Menu

Actueel reisadvies Réunion| Réunion is open voor toeristen

9/2/21

De grenzen van Réunion zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  Reisadvies - Reunion

Het reisadvies voor Réunion is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Réunion

Voor een reis naar Réunion hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 3 maanden geldig na vertrek uit Réunion). Wij adviseren u om met een paspoort te reizen dat nog 6 maanden geldig is bij vertrek uit Réunion. Airlines kunnen andere eisen stellen aan de geldigheidsduur van het paspoort.

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Réunion. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. 



terug naar het nieuwsoverzicht