Menu

5 nieuwe India reizen online!

19/9/16
Incredible India

 

Binnenkort komen de beste reismaanden voor India er aan (oktober/november – februari/maart). Wij zijn er helemaal klaar voor en vieren dit met maar liefst vijf nieuwe voorbeeldreizen op onze website! Onderstaand komen ze stuk voor stuk aan bod. Natuur, cultuur en/of strand, bekende en minder bekende hoogtepunten, luxe hotels of juist een kleinschalig guesthouse, het is allemaal in deze reizen terug te vinden. Een korte familiereis, die in een van de schoolvakanties in deze periode past, is daarnaast nog in de maak.
Naast Karin, Mieke en Berry heeft ook onze nieuwe collega Rianne door “Incredible India” gereisd. Voldoende kennis en ervaring bij PANGEA dus voor een goed advies.

 
Veel leesplezier!
Karin
Reisspecialist India

Ga direct naar de volgende artikelen: 
 Hoogtepunten Noord- en Zuid-India ● Boutique India ● Safarireis Noord-India ● Natuurreis Zuid-India ● Luxe reis India 
 
Taj Mahal
Hoogtepunten Noord- en Zuid-India
Twijfelt u nog of India een geschikte reisbestemming is? Stop! India heeft misschien niet voor iedereen een positief imago, maar dit prachtige land heeft zoveel te bieden. In deze afwisselende reis hebben wij ónze favoriete plaatsen (bekende en minder bekende hoogtepunten) geselecteerd. U start in het noorden van India. Hier worden eerst een aantal mooie steden in de deelstaat Rajasthan aangedaan, vóór de drukte in de grotere steden als Jaipur, Agra en Delhi. Op deze manier maakt u rustig kennis met het land. Vervolgens gaat u door naar de deelstaat Kerala (Zuid-India), voor weer een compleet andere ervaring. Eeuwenoude forten, paleizen, safari's op zoek naar tijgers, de wereldberoemde Taj Mahal, een trekking in de natuur op zoek naar olifanten, ontmoetingen met de lokale bevolking, een overnachting op een boot; het komt allemaal voorbij. Uitbreiding met een aantal dagen strand behoort tevens tot de mogelijkheden. Na het maken van deze reis met vele highlights weten wij zeker dat ook u verliefd zult worden op het veelzijdige India!

Reisduur: 23 dagen
Udaipur - Jodhpur - Jaipur - Ranthambore - Karauli - Agra - Delhi - Cochin - Periyar - Backwaters
Bekijk de Hoogtepunten Noord- en Zuid-India
 
Boutique India
Boutique India
Houdt u er ook zo van om in bijzondere, sfeervolle, liefst kleinschalige hotels te overnachten? Dan zit u in India helemaal goed! In deze reis hebben wij boutique hotels geselecteerd, zodat u India in alle luxe kunt ervaren. Tijdens deze afwisselende, individuele rondreis ontdekt u het verschil tussen Noord- en Zuid-India. U maakt kennis met de kleurrijke cultuur in Rajasthan, gaat tijdens een safari op zoek naar tijgers, brengt een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal, ontdekt het koloniale verleden in Cochin, overnacht op een boot en kunt ontspannen in de prachtige omgeving van de Backwaters en aan het strand van Mararikulam. Kortom; voor ieder wat wils!

Reisduur: 16 dagen
Delhi - Jaipur - Ranthambore - Agra - Cochin - Kumarakom - Houseboat - Mararikulam
Bekijk Boutique India
 
Safarireis Noord-India
Safarireis Noord-India 
Dit is dé ideale reis voor u als natuurliefhebber. Wist u namelijk dat ook India over een "Big Five" beschikt? Het weliswaar niet helemaal duidelijk welke dieren hier exact toe behoren, maar meest genoemde zijn de neushoorn, leeuw, tijger, luipaard en olifant. In deze reis maakt u in totaal 12 safari's per jeep verdeeld over drie verschillende nationale parken; Kaziranga, Bandhavgarh en Sasan Gir. Door de grote variëteit in deze reis bestaat er een goede kans dat u al deze bijzondere dieren ook daadwerkelijk tegen komt. De afstanden in deze natuurreis zijn groot, maar zeker de moeite waard! De reis in deze vorm is alleen mogelijk tussen de maanden november en april; in deze periode zijn alle drie de parken geopend.

Reisduur: 14 dagen
Kaziranga NP - Bandhavgarh NP - Sasan Gir NP
Bekijk de Safarireis Noord-India
 
Natuurreis Zuid-India
Natuurreis Zuid-India 
India heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het mooie van Zuid-India is dat de natuur hier op veel verschillende manieren ervaren kan worden. Zo gaat u in deze 13- daagse reis op safari in het Nagarhole National Park, maakt een trekking in het Periyar National Park en verblijft op een boot op de Backwaters. Heeft u langer de tijd en wilt u een strandverblijf toevoegen? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld in het nog vrij onontdekte Mararikulam, niet ver van Cochin.

Reisduur: 13 dagen
Nagarhole NP - Pollachi - Periyar NP - Allepey (Backwaters) - Houseboat
Bekijk de Natuurreis Zuid-India
 
Luxe reis India
Luxe reis India 
Ervaar India in stijl als een Maharadja (of Maharani)! Tijdens deze afwisselende, 11-daagse rondreis ervaart u enkele hoogtepunten in Noord-India in alle luxe. U reist per auto (SUV) met privéchauffeur en verblijft in exclusieve hotels. In het prachtige Oberoi Amarvillas hebben alle kamers uitzicht op de Taj Mahal, bij Sher Bagh ervaart u de natuur en rust van Ranthambore optimaal en de overnachtingen bij Taj Lake Palace midden in het Pichola meer in Udaipur zijn als een sprookje! Het zal u tijdens deze reis aan niets ontbreken.

Reisduur: 11 dagen
Delhi - Agra - Ranthambore - Jaipur - Udaipur
 
 
 
 
Bekijk de Luxe reis India
 
 


terug naar het nieuwsoverzicht