Menu

Actueel reisadvies Laos | Laos is open voor toeristen

25/1/22

De grenzen van Laos zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Tempel in Laos

Het reisadvies voor Laos is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Laos

Voor een reis naar Laos heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Laos);
     
  • een geldig visum (deze kunt u na aankomst in Laos regelen of van te voren bij de ambassade); De kosten ter plaatse bedragen US$ 40 per persoon. U moet één pasfoto inleveren. Het visum is 30 dagen geldig;

na aankomst in Laos

Na aankomst in Laos kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Laos

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw reis naar Laos. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht