Menu

Gratis toegang tot verschillende attracties in Dubai | actie Emirates

7/12/21

Bent u ooit al eens in Dubai geweest? Het is een stad vol contrasten; de verschillen tussen oud en nieuw kunnen haast niet groter. Het is een ideale bestemming om er even kort tussenuit te gaan en dat kan nu extra voordeling met een leuke actie van Emirates.

Dubai-1-Banner.jpg

Boekt u bij ons een reis naar Dubai, dan profiteert u van gratis toegang tot:

  • At the Top Burj Khalifa: aanschouw Dubai vanaf grote hoogte op een van de hoogste observatieplatforms ter wereld;
  • De Dubai fountain Boardwalk: bewonder de grootste fonteinenshow ter wereld op slechts 9 meter afstand;
  • Sky Views Observatory: stap in een panoramische glazen lift (alleen dat is al super spannend) en geniet op de bovenste verdieping van een prachtig uitzicht over de stad;
  • Ticket voor EXPO 2020: bezoek de grootste wereldtentoonstelling in Dubai. Landen laten tijdens deze tentoonstelling zien wat ze te bieden hebben op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Naast deze gratis tickets krijgt u ook leuke kortingen in heel Dubai dankzij de ‘My Emirates Pass’. U krijgt onder andere korting voor bepaalde restaurants, cafés, activiteiten en welness.

Wist u dat Dubai open is voor reizigers? Daarnaast kunt u het land zonder al te veel beperkingen bezoeken. U dient een Engelse non-covid verklaring mee te nemen die niet ouders is dan 72 uur voor vertrek. Na aankomst op de luchthaven van Dubai hoeft u géén tweede PCR test te ondergaan. De meeste hotels, restaurants en toeristische atrracties zijn weer open. Lees op onze website meer over het actuele reisadvies naar Dubai.

Voorwaarden van de actie:

  • Boek vóór 20 december 2021 via ons een volledig verzorgde reis naar Dubai (inclusief retourticket met Emirates, luchthaventransfers, accommodatie en eventuele excursies);
  • De reis moet plaats vinden tussen 1 december 2021 en 31 maart 2022;

Noot: u mag tijdelijk bij ons een volledig verzorgde reis naar Dubai reserveren (inclusief retourticket met Emirates, luchthaventransfers, accommodatie en eventuele excursies), zonder dat dit onderdeel is van een complete rondreis. Normaal gesproken bieden wij Dubai alleen aan als ‘stopover’ in combinatie met een andere bestemming, zoals de Malediven, Sri Lanka en Maleisië.


 

Neem contact op met één van onze Dubai specialisten. Zij kunnen u helpen met het verzorgen van een mooie reis naar Dubai.terug naar het nieuwsoverzicht