Rondreizen Nepal

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen in Nepal. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodaties en teahouses tot luxe hotels. Tijdens de excursies wordt u bijgestaan door een Engelstalige lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de chauffeur wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Meestal reizen we per privé auto en chauffeur, maar voor sommige lange afstanden gebruiken we een binnenlandse vlucht.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Nepal uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Nepal

 • “een van de mooiste reizen die we gemaakt hebben”

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • “Onze reis was echt fantastisch!”

  lees meer
  -
  Fam. Witte
 • “Bedankt voor het organiseren van een erg leuke reis door Nepal.”

  lees meer
  -
  Mevr. Stienstra

Hoe zit het met de opgelopen schade in Nepal?

Mieke geeft reisadvies voor het inmiddels weer goed te bereizen Nepal. Ook geeft ze een update? over de aardbevingsschade. Lees meer>>

Nepal album Floor

Nepal - 2016 - Floor

< navigatie via pijltjes in de foto > 

Tip: maak kennis met de boeddhistische leer in Kathmandu

Wilt u kennismaken met de boeddhistische leer of een meditatiecursus volgen? Dit kan ik het klooster Kopan in Kathmandu. Ook kunt u in de wijk Bodhanath boeddhistische diensten bezoeken aan het einde van de middag en daarna dineren in een van de restaurantjes rondom stoepa.