Menu

Actueel reisadvies Kenia | Kenia is open voor toeristen

15/4/21

De grenzen van Kenia zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadvies Kenia

Het reisadvies voor Kenia is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. Naar de oranje en rode gebieden in het land worden door ons geen reizen uitgevoerd. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar kenia

Voor een reis naar Kenia hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Kenia);
  • een geldig Electronic Travel Authorization (ETA). U dient deze vooraf online aan te vragen). De kosten bedragen US$ 39 inclusief service fee. 

We helpen u graag met het samenstellen van uw reis naar Kenia. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht