Menu

Actueel reisadvies Bhutan | Bhutan is open voor toeristen

24/8/22

De grenzen van Bhutan zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

tempel-reisadvies-Bhutan.png

Het reisadvies voor Bhutan is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Bhutan

Voor een reis naar Bhutan heeft u de volgende documenten nodig:

 • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Bhutan);
   
 • een geldig visum; bij het online aanvragen van het visum dient u ook de Sustainable Development Fee (SDF) van USD 200 per volwassene per reisdag te betalen;

na aankomst in Bhutan

Na aankomst in Bhutan kunt u het volgende verwachten:

 • reizigers worden steekproefsgewijs getest; mocht u positief testen, dan gaat u in quarantaine totdat u negatief test. De kosten van de quarantaine en van de test zijn voor eigen rekening;
   
 • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
   
 • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Bhutan

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

 • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw reis naar Bhutan. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht