Combinatiereizen Namibië

Combineer Namibië met een ander land en beleef zo het beste van twee landen in een reis. Namibië en Botswana is een geliefde combinatie. Hierbij bezoekt u naast de uitgestrekte landschappen van Namibië ook het waterrijke safarigebied van bijvoorbeeld de Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Beide bestemmingen zijn te combineren in een selfdrive of u kunt kiezen voor een regionale vlucht van Windhoek naar Maun. Een verblijf bij de Victoria Falls is dan een aangename afsluiting van de rondreis. Ook een combinatie met de wereldstad Kaapstad is een aanrader. Bezoek hier de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en de wijnhuizen in de omgeving van Stellenbosch.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk het luxe Namibië aanbod op LuxeReizenAfrika.nl

Reiservaringen
Namibië

 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria
 • “Allemaal even goed”

  lees meer
  -
  Thea en Jan Bockting
 • “Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.”

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma

Namibië reis in 2019?

Heeft u plannen om in 2019 naar Namibië te gaan? Start dan nu al met uw planning. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is zeker verstandig.

Martijn in Namibië

Namibië 2018 - Martijn

Bekijk de studiereisfoto's van Martijn in Namibië op onze Flickr-pagina.