Menu

Actueel reisadvies Japan | Japan is open voor toeristen

8/6/22

De grenzen van Japan zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Mount Fuji - Japan

Het reisadvies voor Japan is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. Een klein deel van japan heeft een rode kleurcode dat geldt voor het zuidoosten van de stad Fukushima. Door radioactieve straling is het verboden om hier naartoe te reizen. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar japan

Voor een reis naar Japan heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Japan).

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw rondreis naar Japan. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht