Menu

Namibië

Reiservaringen Namibië

Namibië
huwelijksreis

Erg enthousiast over Namibië én PANGEA Travel

05/07/2019 - Jan & Lotte

"Voor onze huwelijksreis hebben wij bij PANGEA Travel een reis geboekt naar Namibië. Het was een 14-daagse reis, waarbij we met een huurauto een behoorlijk groot gedeelte van het land hebben kunnen zien. 

Zowel over het land Namibië, als over de organisatie van onze reis door PANGEA Travel zijn we erg enthousiast! Wij zochten naar een vakantie waarbij we veel mooie natuur en wilde dieren konden zien en naar enig comfort en ontspanning, zodat we van onze bruiloft konden nagenieten.

We hebben veel mooie dieren kunnen zien en prachtige duinlandschappen in de woestijn, maar daarnaast ook in zeer comfortabele lodges kunnen relaxen, waar vaak ook een zwembad aanwezig was. De lodges waren vaak met prachtig uitzicht op duinen, of midden in een park met uitzicht op zebra's, springbokken of andere dieren. 

Kortom wij hebben ontzettend genoten van een prachtig land, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was door PANGEA Travel. De accommodaties waren prachtig, de auto was ruim en comfortabel en de route die uitgestippeld was, heeft ons op geweldig mooie plekken gebracht. We hebben genoten! Jan en Lotte."

klantreactie van huwelijksreis Namibië
lees meer
Namibië
selfdrive

Namibië is een prachtig land! - Een pluim voor het prachtige werk.

12/06/2019 - Ann en Dirk Roelens - België

We hadden het al vaak gehoord en gelezen: Namibië is de moeite waard om te bezoeken. Het leek ons dan ook een leuke bestemming voor onze jaarlijkse vakantie. Maar hoe begin je daaraan? Simpel natuurlijk: even internet afschuimen.

Zo kwamen we bij PANGEA Travel uit, en kregen snel een gepersonaliseerd voorstel om de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken. Het hele proces verliep uitermate vlot en aangenaam.

Onze reis ligt inmiddels achter de rug, en we kunnen enkel maar bevestigen: Namibië is een prachtig land met supermooie natuur en landschappen, vriendelijke mensen, lekker eten, ontelbare dieren, … De enige “hindernis” die je moet overwinnen is het wegennet: vaak is dat in bedenkelijke toestand. Wat de bestemming voor ons nog mooier en aangenamer maakte, was de hele ondersteuning door PANGEA Travel. We kregen perfecte informatie op voorhand met gedetailleerde omschrijvingen van locaties, lodges en reisroutes. Ter plaatse werden we opgewacht door een enthousiaste dame die ons nog meer informatie verschafte in een overzichtelijk en mooi pakket.

De hele reis is perfect verlopen omdat de omkadering gewoonweg super was! Kortom: een pluim voor het prachtige werk van Annefleur en haar collega’s van PANGEA Travel. Een absolute aanrader.

lees meer
Namibië
Zuid-Afrika
combinatiereis

Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!

10/01/2019 - Paula en Corne

Namibië is onder mijn huid komen te zitten .... en dat komt natuurlijk grotendeels door het land zelf maar zeker ook omdat we een superverzorgde reis waarin alles klopte hebben gemaakt die door PANGEA Travel verzorgd is. Ik zou klanten explicieter wijzen op het comfort van een 4x4 hoge auto. Het is toch al geen goedkope vakantie, met al die mooie kilometers over gravel is dat heel aangenaam. Wij hebben zelf een app op onze telefoon gedownload, maps.me, daarop hebben we vooraf de kaart van Namibie gedownload. Deze werkt echt overal en is uiterst nauwkeurig. Daarom hebben we de gedetailleerde reisbeschrijvingen die we in Namibië ontvingen niet hoeven te gebruiken. En voelden we ons ook senang genoeg om een paar keer een andere route te nemen. Zo zijn we bij Fish River Canyon niet terug omhoog gegaan maar via het zuiden naar Aus gereden. Het eerste deel naar de zuidelijkste punt vonden wij adembenemend mooi!! Van Sossusvlei naar Swakopmund zijn we ook 'omgereden' om de 3 passen mee te nemen. Dit leverde ook zulke mooie vergezichten, met kleuren waar we stil van werden, op. Was 200 km extra maar voor ons meer dan de moeite waard. Beide routes zijn voor ons hoogtepunten van onze reis.

lees meer
Namibië
Botswana

Natuurlijk Namibië en Botswana

03/10/2018 - Paul en Danielle

Een geweldige beleving om een self-drive te maken door Namibië en Botswana. Overweldigende natuur, unieke lodges en vooral die ontelbare dieren in uitgestrekt ongerept Afrika. Houd je van rust, ruimte en natuur, dan is dit natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten. Hoogtepunten tijdens onze reis: Deadvlei, kajakken met zeeleeuwen in Walvisbaai, Camp Kipwe in Damaraland, ontelbaar veel wilde dieren bij de waterputten in Etosha, cheeta’s spotten in Okonjima nature reserve, microlight vliegen boven de Victoria watervallen, de uitgestrektheid van de Ntwe ntwe zoutpan en de mooie delta’s van de Okavango delta in een mokoro (kano). Stuk voor stuk pareltjes waar we na een dag van indrukken konden nagenieten in kleinschalige lodges met goed eten en een heerlijk glas wijn. Goed geadviseerd door Esther (Pangea) en goed geregeld. Onze dank daarvoor.

Paul en Danielle

Namibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaring

lees meer
Namibië
familiereis

Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.

21/08/2018 - Rianne, Edwin & Twan

Het was een fantastische reis, die onze verwachtingen heeft overtroffen. Een werkelijk schitterend land, en alles was zeer goed geregeld!
We zijn blij dat we zelf wat extra dagen hadden toegevoegd. Omdat je toch wel veel rijdt, is het fijn om steeds min. 2 nachten in 1 accommodatie te verblijven. Of soms 3, zodat we ook wel eens een dag lekker aan het zwembad konden liggen.
Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.

lees meer
Namibië
rondreis

We hebben een super mooie reis gehad

01/05/2018 - Angelique & Steve

We hebben een super mooie reis gehad, de reis was weer top!! Thanks.


Angelique & Steve
 

klantreactie Angelique

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië
rondreis

Allemaal even goed

09/01/2018 - Thea en Jan Bockting
De reis was perfect georganiseerd elke 2 dagen een andere locatie allemaal even goed. Veel variatie in natuur en dieren genieten van de ritten over zandwegen elke keer weer een andere natuur fijne bevolking en goed eten
lees meer
Namibië
Zuid-Afrika
combinatiereis

Zeer aangename rondreis door Namibië

25/02/2018 - Willy en Ria

Zeer aangename rondreis door Namibië, een aanrader voor de reiziger die nog niet eerder kennis maakte met het Afrikaanse continent. Voor ons was het genieten van de impressionante zichten dewelke de beide woestijnen bieden in het Zuiden van het land. Het noorden bood ons dan weer een heerlijke en rijke kennismaking met de prachtige fauna en flora die het land te bieden heeft. Qua gastvrijheid, vriendelijkheid en keuken tevens een land dewelke we alleen maar kunnen aanraden. Het aansluitend bezoek aan Kaapstad en aan Johannesburg gaven ons dan weer de mogelijkheid het iets rustiger te doen en te genieten van het bezoek aan de beide steden. De 5 dagen in Kaapstad en de 2 dagen in Johennesburg waren voor ons ideaal om beide steden te leren kennen: misschien had een zesde dag Kaapstad nog net dàt iets extra tijd gegevn om tevens de omgeving beter te leren kennen. De helikoptervlucht boven de stad reden we ten zeerste aan, het is pas dan dat je een volledig beeld krijgt van deze heerlijk bruisende, cosmopolitische en multiculturele parel.

lees meer
Namibië
familiereis

Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

31/08/2017 - Peter, Geria, Eline & Emma

Hele fijne vakantie gehad. Alles goed verzorgd, mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

Namibië

lees meer
Namibië
combinatiereis

Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker

03/11/2016 - Familie Bakker/Dekker

We hebben een geweldige vakantie gehad Esther. Villa Lutzi in Kaapstad was een prima keuze al heeft het wel een oude Engelse uitstraling, maar dat is ook wel weer leuk!  Tafelberg gedaan (prachtig 3 uur gewandeld) en erg mooi weer. Ook naar de Kaap goed hoop geweest langs de kust erg mooi. In Namibië een goed ontvangst en wat waren de accommodaties prachtig zeg! Zeker Mowani Mountain Camp, Mushara Outpost en Erongo Wilderness Lodge, echt wat was dat gaaf zeg!! Op Mahé verblijf in Constance Ephelia Resort; wat een mooie familie villa (met een complete sauna, turksbad en jaccuci)! WOW wat een prachtige plek is dit. Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker hoor Esther. We werden er heel blij van. Heel attent gereageerd op Mila haar verjaardag echt leuk.

Familie Bakker/Dekker

lees meer
Namibië

wij zullen zeker onze familie en kennissen aanraden Namibië te bezoeken

25/02/2016 - Lenie en Piet Cornelissen

Wij hebben een zeer fijne vakantie gehad en zullen de schoonheid, en afwisseling, van de natuur in Namibië en de lokale bewoners niet snel vergeten. Nogmaals, wij zullen zeker onze familie en kennissen aanraden Namibië te bezoeken. Onze ervaring met PANGEA travel is zeer positief; de opbouw van onze reis en geselecteerde lodges is bijzonder goed geweest en heeft dan ook een belangrijke rol gespeeld om onze reis tot een groot succes te maken - iets wat wij niet meer zullen vergeten.

Nogmaals heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Piet en Lenie Cornelissen

lees meer
Namibië
rondreis

Super mooie routes

03/11/2015 - Floor en Judith
Zeer gevarieerd reisprogramma en prima ook om aan het begin van de reis veel reisdagen te hebben en daarna om de dag. Super mooie routes ook die prima begaanbaar waren. Het reizen ging eigenlijk veel sneller dan we dachten, zodat we de middagen meestal lekker konden relaxen. Geweldige reis! We hebben enorm genoten. Ook de ontvangst in Windhoek door de lokale travel agent was prima.

Floor & Judith

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië
rondreis

de perfecte organisatie van onze droomvakantie !!!

08/10/2015 - Marion en Remco Romijn
Namibië is een absolute aanrader. We hebben alle dagen in een vakantietempo doorgebracht. Alle afstanden waren prima te doen zonder gehaast te reizen.

Esther en Martijn: bedankt voor je adviezen en de perfecte organisatie van onze droomvakantie !!! Marion & Remco

lees meer
Namibië
rondreis

Zeer tevreden over deze reis

26/09/2014 - Familie Witlox

Ziehier de foto die mijns inziens relevant is en recht doet aan onze schitterende reis. Zie die bruine jas en de opsmuk van ieders hoofd en poten; nog steeds geweldig en imposant. Oryx is zelfs onderdeel van "wapen" van Namibie.

Soms beetje ver van uiteindelijke bestemming van volgende dag bv. Lodge 60 km van Sossusvlei. Wellicht ook te maken met relatief late boeking waardoor dichterbij gelegen lodges al vol waren. Zeer tevreden over deze reis laat daar geen misverstand over bestaan, mede dank aan Esther. Op naar de volgende ……

lees meer
Namibië
luxe reis

Namibië? Een aanrader!.... Maar uiteraard dan wel met Pangea Travel!

10/01/2014 - Patricia Vorstenbos
Namibië!8 december 2013 was het zo ver, koffers gepakt, op naar Windhoek, Namibië!Een land wat al een tijdje op ons verlanglijstje stond, maar ja de wereld is zo groot, keuzes!Maar toen ik in 2013 een prijsvraag won van Air Namibia via Pangea Travel kwam deze wenswel heeeel dichtbij! Ik won 2 retourtickets Frankfurt-Windhoek!Zoals altijd bij onze reizen, zorgde Pangea ook dit keer voor een subliem reisprogramma!Aangezien we een relatief korte tijd daar konden zijn (door onze eigen agendadrukte), werdhet een fly safari waardoor we grote afstanden hebben kunnen afleggen en de meestindrukwekkende plaatsen hebben bezocht!Soussousvlei, mijn hemel wat was het daar warm (bijna 50 graden) maar wow wat eenindrukwekkend gezicht die wereldberoemde rode zandduinen! Om maar niet te sprekenover ''Deadvlei'', dat natuurgeweld in al die voorgaande jaren, het bijnasprookjesachtige uitzicht... woorden schieten te kort (alsmede je adem) als je de zon op zietkomen wanneer je net een rode zandduin bent opgeklommen en je tong op je schoenenhangt! But it was worth it!Swakupmond, Walvis Bay, Damaraland, Etosha National Park, allemaal even indrukwekkenden allemaal om hun eigen specifieke redenen: ontelbare zeerobben, “makke” pelikanen,eeuwenoude rotstekeningen, aan de woestijn aangepaste olifanten en niet te vergetenovervloedig game!Natuurpracht, prachtige lodges, geweldige uitzichten, maar bovenal zeggen mijn man en ikachteraf, hetgeen waar wij het meest van onder de indruk waren, zijn de mensen uitNamibië! Zo lief, zo aardig, zo gastvrij! Hartverwarmend! Dat maakt een cirkeltje echt rond!Namibië? Een aanrader!.... Maar uiteraard dan wel met Pangea Travel!Bedankt Berry en je team, tot de volgende keer!Patricia Vorstenbos8 januari 2014
lees meer
Namibië
rondreis

We kijken er met veel plezier op terug!

20/08/2013 - Caja en Edwin
Het is een hele mooi reis geweest! We kijken er met veel plezier op terug! En we gaan zeker nog een keer terug naar Namibië.Caja & Edwin
lees meer
Namibië
rondreis

Eenzaamheid in een divers jasje

15/08/2013 - Remco Eichelsheim & Saskia Veldhuis

Wat leegte is, is niet uit te leggen. Je kunt het niet vast leggen op een foto of via de videocamera. De leegte, de eenzaamheid, het onbewoonde heeft ons in het uitgestrekte Namibië verbaasd, verrast en verwonderd.

Na Zuid-Afrika werd het tijd voor iets meer avontuur, en dat heeft Martijn van Pangea Travel prima begrepen. Met een uitgebreide self-drive hebben we 5500 kilometer afgelegd in vier weken. Van woestijn tot kust, van luxe relaxen tot sandboarden in de woestijn, van flamingo tot olifant: het diverse Namibië heeft het.

Cultuur hebben we gevonden bij een authentiek dorp van de Himba’s in het Noorden van Namibië. Natuur en wild troffen we gedurende de hele reis, maar het Nationaal Park Etosha was een kers op de taart. Rust hebben we ervaren in de prachtige lodges. Een vol buikje hebben we altijd gevoeld: het eten in Namibië is heerlijk, alles met poten zal op de braai belanden en ook zelf hebben we natuurlijk achter de grill gestaan.

Deze foto is gemaakt tijdens een sundowner in de rode Kalahariwoestijn. We hebben voor deze foto gekozen, omdat Namibië grotendeels uit woestijnen bestaat. Dit is overigens verre van eentonig; wij verbaasden ons over de vele kleuren die de diverse woestijnen uitstralen en daarnaast hebben wij er heel wat wild gezien.

Pangea Travel, Martijn, opnieuw bedankt voor een geweldige reis. Jullie weten…. De volgende keer kloppen we opnieuw aan!

Met een hartelijke groet,

Remco Eichelsheim & Saskia Veldhuis

lees meer
Namibië
rondreis

Wij zullen jullie zeker aanbevelen

07/08/2013 - Esther en Johnny
"Na onze eerste ervaring met PANGEA Travel(reis naar Japan), was het deze keer weer helemaal goed. De hotels waren hoe wij ze verwachten (ondanks soms een kritische noot van ons). Als het in de toekomt zo uit mocht komen zijn jullie zeker weer een optie en wij zullen jullie zeker aanbevelen."
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië

zeer goede begeleiding en nazorg

01/07/2013 - Hennie & Ans Rijksen

In april 2013 zijn wij naar Namibië geweest met PANGEA travel. Prima georganiseerd en zeer goede begeleiding en nazorg van Esther. Wat een geweldig land, zoveel ruimte en natuur. Zelf met een auto rondrijden gaat perfect ook de auto was goed en de wegen goed berijdbaar. Tevens prima hotels en lodges. Wij hebben veel dieren gezien en zeer veel foto’s gemaakt. Terug komen gaan wij zeker naar dit mooie land.

Hennie & Ans Rijksen

lees meer
Namibië

heel persoonlijk en professioneel geholpen

15/10/2012 - Ben & Selma
Onze reis naar NamibiëIn augustus maakten wij een reis naar Namibië. Onze eerste ervaring met dat fantastische fotografenparadijs op het Afrikaanse continent én onze eerste ervaring met reisbureau PANGEA Travel. En dat is ons zeer goed bevallen! Vanaf het moment dat we de drempel overstapten, zijn we heel persoonlijk en professioneel geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Vervolgens hebben zij met grote zorgvuldigheid een heel complete en boeiende reis samengesteld. Alles klopte! Dat zorgde voor rust en duidelijkheid zodat we tijdens de reis geen tijd hoefden te verspillen aan het uitzoeken van dingen. We hebben aan de reis prachtige herinneringen en ruim 8000(!) foto's overgehouden. Hieronder staan er een paar. Hartelijk dank daarvoor, medewerkers van PANGEA Travel Travel!Ben van den Steenhoven en Selma Rooseboom
lees meer
Namibië

Onze complimenten!

31/08/2012 - Hans & Irma Holtman, Hans & Karin Mendel
Esther: bedankt voor het samenstellen van deze mooie reis. Je hebt ons prima geholpen en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop je dat gedaan hebt. Veel energie in gestopt en daar waar mogelijk meegedacht aan goede en creatieve oplossingen. Onze complimenten. Ook leuk dat je aan kleine zaken aandacht besteed, zoals kaartjes met verjaardag en kaartje met thuis komst etc
lees meer
Namibië

Uitstekende organisatie

08/08/2012 - Joke & Berend van Drenth
Uitstekende organisatie, hotels waren op de hoogte van onze komst. Ontvangst was altijd gastvrij en behulpzaam, zodat we ons meteen thuis konden voelen. Ondanks ons (zelf opgelegde) volle programma zijn we uitgerust thuisgekomen.
lees meer
Namibië

...jullie maken het ook waar.

19/10/2009 - Arno en Corine
We reizen veel maar ik ben echt onder de indruk van de kundigheid van jullie medewerkers (Ruud) en het maatwerk dat jullie leveren. Bijna iedere reisorganisatie roept het maar jullie maken het ook waar. Het is waarschijnlijk niet de laatste keer dat we met Pangea reizen.
lees meer
Namibië

De reis was perfect georganiseerd.

19/09/2008 - Job en Jannie
Hoi Berry,We hebben enorm genoten, bedankt! En wat attent: mails, bloemen bij aankomst op Schiphol. Alles was helemaal te gek!De accommodaties waren ook erg goed, maar er zaten wel grote verschillen. Desert Homestead, Mowani en Moremi sprongen er echt uit: qua service, deden ook allemaal iets extra's ivm onze honeymoon. Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met hun kleinschaligheid. Chobe Safari Lodge was ook erg goed (vooral de gemeenschappelijke ruimtes).De reis was perfect georganiseerd. Het was allemaal prachtig!Groeten, Job
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië

We hebben echt genoten

14/08/2008 - Celine en Elias
Beste Berry,Wij hebben een geweldige reis gemaakt en wij zijn beiden erg enthousiast over Namibie en Botswana maar ook zeker over Pangea en over jullie service. IK zal jullie zeker aanbevelen aan andere mensen die een dergelijke reis zullen overwegen.Celine en Elias
lees meer
Namibië

zo'n heerlijk zwembadje

11/11/2007 - Gert-Jan en Karla
Hoi Berry,Wat een verrassing in onze brievenbus, een leuk boek over Namibie, bedankt. We hebben alle accomodaties in alle rust doorgenomen en als altijd ziet het er weer geweldig uit. Ook fijn dat we op sommige plekken twee dagen blijven. Vooral als er zo'n heerlijk zwembadje bij is en soms ook niet maar ook dat heeft z'n charme.groetenGert-Jan en Karla
lees meer
Namibië

verslag van 2 zeer tevreden reizigers

21/08/2006 - Loes en Vincent
Nou Berry, hier een uitgebreid verslag van 2 zeer tevreden reizigers.Allereerst de lodges, deels door mijzelf uitgezocht en deels door jou aangeraden.Nou daar was weinig mis mee.Ik weet niet of het toeval is, maar wij hadden steeds de beste kamers / de beste ligging!De map met info die we in Windhoek kregen van Cheetah Tours was geweldig! 40 pagina's ingebonden informatie, gedetailleerde routebeschrijvingen naar de lodges, erg leuke detours die je zelf nooit gereden zou hebben (want waar kom je terecht?). Ook zaten er extra kaartjes in die handig waren, en ook extra achtergrondinformatie die ik in mijn reisboeken nog niet was tegengekomen. We hadden een geweldige vakantie, vastgelegd op ca 1000 foto's en 4,5 uur videoband.Binnenkort stuur ik je wel een paar foto's toe. Groetjes en tot ziens,Vincent en Loes
lees meer