Kenia

Ngulia Safari Lodge - Tsavo West National Park


Midden in het Tsavo West National Park vindt u de Ngulia Safari Lodge. De lodge ligt aan de voet van de Ngulia heuvels en nabij het Ngulia Rhino Reservaat. De in 1969 gebouwde lodge beschikt over 52 standaard kamers welke van alle gemakken zijn voorzien. Voor gezinnen met kinderen beschikt de lodge over een aantal familiekamers. Vanaf uw privé balkon heeft u een prachtig uitzicht over een aantal waterpoelen. De Ngulia Safari Lodge bestaat uit een centrale open ruimte, waar een klein beekje doorheen stroomt. Het centrale gedeelte beschikt over een bar, giftshop en restaurant. Na een indrukwekkende safari zoekt u de verkoeling op bij het zwembad. Tijdens het diner in het restaurant heeft u uitzicht op de luipaardboom, waar door het personeel in de avonduren regelmatig vlees aan wordt gehangen. U zult hier dan ook vaak luipaarden spotten!

Ngulia Safari Lodge is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,5 op een schaal van 1 tot 5.Kenia - zwembad
Kenia - restaurant
Kenia - kamer

Reiservaringen

 • Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • Fantastische reisorganisatie

  lees meer
  -
  Roelof
 • It was a wonderful honeymoon

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • Goed geregeld!

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magical Kenia