Menu

Actueel reisadvies Cambodja | Cambodja is open voor toeristen c

13/12/21

De grenzen van Cambodja zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

 Cambodja - Reisadviespagina

Het reisadvies voor Cambodja is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Cambodja

Voor een reis naar Cambodja heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Cambodja);
     
  • een elektronische arrivalcard, aan te vragen via de officiële website. Dit is mogelijk vanaf 7 dagen voor aankomst in Cambodja. Het beste is om de app te downloaden. U ontvangt een QR-code, deze moet u laten zien bij de immigratie (via de app of geprint - u kunt een 'screenshot' maken). Momenteel is de elektronische arrivalcard alleen mogelijk bij aankomst per vliegtuig in Siem Reap en Phnom Penh. Komt u over land Cambodja binnen of per vliegtuig in Sihanoukville, dan vult u ter plaatse de documenten in;
     
  • een geldig visum. Het is eenvoudig om dit bij aankomst in Cambodja, bij de immigratie, te kopen (visa on arrival). De kosten zijn USD 30 per persoon (contant). Ook moet u één pasfoto inleveren. U kunt eventueel ook van tevoren een e-visum aanvragen via deze officiële website (kosten: ca. USD 36 per persoon).

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw reis naar Cambodja. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.terug naar het nieuwsoverzicht