Menu

Actueel reisadvies Botswana| Botswana is open voor toeristen

15/4/21

De grenzen van Botswana zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  Reisadvies Botswana

Het reisadvies voor Botswana is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Botswana

Voor een reis naar Botswana heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Botswana);

Let op: In de buurlanden kunnen andere inreisregels gelden. Bezoekt u bijvoorbeeld ook de Victoria Falls, dan gelden de inreisregels voor Zimbabwe en/of Zambia. 

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Botswana. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht