Familiereizen Namibië

Namibië is indrukwekkend om met uw kinderen naar toe te gaan. U kunt er op safari gaan in Etosha National Park, maar ook de prachtige zandduinen in de Sossusvlei beklimmen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om kennis te maken met de lokale bevolking en hun manier van leven. Voor de kinderen selecteren we accommodaties met zwembad zodat ze heerlijk kunnen ontspannen tussendoor. In onze zomer is er geen tijdverschil en de temperaturen zijn heel aangenaam, dus een goed periode om naar Namibië te reizen. Het is een veilig en ontwikkeld land waar u als familie een onvergetelijke, actieve en avontuurlijke reis kunt maken.

De familiereizen naar Namibië zijn voorbeeldreizen. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Alle Namibië reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Namibië

 • “Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!”

  lees meer
  -
  Paula en Corne
 • “Natuurlijk Namibië en Botswana”

  lees meer
  -
  Paul en Danielle
 • “Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.”

  lees meer
  -
  Rianne, Edwin & Twan
 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve

Tip: Sossusvlei preschool

Vlakbij de Sossusvlei, in de Namib Naukluft National Park, ligt 'The preschool Little Bugs'. In dit afgelegen gebied hadden de kinderen geen kans om iets te leren. Dit project maakt het mogelijk om jonge kinderen al onderwijs te geven. Meer informatie vindt u op: www.little-bugs.org