Menu

Actueel reisadvies Vietnam | Vietnam is open voor toeristen

1/3/22

De grenzen van Vietnam zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en inreisregels die er momenteel gelden.

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

vrouw met waterlelies in Vietnam

Het reisadvies voor Vietnam is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Vietnam

Voor een reis naar VIetnam heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Vietnam);
     
  • een geldig visum; reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit dienen een e-visa aan te vragen (kosten: USD 25 per persoon). Met het e-visum kunt u maximaal 30 dagen in Vietnam blijven.

na aankomst in Vietnam

Na aankomst in Vietnam kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in vietnam

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen en boeken van een rondreis naar Vietnam. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht