Menu

Actueel reisadvies Botswana| Botswana is open voor toeristen

15/4/21

De grenzen van Botswana zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten.  Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden.

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadvies Botswana

Het reisadvies voor Botswana is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Botswana

Voor een reis naar Botswana hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Botswana);

Let op: In de buurlanden kunnen andere inreisregels gelden. Bezoekt u bijvoorbeeld ook de Victoria Falls, dan gelden de inreisregels voor Zimbabwe en/of Zambia. 

na aankomst in Botswana

Na aankomst in Botswana kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Botswana

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw rondreis naar Botswana. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht