Menu

Actueel reisadvies Nepal | Nepal is open voor toeristen

11/10/21

De grenzen van Nepal zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

zonsondergang in Himalaya omgeving - Nepal

Het reisadvies voor Nepal is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Nepal

Voor een reis naar Nepal heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig na vertrek uit Nepal);
  • een geldig visum. Deze is aan te vragen bij het consulaat-generaal van Nepal in Amsterdam óf na aankomst in Nepal (visa on arrival). U dient dan vooraf het CCMC formulier in te vullen).

na aankomst in Nepal

Na aankomst in Nepal kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

TIJDENS DE REIS IN Nepal

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van een reis naar Nepal. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht