Nepal

Nepal reizen

“We willen met een groep vrienden op reis naar Nepal. De toppen van de Himalaya hoeven we niet te beklimmen, maar een flinke trekking mag er wel in zitten. We willen Nepal beleven: de bergen, maar ook het land en de mensen.”

Tijdens een reis door Nepal mag Kathmandu niet ontbreken. Bezoek zeker Nepal's belangrijkste Hindu tempel, de Pashupatinath. De stoepa Bodhnath is het symbool van Nepal waar u kunt genieten van het kleurrijke straatleven. Patan, het bedevaartsoord van Nepal en een Tibetaans vluchtelingenkamp. Het Chitwan National Park is rijk aan flora en fauna. Er leven tal van vogelsoorten, vlinders en zoogdieren, waaronder de Bengaalse tijger. En staat een trekking op uw wensenlijstje voor Nepal? Start dan in Pokhara, de uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en meerdaagse trekking.

Reiservaringen

 • een van de mooiste reizen die we gemaakt hebben

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • Onze reis was echt fantastisch!

  lees meer
  -
  Fam. Witte
 • Bedankt voor het organiseren van een erg leuke reis door Nepal.

  lees meer
  -
  Mevr. Stienstra

Tip: maak kennis met de boeddhistische leer in Kathmandu

Wilt u kennismaken met de boeddhistische leer of een meditatiecursus volgen? Dit kan ik het klooster Kopan in Kathmandu. Ook kunt u in de wijk Bodhanath boeddhistische diensten bezoeken aan het einde van de middag en daarna dineren in een van de restaurantjes rondom stoepa.

Hoe zit het met de opgelopen schade in Nepal?

Mieke geeft reisadvies voor het inmiddels weer goed te bereizen Nepal. Ook geeft ze een update​ over de aardbevingsschade. Lees meer>>