Menu

Actueel reisadvies Seychellen | De Seychellen is open voor toeristen

22/3/21

De grenzen van de Seychellen zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Seychellen - strand - palmbomen - copyright Canva

Het reisadvies voor de Seychellen is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar de seychellen

Voor een reis naar de Seychellen hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (geldig tot na vertrek uit de Seychellen);
  • een digitale reisautorisatie. Deze kunt u voor vertrek online in te vullen. Meestal is de aanvraag ongeveer 24 uur in behandeling. Wij adviseren u om een week vooraf de aanvraag in te dienen om eventuele problemen te voorkomen. De kosten voor dit formulier bedragen ca. € 10 euro per persoon.

We helpen u graag met het samenstellen van uw reis naar de Seychellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht