Selfdrive Namibië

Een selfdrive in Namibië is een prima manier om het uitgestrekte land te verkennen. Startpunt van de rondreis per huurauto is Windhoek met de Christuskerk, Alte Feste (oudste huis) en het restaurant voor steaks Joe’s Beergarden. Reis vervolgens verder naar de Kalahari en maak een woestijnsafari die u afsluit met een sundowner. Andere hoogtepunten zijn Damaraland, Etosha National Park en het Waterbergplateau. Een selfdrive is zeer geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt. Wij kiezen minimaal voor een 2x4 SUV met hoge wielbassis zodat u meer ziet en minder kans op schade heeft. In uw hotel neemt onze lokale partner het programma met u door en ontvangt u een gedetailleerde Engelstalige routebeschrijving.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook het luxe Namibië aanbod op www.LuxeReizenAfrika.nl

Reiservaringen

 • Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma
 • Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker

  lees meer
  -
  Familie Bakker/Dekker
 • wij zullen zeker onze familie en kennissen aanraden Namibië te bezoeken

  lees meer
  -
  Lenie en Piet Cornelissen
 • Super mooie routes

  lees meer
  -
  Floor en Judith

Naar Namibië in stijl?

Luxe Reizen Afrika logo

Op zoek naar een echte luxe Nambië reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Tip: Sossusvlei preschool

Vlakbij de Sossusvlei, in de Namib Naukluft National Park, ligt 'The preschool Little Bugs'. In dit afgelegen gebied hadden de kinderen geen kans om iets te leren. Dit project maakt het mogelijk om jonge kinderen al onderwijs te geven. Meer informatie vindt u op: www.little-bugs.org

Tip: Lekker eten in Namibië?

Houdt u van lekker eten en Afrika? Bezoek dan Namibië. We hebben verschillende restauranttips zoals NICE in Windhoek of Tug's in Swakopmund.