Menu

Actueel reisadvies Malediven | De Malediven is open voor toeristen

15/2/21

De grenzen van de Malediven zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten.  Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

strand-Malediven-copyright-Canva

Het reisadvies voor de Malediven is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar de Malediven

Voor een reis naar de Malediven heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 1 maand geldig na aankomst op de Malediven). Let op: luchtvaartmaatschappijen eisen vaak dat uw paspoort nog 6 maanden geldig is vanaf het moment van aankomst;
     
  • een geldig visum: bij aankomst op de Malediven verkrijgbaar (hiervoor ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en retourticket). Bij aankomst op de Maldiven kunt u een toeristenvisum (visa on arrival) krijgen voor maximaal 30 dagen. 

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

na aankomst op de malediven

Na aankomst op de Malediven kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis op de malediven

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van uw reis naar de Malediven. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht