Menu

Actueel reisadvies Singapore | Singapore is open voor toeristen

25/10/21

De grenzen van Singapore zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Skyline Singapore - copyright Canva

Het reisadvies voor Singapore is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten

Benodigde documenten voor uw reis naar Singapore 

De volgende documenten zijn nodig voor een reis naar Singapore: 

  • een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig na vertrek uit Singapore);
  • een ingevulde E-arrival Card: u dient zich uiterlijk 3 dagen voor aankomst te registreren;

na aankomst in Singapore

Na aankomst in Singapore kunt u het volgende verwachten:

  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Singapore

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van een reis naar Singapore. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht