Menu

Actueel reisadvies Nepal | Nepal is open voor toeristen

11/10/21

De grenzen van Nepal zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

zonsondergang in Himalaya omgeving - Nepal

Het reisadvies voor Nepal is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Nepal

Voor een reis naar Nepal heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig na vertrek uit Nepal);
  • een geldig visum. Deze is aan te vragen bij het consulaat-generaal van Nepal in Amsterdam óf na aankomst in Nepal (visa on arrival). U dient dan vooraf het CCMC formulier in te vullen).

We helpen u graag met het samenstellen van een reis naar Nepal. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht