Menu

Actueel reisadvies Dubai | Dubai is open voor toeristen

22/3/21

De grenzen van Dubai zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Het reisadvies voor Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) is op dit moment hoofdzakelijk  geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR UW REIS NAAR Dubai

Voor een reis naar Dubai heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Dubai);
     
  • let op: het is niet mogelijk om de Verenigde Arabische Emiraten in te reizen met een paspoort zonder specifieke genderaanduiding (man/vrouw).

We helpen u graag met het samenstellen van een reis naar Dubai. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht