Nepal

Hotels Nepal

Accommodaties zijn er in Nepal in alle soorten en maten te vinden. Vooral in de grotere plaatsen zoals Kathmandu en Pokhara zijn er luxe hotels. De voorzieningen, kwaliteit en luxe van hotels in kleinere plaatsen zijn minder dan in de steden. De hotels zijn schoon met een goede service maar wel vaak verouderd en eenvoudig. Tijdens een rondreis is daarom vaak een aanzienlijk kwaliteitsverschil waarneembaar.Tijdens een eventuele trekking zijn de overnachtingen eenvoudig, maar de uitzichten maken de plek om te verblijven heel bijzonder. Op sommige trekkingroutes zijn ook luxere lodges aanwezig, we informeren u graag over de mogelijkheden.


Reiservaringen
Nepal

 • “een van de mooiste reizen die we gemaakt hebben”

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • “Onze reis was echt fantastisch!”

  lees meer
  -
  Fam. Witte
 • “Bedankt voor het organiseren van een erg leuke reis door Nepal.”

  lees meer
  -
  Mevr. Stienstra

Hoe zit het met de opgelopen schade in Nepal?

Mieke geeft reisadvies voor het inmiddels weer goed te bereizen Nepal. Ook geeft ze een update? over de aardbevingsschade. Lees meer>>

Tip: maak kennis met de boeddhistische leer in Kathmandu

Wilt u kennismaken met de boeddhistische leer of een meditatiecursus volgen? Dit kan ik het klooster Kopan in Kathmandu. Ook kunt u in de wijk Bodhanath boeddhistische diensten bezoeken aan het einde van de middag en daarna dineren in een van de restaurantjes rondom stoepa.