Familiereizen Nepal

Wilt u samen met uw kinderen op reis? Nepal is een interessante bestemming voor zowel jong en oud. De familiereis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in eenvoudige budget accommodaties en teahouses tot luxe hotels. We bieden waar mogelijk hotels met familiekamers, kamers met tussendeur en eventueel een zwembad aan. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een Engelstalige lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent. Doorgaans reizen we met privé auto en chauffeur, maar voor sommige lange afstanden gebruiken we een binnenlandse vlucht.

De familiereizen naar Nepal op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Nepal uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Nepal

 • “een van de mooiste reizen die we gemaakt hebben”

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • “Onze reis was echt fantastisch!”

  lees meer
  -
  Fam. Witte
 • “Bedankt voor het organiseren van een erg leuke reis door Nepal.”

  lees meer
  -
  Mevr. Stienstra

Tip: Hulp aan Kindertehuis

Wilt u tijdens uw reis in Nepal wat betekenen voor de kids in lokale kindertehuizen? We kunnen voor u organiseren dat u een steentje kunt bijdragen. Dat kan bijvoorbeeld door het maken van een donatie, maar ook door zelf een tijdje mee te helpen. Er zijn verschillende mogelijkheden, en we bekijken graag wat bij u past.