitzicht over het landschap. De duin kan het best bezocht en gefotografeerd worden in de vroege ochtend (net na zonsopkomst, zodat de zon prachtig op de duinen schijnt). Na een bezoek aan de duinen en Sossusvlei kunt u wellicht op pad gaan om de nog mooiere Deadvlei te bekijken.
Dag 4 Sossusvlei - Damaraland per light aircraft
Na het ontbijt volgt een transfer naar de airstrip van Sossusvlei. Gedurende uw vlucht naar Damaraland kunt u genieten van de prachtige rode duinen onder u. Bij aankomst in Damaraland wordt u naar uw accommodatie gebracht. Hier verblijft u de komende twee nachten.
Dag 5 Damaraland
Na een heerlijk ontbijt kunt u op pad gaan om de omgeving te ontdekken. De excursies zijn inclusief in Damaraland Camp. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Twyfelfontein. Hier kunt u de grootste rotstekeningen van de wereld bezichtingen, daterend tot 6000 jaar terug. Tevens is Damaraland het leefgebied van de woestijnolifanten. Deze woenstijnolifanten lopen soms wel 70 kilometer per dag om water te vinden. Met een gids kunt u op zoek gaan naar deze olifanten.
Dag 6 Damaraland - Etosha National Park
Na het ontbijt volgt de transfer terug naar de airstrip. Na een korte vlucht landt u in het zuidelijke gedeelte van het Etosha National Park, waarna u met een transfer naar uw accommodatie wordt gebracht. Vanuit uw accommodatie kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten (inclusief). Zo kunt u in de namiddag met een gids het Etosha National Park verkennen. Het park kent een grote diversiteit aan wildleven. Tijdens de safari is het mogelijk om zebra's, springbokken, olifanten en antilopen te spotten. Vooral in de droge perioden is het wild aangewezen op de waterpoelen in het park, waar de kans groot is dat u veel dieren ziet.
Dag 7 Etosha National Park
Vandaag kunt u een deelnemen aan een gamedrive in Etosha National Park (inclusief). Het park is met zijn 22750 vierkante kilometer één van de belangrijkste parken van zuidelijk Afrika. In het park is het mogelijk om duizenden flamingo's te spotten. Na heftige regenval komen zij af op de grote zoutpan die middenin het park te vinden is. Etosha, dat ‘Grote Witte Plaats’ betekent, dankt aan deze enorme zoutpan ook haar naam.
Dag 8 Etosha National Park - Windhoek - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Na uw ontbijt wordt u naar de airstrip van Etosha National Park gebracht, waarna u naar Windhoek vliegt. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreizen per light aircraft
 • genoemde transfers (mogelijk op indeling)
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • genoemde (safari) activiteiten met bijbehorende entreegelden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • excursies en entreegelden
 • reis- en annuleringsverzekering
 • fooien
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 5.000 - of meer

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Olive Grove Guesthouse - Windhoek
incl. ontbijt
Deze luxe accommodatie is gelegen in een rustige omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Windhoek. Olive Grove Guesthouse is een kleinschalige accommodatie met maar tien elegante kamers. De kamers beschikken allemaal over de gebruikelijke faciliteiten en hebben tevens een grote veranda. Deze is voorzien van een zitje zodat u heerlijk kunt dineren in de buitenlucht. Olive Grove Guesthouse beschikt verder over een plunge pool, een spa en een mooie tuin. Hier komt u volledig tot rust en kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel. Ook heeft Olive Grove Guesthouse een goede keuken en een lounge met een prachtige openhaard.

Kulala Desert Lodge - Sossusvlei
incl. ontbijt en diner
Grenzend aan het Namib Naukluft Park ligt het Kulala Wilderness Reserve. In dit natuurreservaat ligt onder andere Kulala Desert Lodge. De lodge heeft een eigen gate naar de Sossusvlei maar deze is niet voor selfdrive gasten toegankelijk. Wilt u met de eigen huurauto het park verkennen dan dient u gebruik te maken van de Sesriem Gate bij de Sossusvlei Lodge dat een stukje omrijden is. Wij adviseren daarom altijd te kiezen voor een verblijf inclusief activiteiten. De Kulala Desert Lodge heeft een prachtige locatie om het woestijnlandschap te ervaren en te fotograferen. Beklim de duinen, maak een wandeltocht langs het pad van de Tsauchab Rivier en laat u overweldigen door de rust en ruimte. Terug bij de lodge kunt u genieten van de heldere sterrenhemel vanuit uw eigen ‘skybed’ op het dak van uw canvas 'kulala'.

Damaraland Camp - Damaraland
Damaraland Camp ligt midden in de Huab River Valley, die bestaat uit prachtige woestijn, valleien en bergen. Damaraland Camp bestaat uit tien tenten. Deze tien tenten beschikken allemaal over een veranda waarvan u prachtig uitzicht heeft over de woestijn. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met een eetgedeelte en een zwembad. ’s Avonds heeft u hier de mogelijkheid om bij het kampvuur te genieten van de heldere hemel vol met sterren. U kunt hier niet alleen ‘nature drives’ per auto ondernemen, maar u ook kunt ook een wandeling met deskundige gids maken. Tijdens deze activiteiten kunt u wellicht olifanten, springbokken en zwarte neushoorns spotten. Tevens kunt u ook genieten van de rotskunst die hier te vinden is.

Ongava Lodge - Etosha National Park
incl. ontbijt en diner
Ongava Lodge ligt in het veel geprezen Ongava Game Reserve, even ten zuiden van Etosha National Park. Vanaf het terras kunt u het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel. Gemsbokken, springbokken, zebra’s, giraffen en de inheemse black-faced impala komen regelmatig voorbij. Dagelijks verzorgt een ervaren gids gamedrives in het privé Ongava Game Reserve en kunt u op zoek naar de Big Five. Liever te voet? Ga spoorzoeken met een gids en ontdek de witte neushoorn! Ook hebt u de mogelijkheid om een nacht safari te maken en kennis te maken met de dieren in de nacht. Terug in het camp aan het einde van de dag is niets lekkerder dan een verkoelende duik in het zwembad en genieten van een overheerlijk diner. Overnachtingen zijn in comfortabele chalets, die van alle gemakken zijn voorzien.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »