Familiereizen Namibië

Namibië is indrukwekkend om met uw kinderen naar toe te gaan. U kunt er op safari gaan in Etosha National Park, maar ook de prachtige zandduinen in de Sossuvlei beklimmen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om kennis te maken met de lokale bevolking en hun manier van leven. Voor de kinderen selecteren we accommodaties met zwembad zodat ze heerlijk kunnen ontspannen tussnedoor. In onze zomer is er geen tijdverschil en de temperaturen zijn heel aangenaam, dus een goed periode om naar Namibië te reizen. Het is een veilig en ontwikkeld land waar u als familie een onvergetelijke, actieve en avontuurlijke reis kunt maken.

De familiereizen naar Namibië zijn voorbeeldreizen. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Alle Namibië reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen

 • Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma
 • Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker

  lees meer
  -
  Familie Bakker/Dekker
 • wij zullen zeker onze familie en kennissen aanraden Namibië te bezoeken

  lees meer
  -
  Lenie en Piet Cornelissen
 • Super mooie routes

  lees meer
  -
  Floor en Judith

Tip: Sossusvlei preschool

Vlakbij de Sossusvlei, in de Namib Naukluft National Park, ligt 'The preschool Little Bugs'. In dit afgelegen gebied hadden de kinderen geen kans om iets te leren. Dit project maakt het mogelijk om jonge kinderen al onderwijs te geven. Meer informatie vindt u op: www.little-bugs.org