Menu

Actueel reisadvies Indonesië | Indonesië is open voor toeristen

1/3/22

De grenzen van Indonesië zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Bali - Indonesië

Het reisadvies voor Indonesië is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. Een klein deel van Indonesië heeft de kleurcode oranje (provincies Papoea, Papoea-Hooglanden, Centraal Papoea en Zuid-Papoea) en rood (vulkanen Merapi, Anak Krakatau, Semeru en Karangetang). De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Indonesië

Voor een reis naar Indonesië heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig is na vertrek uit Indonesië);
     
  • een VOA (Visa On Arrival) is bij aankomst op de luchthaven tegen betaling verkrijgbaar.

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Indonesië. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht