Menu

Actueel reisadvies Indonesië | Indonesië is open voor toeristen

1/3/22

De grenzen van Indonesië zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Bali - Indonesië

Het reisadvies voor Indonesië is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. Een klein deel van Indonesië heeft de kleurcode oranje (provincies Papoea, Papoea-Hooglanden, Centraal Papoea en Zuid-Papoea) en rood (vulkanen Merapi, Anak Krakatau, Semeru en Karangetang). De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Indonesië

Voor een reis naar Indonesië heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig is na vertrek uit Indonesië);
     
  • een VOA (Visa On Arrival) is bij aankomst op de luchthaven verkrijgbaar.

na aankomst in Indonesië

Na aankomst in Indonesië kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Indonesië

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw rondreis naar Indonesië. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht