Selfdrive Namibië

Een selfdrive door Namibië is de beste manier om het uitgestrekte land te verkennen. Vanuit de hoofdstad Windhoek zijn verschillende reisroutes mogelijk, uiteraard afhankelijk van de duur van uw vakantie. Een selfdrive avontuur door Namibië is zeer geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt. U kunt zelf uw dag indelen en bepalen waar en wanneer u onderweg stopt. Tijdens onze reizen door Namibië kiezen wij minimaal voor een 2x4 SUV met hogere wielbasis. Dit is veiliger en geeft u bovendien meer rijcomfort op de vaak onverharde wegen van het land. Na aankomst neemt onze lokale partner het programma met u door en ontvangt u een gedetailleerde Engelstalige routebeschrijving. Hoogtepunten van een rondreis door Namibië zijn o.a. de Sossusvlei, Damaraland en het Etosha National Park.

De rondreizen door Namibië op onze website zijn slechts voorbeelden. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook het luxe Namibië aanbod op www.LuxeReizenAfrika.nl

Reiservaringen
Namibië

 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria
 • “Allemaal even goed”

  lees meer
  -
  Thea en Jan Bockting
 • “Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.”

  lees meer
  -
  Peter, Geria, Eline & Emma

Namibië reis in 2019?

Heeft u plannen om in 2019 naar Namibië te gaan? Start dan nu al met uw planning. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is zeker verstandig.

Martijn in Namibië

Namibië 2018 - Martijn

Bekijk de studiereisfoto's van Martijn in Namibië op onze Flickr-pagina. 

Naar Namibië in stijl?

Luxe Reizen Afrika logo

Op zoek naar een echte luxe Nambië reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!